Prisiziurejau kokie grazus vaizdai atsiveria i kalnu puse is Kemero O gal po tuos kalnus galima siek tiek pasivaikscioti, gal kokie pesciuju takeliai yra? Gal ka zinot?
Koki draudima darotes i Turkija?
Mane agente kviete uzeit del draudimo pakalbet, kiek supratau siulys draustis del neivykusios keliones.
QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 11, 15:42)
Koki draudima darotes i Turkija?
Mane agente kviete uzeit del draudimo pakalbet, kiek supratau siulys draustis del neivykusios keliones.
na, paprastai kreditine kortele dengia korteles savininka ir jo seimos narius tai pats paprasciausias variantas
Del neivykusios keliones, bent jau as tai nesidraudziu...
QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 11, 16:42)
Prisiziurejau kokie grazus vaizdai atsiveria i kalnu puse is Kemero O gal po tuos kalnus galima siek tiek pasivaikscioti, gal kokie pesciuju takeliai yra? Gal ka zinot?
Yra į kalną tarp Kemero ir Kiris miestelio pėsčiųjų takas lipom- vaizdai neralūs, viršuje yra aikštelė, su nostalgija matėm savo pirmųjų atostogų miestelį Kiris
babulytė gyvena ant kalno ir coca-cola pardavinėja po 5 lyras verta lipti, nors karštą vasaros dieną sunku... ten dar yra ir mašinų kelias, bet juo eini pušinėliu ir tiek, nematai Kemero, kuris kylant atrodo žavingai
QUOTE(mazhule @ 2011 04 11, 16:54)
na, paprastai kreditine kortele dengia korteles savininka ir jo seimos narius tai pats paprasciausias variantas
na va mes irgi turime kreditines su draudimu. Berods ir bagazas siuo draudimu yra apdraudziamas, reiks pasidomet labiau, tai ok, uzteks ir mums to draudimo per akis
QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 11, 16:56)
na va mes irgi turime kreditines su draudimu. Berods ir bagazas siuo draudimu yra apdraudziamas, reiks pasidomet labiau, tai ok, uzteks ir mums to draudimo per akis
Draudimas galioja, jei susimoki už bilietus su kreditine. Be to, reiktų pasidomėti, ar sveikatos draudimas galioja ir šeimos nariams, ne tik kreditinės savininkui. Mes irgi galvojom, kad galios ir šeimos nariams, bet deja...
QUOTE(Alexia @ 2011 04 11, 17:07)
Tai jus Simenoj ar Salimoj buvot?
QUOTE(Kistina @ 2011 04 11, 17:05)
Draudimas galioja, jei susimoki už bilietus su kreditine. Be to, reiktų pasidomėti, ar sveikatos draudimas galioja ir šeimos nariams, ne tik kreditinės savininkui. Mes irgi galvojom, kad galios ir šeimos nariams, bet deja...
Hm mums banke garantavo kad galioja ir be jokių sąlygų o kokia Jūsų kreditinė ?
QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 11, 17:32)
sutinku. Mes visa seima turim su savim kroksus, bet maudytis su jais baisiai nepatogu, maza to ,kad prilenda akmenu,tai dar ir pamest juroj visai imanoma, toks jausmas,kad nusmuks tuoj nuo kojos. Siaip gal ir isplauktu i kranta net ir nusmuke O vandens batai tai guminukai tokie pas mumis su skylutem, apspaudzia peda, kaip su kojinem jauties, labai patogu , tik vaikui nzn kokius siemet rasiu pirkt
gal kas ka nors siemet matet pirkt is vandens avalynes vaikui?
gal kas ka nors siemet matet pirkt is vandens avalynes vaikui?
Man irgi su vandens batais labai patogu. Vaikučiams pirkau Norfoj, paprasti, viršus medžiaginis, susitraukia ir gerai apspaudžia koją. Mokėjau maždaug po penkis litus. Manau, vaikučiams bus patogūs.
QUOTE(Kistina @ 2011 04 11, 18:05)
Neklaidink žmonių - kreditinės kortelės turi draudimus - medicinos išlaidų draudimą , kai kurios ir daugiau draudimų. Daugumoje bankų draudžiami ne tik kortelių savininkai, bet ir kartu vykstantys šeimos nariai. Tačiau šis draudimas galioja tik KREDITINIŲ kortelių savininkams, o ne debetinių. Bet kokiu atveju, dėl draudimo sąlygų patarčiau pasidomėti pačiame banke.
[quote=Udrius,2011 04 11, 17:11]
Neklaidink žmonių - kreditinės kortelės turi draudimus - medicinos išlaidų draudimą , kai kurios ir daugiau draudimų. Daugumoje bankų draudžiami ne tik kortelių savininkai, bet ir kartu vykstantys šeimos nariai. Tačiau šis draudimas galioja tik KREDITINIŲ kortelių savininkams, o ne debetinių. Bet kokiu atveju, dėl draudimo sąlygų patarčiau pasidomėti pačiame banke.
Aš ir neklaidinu Dar kartą pasiskaitykite mano postą, ar ten parašyta, kad neturi draudimus. Tik sakau, pasitikslinti, nes dažniausiai rašo vieną, o kai paskambini ir pasitikslini, tai pasirodo, kad šeimos narius reikia apdrausti atskirai.
Enėja, turim Nordea Xameleon
Aš ir neklaidinu Dar kartą pasiskaitykite mano postą, ar ten parašyta, kad neturi draudimus. Tik sakau, pasitikslinti, nes dažniausiai rašo vieną, o kai paskambini ir pasitikslini, tai pasirodo, kad šeimos narius reikia apdrausti atskirai.
Sveiki
Mes išsirinkome viešbutį AKKA Antedon. Skrendu su mažu vaiku, agentė užtikrino, kad vaikui ten bus daugybė veiklos. Ar kas nors ten buvo? Internete skaičiau atsiliepimus, jie visai neblogi.
Mes išsirinkome viešbutį AKKA Antedon. Skrendu su mažu vaiku, agentė užtikrino, kad vaikui ten bus daugybė veiklos. Ar kas nors ten buvo? Internete skaičiau atsiliepimus, jie visai neblogi.
QUOTE(Kistina @ 2011 04 11, 17:20)
aišku kažkaip buvau įsitikinus, kad visos kreditinės galioja, reik atidžiau žiūrėt vadinas