Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 01, 09:27)
O jūroj kuo geriau apsiauti, nes spec. batų nepirksime? Crocs ar sportinės basutės, ar visai nereikia?

Maniske turi crocs, bet juroj dazniau braido basa.... nors ir akmenukai g.gif o iki juros papludimyje yra takai nutiesti tai irgi basa nueina 4u.gif arba kartais su crocsais 4u.gif
Atsakyti
Iš marmario į bodrumą, kiek kainuoja keltas? kaip dažnai, kursuoja keltai g.gif
Liepą aplankysiu Marmarį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 01, 11:30)
O tam, kuris liks, sirdis neplyš iš sielvarto, kai ryte atsikels ir neras tėvų ir brolio ?

maniskiam plystu. o ir man nekyla net minciu imt tik kuri viena is vaiku. viena vieninteli karta neemem mazelio, bet tai buvo gryn ekskursinis tusas po Briuseli.
po kurio supratau, kodel uzsienieciai peraugusius vaikus vezimukuose vezioja. mums savaji teko nesiot, sotus po siai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 04 01, 14:00)
maniskiam plystu. o ir man nekyla net minciu imt tik kuri viena is vaiku. viena vieninteli karta neemem mazelio, bet tai buvo gryn ekskursinis tusas po Briuseli.
po kurio supratau, kodel uzsienieciai peraugusius vaikus vezimukuose vezioja. mums savaji teko nesiot, sotus po siai dienai.

bet man kaip baisiai atrodo tie perauge vaikai vezimuose doh.gif as suprantu ekskursijose, bet kai is viesbucio neiseina, ir kiekviena diena matai vezimuose tuos arklius, tai ka as zinau doh.gif Praeitais metais vaizdelis geras, tevai persilenke stumia kiekvienas po vezima, mama isvis tokia mazyte, vezimas uz ja vos ne didesnis, ir vezimuose pametinukai, ir tokie jau konkretaus amziaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 01 balandžio 2011 - 13:03
maniskiam plystu. o ir man nekyla net minciu imt tik kuri viena is vaiku. viena

Ne visada norai su galimybem sutampa. O ir kitu niuansu buna, kai suprantu, kodel kai kurie vaikai lieka su seneliais.
Atsakyti
Kas augina tris ar daugiau vaikų, mane supras, kad kartais reikia poilsio ir tėvams, todėl imame vyriausią, kuriam per atostogas bus beveik šešeri, ir kuris jau šiek tiek savarankiškas.
Atsakyti

aš pvz šįmet į disneilendą ėmiau tik vyresnėlį ir nepasigailėjau, nes mažajam ten tikrai nebūtų patikę, o vyresnėlis būtų labai daug praradęs.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 01, 15:11)
aš  pvz šįmet į disneilendą ėmiau tik vyresnėlį ir nepasigailėjau, nes mažajam ten tikrai nebūtų patikę, o vyresnėlis būtų labai daug praradęs.

Mano vyrenėlis ir viduriukas irgi panašaus amžiaus: 2005 07 ir 2008 03, o dar turime mažiausią 2010 08, tai tikrai labai reikia poilsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2011 04 01, 12:42)
Iš marmario į bodrumą, kiek kainuoja keltas? kaip dažnai, kursuoja keltai  g.gif
Liepą aplankysiu Marmarį  thumbup.gif

I Bodruma is Marmario patogiausia autobusu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 01, 10:14)
ai, dar norėjau dėl avalynės vaikams pasiteirauti: kokią imat?

Pajūryje vandens batukus, o šiaip basutes turi. 4u.gif
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 01, 15:21)
Kas augina tris ar daugiau vaikų, mane supras, kad kartais reikia poilsio ir tėvams, todėl imame vyriausią, kuriam per atostogas bus beveik šešeri, ir kuris jau šiek tiek savarankiškas.

Vaikučiams nuo tėvelių irgi pailsėti reikia. lotuliukas.gif Juokauju, žinoma, suprantam. mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau toki pasiulyma... gal ka sudomins smile.gif 4u.gif tikrai bneisivaizduoju tai brangu ar pigu, viesbuciai geri ar nelabai... bet gal kas iesko, tai pasidomes agenturose
blush2.gif ax.gif

Turkiją - Bodrumo regioną, gegužės mėnesio viduriui.

Išvykimai 2011m. gegužės 13 ir 20 dienomis, 7 naktim.
TEZ TOUR

Viešbutis VERA CLUB TMT 5* (AI) Maitinimo tipas - viskas įskaičiuota
Kaina 1asm. standartiniame dviviečiame kambaryje: 1700,- LTL

Viešbutis GARDEN OF SUN HOTEL SPA & WELLNESS 5* (AI) Maitinimo tipas - viskas įskaičiuota
Kaina 1asm. standartiniame dviviečiame kambaryje: 1900,- LTL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhule: 01 balandžio 2011 - 16:09
Sveiki,
Labai norėčiau įsijungti į Jūsų temą. Ar priimsit? Bet užbombarduosiu klausimais žiauriai biggrin.gif
Kiek spėjau perskaityt, dauguma jau lagaminus kraunat. Pas mus tai tik noro stadija biggrin.gif. Planuojam rugsėjį. Suprantu, kad žiauriai prašovėm, ir kad reikėjo pirkt vakar ar užvakar.... Bet ką dabar padarysi. Turim metukų mergytę, tai ant durniaus to padaryt negalėjom.
Tai va, jei Jūs nieko prieš, pirmas klausimas:
Į ką atkreipt dėmesį renkantis viešbutį, kai planuojam kelionę su vaiku, kuriam bus 1,5 metų ? (Biudžetas mūsų skylėtas, tai norim kuo pigiau biggrin.gif)
Atsakyti