Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Alls @ 2011 04 13, 15:56)
Visi vaikai ramiai nesėdi, bet Turkijoje vaikams ypatingas dėmesys geraja prasme. thumbup.gif
Brautis niekur nereikės. Tikrai daug ką įmanoma nuveikti ir su vaikais.
O be vaikų vakarojimą reikia kažkaip pasiorganizuot. smile.gif
Pirmą kartą kai mes važiavom, tai dvyniams buvo 1 metai - dar silpnai vaikščiojo, o didžiajai naktinei auklei 6 metai. biggrin.gif

mano vienam 5,5m, o kitam 2m4mėn biggrin.gif tai toks tokį ir dabos hihihi.gif

šiaip tikiuosi, kad viskas bus gerai. Nes su tom kavinėm ir kabakais laaaabai įvairios patirties turim. Vienur normoj, supranta, kad tai vaikai, kitur tai visokių komentarų sulaukėm.
Atsakyti
Na kaip bus taip bus mirksiukas.gif Na maza ka, gal netycia ims ir nustebins vaikai graziu elgesiu biggrin.gif Buna gi stebuklu biggrin.gif Nu, bet aukstakulnius visgi imsiu del visa ko tongue.gif
Bet del aukliu ir kainu neblogai butu kas turi kokios info 4u.gif A, ir dar auto nuoma butent Botanike - kaina, autokedutes, draudimas jei tokio reikia ir siaip ar seno pavyzdzio teises Turkijoje galioja (nu tos kur tikrai jau senos doh.gif ) Rusu forume buvau radus tik kad mazdaug 40-60 $ issinuomoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 13 balandžio 2011 - 15:11
QUOTE(Samanta @ 2011 04 13, 00:00)
Gal kas žinote, kaip tas transportas kursuoja iš Čamjuvos miestelio iki Kemerio?
Koks periodiškumas?
Dėkui  4u.gif

KAs penkiolika minučių, kainuoja du doleriai.

QUOTE(Tinka @ 2011 04 13, 15:16)
Smurka, klausimus del Kemero ir Camjuvos. kaip ten su gydymo paslaugom? yra kokia ligonine ar traumpuktas netoli?

Jei su tezais važiuosi, prireikus gydytojo, iš karto skambink savo gidui. Atsiųs nemokamai (aišku, jei draudimas yra biggrin.gif)

Kas artimiausiu metu važiuojat į mano parapiją, t.y. Kemero regioną? Rūkyta dešra baigėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 12, 22:42)
Tai aš taip ir žiūriu. Nusistatau kainos ribas visai kelionei ir renkuosi, o vidinis išsidalijimas - nesvarbu.

drinks_cheers.gif aš irgi taip žiūrėjau. kelionės kaina skaičiuojama buvo kambario, o kelionė pasirodo tez, nes koks man skirtumas kieno ji, svarbu kaina gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 04 13, 16:09)
Na kaip bus taip bus  mirksiukas.gif Na maza ka, gal netycia ims ir nustebins vaikai graziu elgesiu  biggrin.gif Buna gi stebuklu  biggrin.gif Nu, bet aukstakulnius visgi imsiu del visa ko  tongue.gif
Bet del aukliu ir kainu neblogai butu kas turi kokios info  4u.gif A, ir dar auto nuoma butent Botanike - kaina, autokedutes, draudimas jei tokio reikia ir siaip ar seno pavyzdzio teises Turkijoje galioja (nu tos kur tikrai jau senos  doh.gif ) Rusu forume buvau radus tik kad mazdaug 40-60 $ issinuomoti  g.gif

Tokios teisės galioja tik Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 13, 15:54)
poros su visais vakariniais navarotais, tai taip kvailai atrodydavo, dauguma su tokiom pašaipiom šypsenėlėm nužvelgdavo.

O kodel tokie krastutinumai iskart? g.gif nebutina juk su vakarinem suknelem rodytis, galima ir normalias, grazias, vasariskas sukneles detis, pagaliau kokteilines sukneles irgi ivairios buna, tai manau, kad kai kurie variantai visai neblogai ziurisi, o ir vyras su bridzais, laisvais marskinukais ir tinkama avalyne visai graziai atrodytu tokiu atveju. Manau, kad dauguma cia kalbanciu apie padoru apsirengima turi omenyje, kad i tuos krastutinumus nereikia ikristi, abiem atvejais gero tono nepademonstruosi schmoll.gif

Kas liecia vaikus ir vakarienes, tai bent jau man nekarta teko stebeti situacija, kai padavejai nors trumpam paima leliukus ir pasibovija su jais, teveliai bent jau gali kelis kasnius nuryti daug maz ramiai biggrin.gif Aisku, tai ne taisykle, bet ir neretas vaizdas turkijos viesbuciuose wub.gif Vaikus jie labai myli, ten tikrai nesijausite, kad budami su vaikais esate ne vietoje ir nelaiku. Nors... isimciu buna gal visur g.gif
Atsakyti
pakartosiu klausimą: jei skrydis 13.45, registracija baigiasi 13.15, kada reiktų orouoste būti?
Atsakyti
Nereikia pergyventi del vaiku, kad kiti snairuos. Jeigu kam nepatinka aplink zujantys ir krykstaujantys (na kad ir verkiantys) vaikai, tegul vaziuoja i viesbucius tik suaugusiems biggrin.gif O atvaziavusiems i seimyninius viesbucius, ner ko tiketis tylos ir visiskos jaunavedziu ar pensininku romantikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 16:42)
pakartosiu klausimą: jei skrydis 13.45, registracija baigiasi 13.15, kada reiktų orouoste būti?

ar tikrai registracijai duoda pusę val? skridau į Ispanija lyg valanda iki skrydžio neberegistravo ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 13 balandžio 2011 - 15:48
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 16:42)

ne anksciau nei pries dvi valandas biggrin.gif Diena vaziuosit, ivertinkit Vilniaus kamscius
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 15:42)

na, as siulyciau buti veliausiai 12.45 val... bet rekomenduociau 12.15 val 4u.gif
Atsakyti
sunku tuo patikėti rolleyes.gif dažnai LT atrodo, kad vaikas - kažkoks trukdis. Visi nepatenkinti, šnairuoja, o jei dar vaikai balsingi (pvz kaip mano) tai išvis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 13, 16:47)
ar tikrai registracijai duoda pusę val? skridau į Ispanija lyg valanda iki skrydžio neberegistravo ..

tikrai. Ir į Paryžių, kai skridom, buvo pusvalandis nurodytas.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 16:49)
ne anksciau nei pries dvi valandas biggrin.gif Diena vaziuosit, ivertinkit Vilniaus kamscius

man ir tos dvi valandos jau oho ho kiek daug. Gi nėr ką tam orouoste daryt, tik sėdėt ir laukt...

QUOTE(mazhule @ 2011 04 13, 16:49)
na, as siulyciau buti veliausiai 12.45 val... bet rekomenduociau 12.15 val  4u.gif

12.45 man daug labiau patinka nei 12.15 biggrin.gif matysim... dar iš Kauno reik atidardėt.
Atsakyti