Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Shopaholic @ 2011 04 12, 17:08)
Na bet jau kaip ir Cobre rase, tas pats viesbutis tezuose buvo brangiau ir jokio nemokamo parkingo schmoll.gif

taip, tiesa. Apskritai, man šiemet kažkaip sunkiai sekėsi susigaudyti tezų kainose - vaikui skaičiavo tokią pat kainą kaip ir suaugusiam. Aš iš pradžių pasižiūrėdavau dbl kainą, po to dbl+vaikas ir kainos skirtumas gaudavosi kaip suaugusiam. Tai ėmėm novaturo kelionę - ten vaikas kainavo kaip vaikas. Skirtumas tarp novaturo ir tezu gavosi apie 2000. O dar papildomą nuolaidėlę iškaulijom vietoj parkingo
Atsakyti
NA VA o mes ir 5 proc nuolaidele ir parkinga ir kuprine boruziukes ir krema po deginimosi . bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2011 04 12, 16:17)
Novaturas dalino parkingus, kurie iki 2011.02.01 užsakinėjo keliones...iš anksto tsakant

Ne novaturas, o agentūros... Nes buvo paskelbta, kad parkingas kainuos 40 ltl, tai kadangi tokia maža suma, tai dauguma agentūrų davė aikštelę nemokamai...
Atsakyti
Pas Tezus visa kaina išskaičiuojama pagal asm. skaičių, tai ir gaunasi, kad vaikas tiek pat, kaip ir suaugęs, nors realiai taip nėra. Tiesiog tokia skaičiavimo metodika.
Be to, daugumoj atvejų, ką turi Tezai, neturi Novaturas, ir atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 12, 22:40)
Pas Tezus visa kaina išskaičiuojama pagal asm. skaičių, tai ir gaunasi, kad vaikas tiek pat, kaip ir suaugęs, nors realiai taip nėra. Tiesiog tokia skaičiavimo metodika.
Be to, daugumoj atvejų, ką turi Tezai, neturi Novaturas, ir atvirkščiai.

Čia tie kur žiūri e-ture taip mato (beje ši sistema skirta blientams apgaudinėti ir permokėti už kelionę) , o rezervacinėje sistemoje viskas papraščiau. Iš principo Jūs nežiūrėkite kiek už vaiką mokate ar tiek ar tiek - žiūrėkite galutinę paketo kainą.
Atsakyti
Tai aš taip ir žiūriu. Nusistatau kainos ribas visai kelionei ir renkuosi, o vidinis išsidalijimas - nesvarbu.
Atsakyti
Gal kas žinote, kaip tas transportas kursuoja iš Čamjuvos miestelio iki Kemerio?
Koks periodiškumas?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 12, 14:21)
teveliai netinka ?  biggrin.gif

Tinka ir teveliai! tai laukiu patarimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 04 12, 14:18)
Aš buvau, ir vėl gegužę važiuosiu, kas domina  4u.gif
http://www.supermama...howtopic=150488
Čia tema apie Stambula, bet yra dar viena tik taip gret nepavyko rast
Radau
http://www.supermama...?...73&t=662018

QUOTE(OneLove @ 2011 04 13, 07:57)
Tinka ir teveliai! tai laukiu patarimu  biggrin.gif

Perskaitykit abi temas ir gal viskas bus paprasta ir aišku biggrin.gif
Atsakyti
Beje, kad Teztour klientai nesijaustu labai prastai, tai jie parkavima gali cia uzsisakyti . Su teztur sutarties kodu nuolaida pritaikoma. Man 11-ai paru birzelio vidury nusimete nuo pradines kainos apie 40 litu, jeigu gerai pamenu, sumokejau 72 ax.gif Net keista, kad ADC parkingas siemet brangesnis
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 12, 21:34)
Ne novaturas, o agentūros... Nes buvo paskelbta, kad parkingas kainuos 40 ltl, tai kadangi tokia maža suma, tai dauguma agentūrų davė aikštelę nemokamai...

buvo skelbta Novaturo tinklalapyje - jeigu jau užkliūna atskiri žodžiai
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 04 13, 00:00)
Gal kas žinote, kaip tas transportas kursuoja iš Čamjuvos miestelio iki Kemerio?
Koks periodiškumas?
Dėkui  4u.gif

Važinėja vietinės "mikruškės", dolmušai berods g.gif Galima ir su taxu. Kas kiek laiko važinėja nžn, bet gan dažnai mirksiukas.gif
Atsakyti