Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Forget-me-not @ 2011 04 11, 11:08)
Ne tamsuoles, zinau ka reiskia nudizmas  hihihi.gif Nerealios plezo nuotraukos  wub.gif Net nesitiki, kad toks Turkijoje gali buti.

Mat, kaip g.gif na, saket, kad nudizmo teko matyti, tai as ir nustebau g.gif Nes toplesui iki nudizmo aisku ne taip jau ir daug, bet kita vertus ir ne taip jau ir mazai biggrin.gif
Na, grozio panasaus ir Lietuvoje turime, gal net graziau. Gal tik kiek neiprasta, nes Turkija su kitokiais papludymiais asocijuojasi.
Tam, kad pamatyti tris is graziausiu papludymiu turkijoje, reikia vykti i Fetija, manau, kad is ten visus tris paprasciausia aplankyti.
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2011 04 11, 11:26)
O sakykit viduržiemio jūroj (Alanija) maudantis reikia spec. avalynės, ar ne?

Jei matysite, kad reikia, tai nusipirksite vietoje. Specialiai cia nepirkciau, nebent turite, tada vezkites, nesunku juk. Nes toje pacioje vietoje bunant vieniems reikia, o kiti puikiai be ju apseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 balandžio 2011 - 09:29
QUOTE(Cobre @ 2011 04 11, 10:38)
Jei matysite, kad reikia, tai nusipirksite vietoje. Specialiai cia nepirkciau, nebent turite, tada vezkites, nesunku juk. Nes toje pacioje vietoje bunant vieniems reikia, o kiti puikiai be ju apseina.

Ačiū, neturime - bet aš tokia esu nuo visko apsidraudžianti, tai gal sakau nors savo karalaičiui nupirkčiau čia, o pati ir vietoj galiu įsigyti..
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2011 04 11, 09:26)
O sakykit viduržiemio jūroj (Alanija) maudantis reikia spec. avalynės, ar ne?

as vezciausi dabar jau . Kai pirma syki buvom su vyru TR, buvom Alanijoj, juros dugnas labai slidus, ploksti akmenys padengti dumbliais , jei kokia stipresne bangele, sunku atsilaikyt bestovint, MB tuomet sugebejo stipriai prasikirst koja, t.y. kojos mazaji pirsteli per tu akmenu briauna doh.gif ten pat vietoj siuvo, kazkur 4 dienas negalejo maudytis... visa laime kad buvom berods 12 dienu,tai dar spejo pasidziaugt vandens malonumais veliau ,kai apgijo. Tai po tos nelaimes ten pat vietoj migom nupirkom avalyne ir labai pigiai. Dabar kiekviena karta vezames.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2011 04 11, 11:43)
Ačiū, neturime - bet aš tokia esu nuo visko apsidraudžianti, tai gal sakau nors savo karalaičiui nupirkčiau čia, o pati ir vietoj galiu įsigyti..

Mes vežamės. Mažiukams irgi nupirkau. Rami galva. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakau, kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif As penkta karta vykstu ir minties net nera, kad veztis schmoll.gif Pirma karta veziausi tokias del visa ko. Bet nenaudojau ir nebesivezu.

O vat apie Alanijos akmenis girdejau kazka viena ausim, kad bjaurus g.gif Bet placiau ne schmoll.gif Visi kalba tik apie Sides, Laros smeli-zvyra ir Kemero akmenukus.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 04 10, 17:41)
neringa nepakeiciama,bet ten mes vykstam dazniausiai vasara

o pavasari,rudeniop,kai vel norisi siltu oru,pasirenkam kitas salis
o liepa i nida kaip kasmet butinai vyksiu:)

Lietuvos pajūris man gražiausias žiemą.. jūra tokia romantiškai apšarmojus...žmonių mažai, eini Basanavičiaus gatvėj Palangoj ir gėriesi. o jei važiuot vasarop, tai myliu Pervalką, ten vaikas būdama su tėvais leidau vasaras, tai Pervalka man kvepia vaikyste, užpernai buvau po ilgo laiko, ir kaip namo...
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2011 04 10, 21:21)
sveiki 4u.gif
su vyru kaip ir apsisprendėm vykti į viešbutį Club Salima, gal kas nores esate ten buvę? smile.gif

