Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 13, 13:06)
O TAI BE SUKNELĖS NEDUOS VALGYTI???

von is cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 13, 14:06)
O TAI BE SUKNELĖS NEDUOS VALGYTI???

Be sukneles gal ir duos, bet kazka apsirengti vistik reiktu g.gif . O kadangi man nieko nera smagiau ir graziau uz suknele, tai kitaip ir nesusidelioja biggrin.gif
Atsakyti
mes uzpraeitais metais buvome fantasijoje tai vaiku zaidimo aikstele ten tragiska ir nesvari vaikai ciuozia tiesei i zemes dulkes as uzpraeitais metais kai pirkau kelione tai toje agenturoje emiau pas kita agenta ne pas ta kaip paprastai tai seis metais man apie fantasia pakomentavo taip kad tai viesbutis skirtas poroms bet jokiu gyvu ne poroms su vaikais fantasijoje mano vaikas del to kad nebuvo jai kur pazaisti lip sienom o man baisiausei buvo tai kad tualetas pagrindiniame pastate tai man nuo juros su mazu vaiku per diena 20 kartu tekdavo keliauti nes jai tai buvo pramoga nueiti i tualeta. BET I JUSU PASTABAS reguoja greitai tualetai buvo netvarkingi registraturoje pasakem tai sutvarke per 5 minutes kondicionierius tvarke kieviena diena 4 dienas tol kol sutvarke maldauti nereikejo i pastabas reguodavo greitai.
Atsakyti
QUOTE(Cadus @ 2011 04 13, 09:02)
Pasiėmėm parkingą, nes sudėjus taxi ir mokamos aikštelės išlaidas gaunasi tas pats. Mes neturim garažo, o palikti savaitei nejudinamą mašiną kieme nesinori.

del masinos saugumo gal ir apsimoka tuomet. Pas mus uzdaras kiemas su vartais,tai paliekam prie namu, garazo irgi neturim.

QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 04 13, 09:06)
na va jums per vilniu tingetusi gryzti o mums i klaipeda  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ir dar 28 diena padare skrydi popietini tai viesbutyje busim 8 valanda na mums ir nesiseka uzpraeitais metais mums irgi pakeite skrydzius i popietinius tai paskui nesurinko zmoniu ir pries menesi novaturas isviso atsauke skrydi teko dasipikti dar viena diena.

oi, labai liuks tas popietinis skrydis. Kazkada diskutavom. Jei puse 6 ryte skrydis,tai puse 4 oro uoste reik but, isvaziuoti is namu 3 mazdaug, tai nei miegot tanakt ,nei ne, vaikui isvis kankinimas su miegais, bus piktas keksas 100 proc.
Mielai vel popietiniu skrisciau. Mums kazkaip skrydzio diena bunant TR jau nieko nesinori ,tik miegot, tingisi kazka veikt, o diena tik isibegejus atskridus is ryto, nes kambari gauni apie 12 ir realiai gali visa diena kazka veikt ,bet jautiesi issunktas kaip citrina dazniausiai,o va popietiniu skrendant,tai jau faktiskai vakariene gauni, pora kokteiliuku ir i lova, ryte sviezias,naujas kaip ridikas lotuliukas.gif

QUOTE(Alexia @ 2011 04 13, 10:11)
As tai nepergyvenu del popietinio reiso. Vis tiek nieko doro ta keliones diena nenuveiki, nebent pasivaikstai vakare.
Pernai skridom nakti, be miego, po to 2 val. kelione i vieta, kambarius kol gavom praejo dar kelios valandos. As nieko nenorejau, tik miegot. Taip kad diena jau buvo prarasta siap ar taip. As megstu pirma isikurt, pailset, apsizvalgyt. O ne tai, kad sumeti lagaminus ir i baseina. Sena as jau  doh.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 04 13, 12:12)
Be sukneles gal ir duos, bet kazka apsirengti vistik reiktu  g.gif . O kadangi man nieko nera smagiau ir graziau uz suknele, tai kitaip ir nesusidelioja  biggrin.gif

butent.
SIaip jei prie viesbucio aprasymo nera parasyta aprangos kodo,tuomet kaip ir patys poilsiautojai "nusistato" kaip rengtis,o kai vieni kiti leidzia sau ateit su sortais ar bridzais,tai kiti "mielai" i tai atsizvelgia doh.gif
Man kazkaip pries save pacia butu nepatogu ateit su pasivaiksciojimui po miesta skirtais rubais i vakariene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 13, 13:48)
SIaip jei prie viesbucio aprasymo nera parasyta aprangos kodo,tuomet kaip ir patys poilsiautojai "nusistato" kaip rengtis,o kai vieni kiti leidzia sau ateit su sortais ar bridzais,tai kiti "mielai" i tai atsizvelgia  doh.gif 
Man kazkaip pries save pacia butu nepatogu ateit su pasivaiksciojimui po miesta skirtais rubais i vakariene  doh.gif

