Simenoj Sun pernai kompiuteriai ir internetas buvo. Nemokamai. Kaip bus šiemet, dar nesužinojaum bet kitą savaitę jau žinosiu
Vakar Daimoj buvau. Aplakčiau visą teritoriją, kai kuriuos kambarius apžiūrėjau. Tvarkosi, ruošiasi, balandžio vidury atsidaro. Gegužės 15 turi būti atidarytas ir naujasis Daima Biz, darbai vyksta sparčiai ir yra tikinama, kad suspės. Naujasis viešbutis turės savo barus ir restoranus, taip pat baseiną. Naujosios ir senosios Daimos svečiai vieni į kitų teritoriją vaikščioti negalės, jie susitikinės pramogų zonoje kitoje kelio pusėje, kuri irgi atnaujinama, statomas naujas amfiteatras. Tad vakarinės programos, kurioms rengti pasamdyti net 24 animatoriai, taip pat bus bendros.
Jei nekils problemų dėl aptarnavimo kokybės pagrindiniame restorane, turėtų būti visai neblogai. Pernai daug klausimų kildavo turistams dėl UAI, tai šiemet jau tiksliau nurodyta, kad penkių pavadinimų importiniai alkoholiniai gėrimai bus įskaičiuoti į sistemą, kiti - už mokestį.
Iki gegužės vidurio bijau, kad turistai bus nepatenkinti dėl šalia esančių statybų, bet turiu vilties, kad patys triukšmingiausi darbai jau baigti. Kambariai irgi atrodo neblogai. Pigiausias šeimyninio kambario variantas - dvigulė lova ir viena dviejų aukštų lova. Jei sumokėsite brangiau, tėvų ir vaikų zona bus atskirta sienele, vaikai miegos ne dviaukštėje, o atskirose viengulėse lovose. Na, o brangiausias šeimyninis variantas - du atskiri kambariukai viename numeryje.
Žodžiu, ta Daima atrodo visai neblogai. Ypač man patinka, kad atskirtos gyvenamoji ir pramogų zonos. Žmonės, norintys daugiau ramybės, galės ilsėtis prie baseino gyvenamojoje pusėje, o aktyvesni - pramogų zonoje, kuri išties labai erdvi. Vaikams bus atnaujinta žaidimų aikštelė, šiemet suremontuos ir pernai bei užpernai neveikusius žydruosius vandens kalnelius. Pramogų zonoje, kaip ir anksčiau, veiks užkandčių baras su "greituoju maistu". Jei ką tenkina picos, mėsainiai, giozleme, bulvytės fri ir panašiai, gali pietauti iš viso negrįžti į pagrindinį restoraną. Dar vienas Daimos privalumas - visiems užtenka gultų, jų nereikia užsiiminėti nuo ketvirtos ryto.
Tad jei Daima susitvarkys su iki šiol buvusia didžiausia savo problema - aptarnavimu, komentarai apie šį viešbutį turėtų pasikeisti į gerąją pusę. Aš to labai tikiuosi savo pačios ir turistų labui