Na ir man bus idomus atsiliepimai. As esu megeja HV tipo viesbuciu. Kiek zinau tik neseniai LT organizatoriai pradejo vezti i si viesbuti, tai abejoju ar daug bus atsiliepimu. Pries pora metu atostogavom gretimame viesbutyje, tai Salima man pasirode labai triuksmingas, nes is ju vis girdejosi muzika musu viesbucio miegamoje zonoje.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 11, 12:49)
Lietuvos pajūris man gražiausias žiemą.. jūra tokia romantiškai apšarmojus...žmonių mažai, eini Basanavičiaus gatvėj Palangoj ir gėriesi. o jei važiuot vasarop, tai myliu Pervalką, ten vaikas būdama su tėvais leidau vasaras, tai Pervalka man kvepia vaikyste, užpernai buvau po ilgo laiko, ir kaip namo...

smagu... tik vat, nedėkingi tie mūsų orai doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2011 04 11, 11:23)
Mes vežamės. Mažiukams irgi nupirkau. Rami galva. mirksiukas.gif

mums turėtų užtekti crocs g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 04 11, 13:22)
mums turėtų užtekti crocs  g.gif  smile.gif

aisku kad uzteks irnesakyk.gif
Atsakyti
jetaus iki 17 dienos reikia paskutinę sumą pervesti už atostogas clap.gif tongue.gif
mano vaiko senelis atsibudo, sako ir aš norėčiau kartu su jumis biggrin.gif kadangi, mes pirkom išankstinius bilietus per tezus, keitimas neįmanomas, tik gautų naujai pirkti bilietą smile.gif paprašiau, kad paskaičiuotų, vienvietis ir t.t. už 10n., suaugusiam - 3300Lt doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif pranešiau seneliui, žmogui ir "stalčius atsidarė" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurezas: 11 balandžio 2011 - 13:51
QUOTE(gesa @ 2011 04 08, 20:10)
Smurka, Simena Sun Club registratūroje yra internetinė kavinė, ar ne? Galvojam gal tada neverta savojo kompo vežtis. g.gif

Sveiki turkai cool.gif
Simenoj pernai buvo labai letas internetas, as atsisedau oru paziuret ir vilti praradau, kad uzkraus ... Ir is 3 kompu veikiantys buvo tik 2. Ir dar - kai atsises koks paauglys zaidimu zaist tai galo nesimato... Taitaip buvo pernai.
O siaip Simenoj viskas yra gerai. Geri buvo ispudziai.
Tik kroksu i jura as neimciau, akmenu prilenda i juos, dukrai oda nugremze, po to as jos i jura nebeikisau, o ir paciai teko - skauda. Geriau jau tada basiems.
Papildyta:
QUOTE(juniore @ 2011 04 11, 12:19)
Na ir man bus idomus atsiliepimai. As esu megeja HV tipo viesbuciu. Kiek zinau  tik neseniai LT organizatoriai pradejo vezti i si viesbuti, tai abejoju ar daug bus atsiliepimu. Pries pora metu atostogavom gretimame viesbutyje, tai Salima man pasirode labai triuksmingas, nes is ju vis girdejosi muzika musu viesbucio miegamoje zonoje.

Ziurint kur apgyvendina, mes nieko negirdejom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 11 balandžio 2011 - 15:03
QUOTE(Alexia @ 2011 04 11, 15:07)
...
Tik kroksu i jura as neimciau, akmenu prilenda i juos, dukrai oda nugremze, po to as jos i jura nebeikisau, o ir paciai teko - skauda. Geriau jau tada basiems.
...

drinks_cheers.gif sutinku. Mes visa seima turim su savim kroksus, bet maudytis su jais baisiai nepatogu, maza to ,kad prilenda akmenu,tai dar ir pamest juroj visai imanoma, toks jausmas,kad nusmuks tuoj nuo kojos. Siaip gal ir isplauktu i kranta net ir nusmuke smile.gif O vandens batai tai guminukai tokie pas mumis su skylutem, apspaudzia peda, kaip su kojinem jauties, labai patogu , tik vaikui nzn kokius siemet rasiu pirkt g.gif
gal kas ka nors siemet matet pirkt is vandens avalynes vaikui? ax.gif
Atsakyti