Vakare buna kokie +28, ziauri dregme... Nu nepykit, bet "restorane", kurio staliukai stovi lauke, as su ilgom kelnem nelabai nusiteikes prakaituoti smile.gif 10 lininiu kelniu neturiu, todel visai gerai jauciuosi ir su bridzais. Juolab, kad tam restorane uztrunkam max iki valandos, o veliau jau ne tokios oficialios vietos lankomos ax.gif
P.S. jeigu restorane butu bent ne popierines, o medziagines serveteles, tai ivertinciau "kaip lygi" ir rengciausi atitinkamai. Bet irgi yra papildomu salygu biggrin.gif
Na ir aisku viesbutis viesbuciui nelygu, mes tiesiog neperkam tu "prabangiuju" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 13:57)
Vakare buna kokie +28, ziauri dregme... Nu nepykit, bet "restorane", kurio staliukai stovi lauke, as su ilgom kelnem nelabai nusiteikes prakaituoti smile.gif 10 lininiu kelniu neturiu, todel visai gerai jauciuosi ir su bridzais. Juolab, kad tam restorane uztrunkam max iki valandos, o veliau jau ne tokios oficialios vietos lankomos  ax.gif
P.S. jeigu restorane butu bent ne popierines, o medziagines serveteles, tai ivertinciau "kaip lygi" ir rengciausi atitinkamai. Bet irgi yra papildomu salygu biggrin.gif
Na ir aisku viesbutis viesbuciui nelygu, mes tiesiog neperkam tu "prabangiuju"  cool.gif

as ir nelabai suprantu kuom blogi vyrams bridzai g.gif kazkodel su jais ileidzia i visus restoranus, neileidzia tik su sortais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 13 balandžio 2011 - 13:00
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 12:02)
Kaip manot, cia pusryciauja ar vakarieniauja ?  g.gif  biggrin.gif

http://www.turtess.c...esort_spa17.jpg

Pirmas zvilgsnis - pusryciai, bet pagilinus, panasu, kad vakariene. Ant stalu medziagines serveteles, kurios pagal etiketa, kaip ir vakarienei skirtos...pusryciu metu - vienkartines-popierines wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2011 04 13, 14:00)
Pirmas zvilgsnis - pusryciai, bet pagilinus, panasu, kad vakariene. Ant stalu medziagines serveteles, kurios pagal etiketa, kaip ir vakarienei skirtos...pusryciu metu - vienkartines-popierines wink.gif

O man iš degančių šviestuvų iš karto atrodo kad vakarienė smile.gif
Nebent juos ir per pusryčius uždega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 12:57)
Vakare buna kokie +28, ziauri dregme... Nu nepykit, bet "restorane", kurio staliukai stovi lauke, as su ilgom kelnem nelabai nusiteikes prakaituoti smile.gif 10 lininiu kelniu neturiu, todel visai gerai jauciuosi ir su bridzais. Juolab, kad tam restorane uztrunkam max iki valandos, o veliau jau ne tokios oficialios vietos lankomos  ax.gif
Na ir aisku viesbutis viesbuciui nelygu, mes tiesiog neperkam tu "prabangiuju"  cool.gif

ne, tai su bridzais vyrams gal ir nieko, jei su ilgom kelnem karsta. Aisku viesbutis viesbuciui nelygu, sutinku, nu bet ne su tais paciais rubais visa diena prabut kakzur mieste ir paskui i vakariene? rolleyes.gif

QUOTE(Shopaholic @ 2011 04 13, 12:59)
as ir nelabai suprantu kuom blogi vyrams bridzai g.gif kazkodel su jais ileidzia i visus restoranus, neileidzia tik su sortais smile.gif

as apie moteris kalbejau, nors ir neparasiau,bet foto eina moteris su sortais ir bliuzke jei neklystu, salia vyras sedi su raudona maike irgi su sortais ax.gif kai moterys ateina su sortais ar bridzais pavakarieniaut,nu man niekaip nesiziuri schmoll.gif vyrams bridzai manau tinka.
Atsakyti
Na, man atrodytų juokingiau, jei vyras su bridžais, o moteris su kokteiline suknele. Tipo, visi pinigėliai keliauja mielajai smile.gif
Tikrai neimsiu jokių puošnių rūbų. Svarbu, kad švarūs ir tvarkingi. Žinoma, plikais užpakaliais neisime wink.gif , bet užteks ir džinsų vyrui, sijonuko ar lengvos vasarinės suknutės man.
Pamenu praėjusiais metais Egipte (buvome prabangiame viešbutyje), visi rengėsi per vakarienę paprastai, ir ateidavo kelios NVS poros su visais vakariniais navarotais, tai taip kvailai atrodydavo, dauguma su tokiom pašaipiom šypsenėlėm nužvelgdavo. O kai jau tos poros prasižiodavo, tai panašu būdavo, kad paprastai iš mėšlinų guminių neišlipa-kultūros nulis.
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti kiek bent apytiksliai viesbutyje kainuoja aukles paslaugos? Ir apskritai ar imanoma butu palikti du dvimecius su aukle? Noretume nors karta nueiti kaip zmones pavakarieniauti blush2.gif biggrin.gif Ir apskritai, zinociau tada ar detis aukstakulnius irgi kitus paredus biggrin.gif Vaziuojam tai i Delphin Botanik, tai kaip isivaizduoju be vaiku ten gal vienetai bus ir bent jau dauguma tikrai vesis kartu vakarieniauti, bet su saviskiais tai nezinau kaip as ten susitvarkyciau ax.gif
Atsakyti
Smurka, klausimus del Kemero ir Camjuvos. kaip ten su gydymo paslaugom? yra kokia ligonine ar traumpuktas netoli?

kas turit koki vezamu vaistu sarasiuka kelinini? pasidalinkit.

sunervinot del tu sukneliu ir vakarieniu. negi daba kablus teks pirktis. neaviu as kasdien. kita vertus, paciai apsiredzius vaikuss u sortais vest vakarienes irgi nelygis. kad pavyks istraukt is crocsu neturiu iliuziju.

P.S. ar kam nors kas nors del pakeistu skrydziu laiku paaiskejo? man agente pasake, kad dar keisis ne karta. bet kazkodel man tas faktas neguodziantis.
Atsakyti