Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(gute73 @ 2011 04 13, 15:12)
Gal kas galetu pasakyti kiek bent apytiksliai viesbutyje kainuoja aukles paslaugos? Ir apskritai ar imanoma butu palikti du dvimecius su aukle? Noretume nors karta nueiti kaip zmones pavakarieniauti  blush2.gif  biggrin.gif Ir apskritai, zinociau tada ar detis aukstakulnius irgi kitus paredus biggrin.gif  Vaziuojam tai i Delphin Botanik, tai kaip isivaizduoju be vaiku ten gal vienetai bus ir bent jau dauguma tikrai vesis kartu vakarieniauti, bet su saviskiais tai nezinau kaip as ten susitvarkyciau  ax.gif

aš tą pačią mintį rezgu. Vaikai miegot apie apie 21val., tai norėtųsi nors kiek pavakaroti... Ar bent kurį vakarą kultūringai pavalgyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 04 13, 14:12)
bent jau dauguma tikrai vesis kartu vakarieniauti, bet su saviskiais tai nezinau kaip as ten susitvarkyciau  ax.gif

o tai vaikus planuojate be vakarienės laikyti? lotuliukas.gif
Žinau ką reiškia važiuoti su 3 vaikais - aukštakulnių tikrai neprireikia. biggrin.gif Visko būna ir per vakarienes ir kitur... Svarbu netrukdyti kitiems poilsiautojams ir pabandyti atsipalaiduoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 04 13, 15:18)
Žinau ką reiškia važiuoti su 3 vaikais - aukštakulnių tikrai neprireikia.  biggrin.gif Visko būna ir per vakarienes ir kitur... Svarbu netrukdyti kitiems poilsiautojams ir pabandyti atsipalaiduoti. 4u.gif

o tai galima suderinti? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 14:21)
o tai galima suderinti? hihihi.gif

manau, kad taip ax.gif

Silpni kitų poilsiautjų nervai - jų problema. biggrin.gif Juokauju, žinoma. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alls: 13 balandžio 2011 - 14:30
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 11:02)
Kaip manot, cia pusryciauja ar vakarieniauja ?  g.gif  biggrin.gif

http://www.turtess.c...esort_spa17.jpg

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 11:40)
O gal cia koks varguoliu restoranas, o normalus eina kitur  g.gif Ten toleliau, pirmam aukste irgi kazkokie sedi  unsure.gif
Reiks dar pasizvalgyt po fotkes. Pagavau save, kad niekad nesidairiau, kaip kiti apsirenge buna vakarais  lotuliukas.gif

paprastai as labai nepastebiu rubu,bet vakarienes metu tokias ciocias tikrai pastebeciau.ai,jei jiems gerai,ko mums blogai? biggrin.gif
as rugpjuty kemere buvau,isivaizduojat koks karstis ir dregme,visa sulipusi,bet tokiu ciociu vakarienes metu nepastebejau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 04 13, 15:18)
Žinau ką reiškia važiuoti su 3 vaikais - aukštakulnių tikrai neprireikia.  biggrin.gif Visko būna ir per vakarienes ir kitur... Svarbu netrukdyti kitiems poilsiautojams ir pabandyti atsipalaiduoti. 4u.gif

Na maniskiai 21 val ne valgyti, o miegoti siaip jau eina ax.gif aisku buna isimciu, bet kad vaikams vakariene tokiu metu tai schmoll.gif Del aukstakulniu tai jau cia kaip kam mirksiukas.gif Tik va jei neisim i a la carte, tai kuriu galu jie man ten daugiau biggrin.gif
Na atsipalaiduoti tai as galiu net labai, bet su trukdymu kitiems tai kazin kaip cia butu tada. Ir vaikai vaikams nelygu rolleyes.gif
O ir siaip turiu dideli nora pabuti tik su vyru romantiskai gimtadienio proga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 13 balandžio 2011 - 14:36
QUOTE(gute73 @ 2011 04 13, 15:34)
Na maniskiai 21 val ne valgyti, o miegoti siaip jau eina  ax.gif aisku buna isimciu, bet kad vaikams vakariene tokiu metu tai  schmoll.gif Del aukstakulniu tai jau cia kaip kam  mirksiukas.gif Tik va jei neisim i a la carte, tai kuriu galu jie man ten daugiau  biggrin.gif
Na atsipalaiduoti tai as galiu net labai, bet su trukdymu kitiems tai kazin kaip cia butu tada. Ir vaikai vaikams nelygu  rolleyes.gif
O ir siaip turiu dideli nora pabuti tik su vyru romantiskai gimtadienio proga  blush2.gif

mano vaikai ne iš ramiųjų. Jiems greitai, daug ir veiksmo. Ramiai nesėdi schmoll.gif tai jaučiu mes niekur nesibrausim irnesakyk.gif bet nors vieną vakarą išeiti norėtųsi.

Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 04 13, 14:34)
Na maniskiai 21 val ne valgyti, o miegoti siaip jau eina  ax.gif aisku buna isimciu, bet kad vaikams vakariene tokiu metu tai  schmoll.gif Del aukstakulniu tai jau cia kaip kam  mirksiukas.gif Tik va jei neisim i a la carte, tai kuriu galu jie man ten daugiau  biggrin.gif
Na atsipalaiduoti tai as galiu net labai, bet su trukdymu kitiems tai kazin kaip cia butu tada. Ir vaikai vaikams nelygu  rolleyes.gif
O ir siaip turiu dideli nora pabuti tik su vyru romantiskai gimtadienio proga  blush2.gif

Mes su vaikais 2 kartus buvom a la carte - daugiau neisiu, nes vaikai vis tiek ya vaikai, o as jaučiu įtampą, kad mano vaiaki kitiems netrukdytų, o patys restoranai, man tikrai didelio įspudžio nepadarė, gal kituose viešbučiuose kitaip...

o dėl pavakarojimo, tai mes susiorganizuojam - vaikus sumigdom, susitariam su savo didžiaja, kad jei mažieji verks - tegu skambina ir dumiam su tėvu į diskotekę blush2.gif viskas vietoje, jei ka parleksim į kambarį. Gal ir auklės paslaugomis galima pasinaudoti. Dieną tai kažin kaip su tom auklėm, nes bent mūsų vaikai kitaip nei lietuviškai nekalba - man būtų neramu palikti...
Vienais metais susibičiuliavom su lietuvių šeimynėle - vieni kitus į SPA išleisdavom t.y. vieni kitų vaikus pažiūrėdavom. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 04 13, 15:45)
Mes su vaikais 2 kartus buvom a la carte - daugiau neisiu, nes  vaikai vis tiek ya vaikai, o as jaučiu įtampą, kad mano vaiaki kitiems netrukdytų, o patys restoranai, man tikrai didelio įspudžio nepadarė, gal kituose viešbučiuose kitaip...

o dėl pavakarojimo, tai mes susiorganizuojam - vaikus sumigdom, susitariam su savo didžiaja, kad jei mažieji verks - tegu skambina ir dumiam su tėvu į diskotekę  blush2.gif  viskas vietoje, jei ka parleksim į kambarį. Gal ir auklės paslaugomis galima pasinaudoti. Dieną tai kažin kaip su tom auklėm, nes bent mūsų vaikai kitaip nei lietuviškai nekalba - man būtų neramu palikti...
Vienais metais susibičiuliavom su lietuvių šeimynėle - vieni kitus į SPA išleisdavom t.y. vieni kitų vaikus pažiūrėdavom. thumbup.gif

tai geria, kad yra kam pažiūrėti. mano abu pypliai...
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 04 13, 14:16)
Smurka, klausimus del Kemero ir Camjuvos. kaip ten su gydymo paslaugom? yra kokia ligonine ar traumpuktas netoli?

kas turit koki vezamu vaistu sarasiuka kelinini? pasidalinkit.

sunervinot del tu sukneliu ir vakarieniu. negi daba kablus teks pirktis. neaviu as kasdien. kita vertus, paciai apsiredzius vaikuss u sortais vest vakarienes irgi nelygis. kad pavyks istraukt is crocsu neturiu iliuziju.

P.S. ar kam nors kas nors del pakeistu skrydziu laiku paaiskejo? man agente pasake, kad dar keisis ne karta. bet kazkodel man tas faktas neguodziantis.

Buvo toks variantas mums pries pora metu,tik skridom i Egipta. Is pradziu pakeite laika is puses sesiu ryto i puse devyniu. Po to, kai jau vaziavome i vilniu agente dar karta paskambino ir pasake kad skrydis atidetas iki puse dvieju dienos. Na o galu galiausiai isskridome tik po vakaro penkiu. Tai vat buvo ziauru - mums dingo visiskai viena diena atostogu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2011 04 13, 15:47)
Buvo toks variantas mums pries pora  metu,tik skridom i Egipta. Is pradziu pakeite laika is puses sesiu ryto i puse devyniu. Po to, kai jau vaziavome i vilniu agente dar karta paskambino ir pasake kad skrydis atidetas iki puse dvieju dienos. Na o galu galiausiai isskridome tik  po vakaro penkiu. Tai vat buvo ziauru - mums dingo visiskai viena diena atostogu verysad.gif

mūsų skrydis dabar toks numatytas - 13.45 išskrendam ir apie 17val leidžiamės. Bet kažkaip galvos nesuku, matysim kaip bus. Norėtųsi, kad ankstėliau, bet tiek to irnesakyk.gif vis ne naktį. Ir anksti į orouostą važiuot nereikia.

O sakykit, kada orouoste reiktų būti? Nesinori su vaikais anksti ir ilgai ten kirmyti.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 14:37)
mano vaikai ne iš ramiųjų. Jiems greitai, daug ir veiksmo. Ramiai nesėdi  schmoll.gif  tai jaučiu mes niekur nesibrausim irnesakyk.gif  bet nors vieną vakarą išeiti norėtųsi.

Visi vaikai ramiai nesėdi, bet Turkijoje vaikams ypatingas dėmesys geraja prasme. thumbup.gif
Brautis niekur nereikės. Tikrai daug ką įmanoma nuveikti ir su vaikais.
O be vaikų vakarojimą reikia kažkaip pasiorganizuot. smile.gif

QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 14:47)
tai geria, kad yra kam pažiūrėti. mano abu pypliai...

Pirmą kartą kai mes važiavom, tai dvyniams buvo 1 metai - dar silpnai vaikščiojo, o didžiajai naktinei auklei 6 metai. biggrin.gif
Atsakyti