Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

Merginos, (oi, cia gi ir vyruku yra smile.gif )o kelinta valanda Jusu skrydziai i Turkija????

Dabar paziurejau, kad mano skrydis i Turkija 14:45 blink.gif Susinervinau juodai doh.gif Kaip as taip pirkdama nepasidomejau doh.gif Tai vadinasi uz viena diena mokama kaip ir uz nieka. Nes kol nusigausim i viezbuti, tai jau bus vakariene... doh.gif

o atgal irgi zinote??? Kodel as nezinau... Kaip as taip nieko nepasiklausiau si karta doh.gif Kelioniu agenturoje irgi nezino kada atgalinis skrydis. Kaip taip gali buti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 08 balandžio 2011 - 21:09
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:01)
Merginos, (oi, cia gi ir vyruku yra smile.gif )o kelinta valanda Jusu skrydziai i Turkija????

Dabar paziurejau, kad mano skrydis i Turkija 14:45  blink.gif  Susinervinau juodai  doh.gif  Kaip as taip pirkdama nepasidomejau  doh.gif  Tai vadinasi uz viena diena mokama kaip ir uz nieka. Nes kol nusigausim i viezbuti, tai jau bus vakariene...  doh.gif

o atgal irgi zinote??? Kodel as nezinau... Kaip as taip nieko nepasiklausiau si karta  doh.gif  Kelioniu agenturoje irgi nezino kada atgalinis skrydis. Kaip taip gali buti  doh.gif

jus mokate ne uz dienas, o uz naktu skaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:01)
Dabar paziurejau, kad mano skrydis i Turkija 14:45  blink.gif  Susinervinau juodai  doh.gif 

99 proc klaipedieciu ir nemazai likusiu dar primoketu uz toki varianta biggrin.gif
As pats uz nuvykima kuo anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 08, 22:11)
jus mokate ne uz dienas, o uz naktu skaiciu  4u.gif

Radau jau kur laikai visi skrydziu yra. bet kaip ta agente nezinojo nesuprantu doh.gif

Tai as ta ir suprantu, kad perku nakvynes lotuliukas.gif Ne apie tai kalba. Darbuotoja turetu ispeti, kad skrydis velyvas toks. As net nenumaniau, kad dar taip gali buti. Visada ryta anksti isskrisdavom. Juk kur zmogui isvaziuoti ir buti jau viezbutyje nuo ryto, tiksliau nuo vidudienio (aisku, blogai jei kambariai neatlaisvinti ir ileis tik nuo 14val., bet mes buvom kazkur 11 ryto ir iskart dave kambari). Tai jau gali visa diena megautis atostogomis, o cia isskrendi(paziurejau dabar, kad tikslus isskridimas man 13:45, tai Turkijoje bunam 16:55), kol iseini is aerouosto, kol susodina, kol nusigauni i viezbuti doh.gif Nu tikrai nebuciau pirkusi butent sia diena keliones jei zinociau, kad tik vakare ten doh.gif

Zadejau toliau pas ta nauja agente pirkti keliones, bet grisiu pas senaja, kuri ispedavo apie visus niuansus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 08, 22:25)
99 proc klaipedieciu ir nemazai likusiu dar primoketu uz toki varianta  biggrin.gif
As pats uz nuvykima kuo anksciau  ax.gif

Nesupratau kodel daug kam patiktu toks variantas??? Cia juk totali nesamone, mano nuomone. Visada skrendu ankstyvaisiais skrydziais visur, o cia net nepasitikslinau, nes net nezinojau, kad keliones gali buti organizuojamos taip velai doh.gif Atrode naturalu, kad viskas daroma ryte.

Beje, Zilvinai, o Jus kiek pastebejau visada cia galima rasti smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 08 balandžio 2011 - 21:28
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:31)
net nezinojau, kad keliones gali buti organizuojamos taip velai  doh.gif Atrode naturalu, kad viskas daroma ryte.

Jus dar tokia jauna smile.gif Paskui "naturalu" bus daug platesne savoka mirksiukas.gif

Del "beje..." irgi buna visko doh.gif
P.S. bet as irgi megstu ta rytinuka (skrydi) Susierzinciau, bet taip labai nesinervuociau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 08 balandžio 2011 - 21:39
QUOTE(Pilina @ 2011 04 08, 16:18)
O kur jus gaudote tas paskutinės minutės kainas? Tezturo, novaturo internetiniuose puslapiuose, agentų pagalba ar dar yra kazkokiu budu rasti geriausias kainas? g.gif

mums geriausia tiesiogiai su agentura ir agentais kontaktuoti.
Daznai itin geri pasiulymai ir isperkami labai greitai,net nespeja i "viesuma'" iseiti.
As tai sakant net neziuriu,negaudau ir t.t. vyras cia viska suzino biggrin.gif neturiu tiek laisvo laiko,kad nuolat narsyti,gaudyti ir t.t. O beto taip ir patogiau,viska is karto ir vietoje vyras suzino visus gerus pasiulymus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 balandžio 2011 - 21:47
Radau jau kur laikai visi skrydziu yra. bet kaip ta agente nezinojo nesuprantu  doh.gif

Tai as ta ir suprantu, kad perku nakvynes lotuliukas.gif Ne apie tai kalba. Darbuotoja turetu ispeti, kad skrydis velyvas toks. As net nenumaniau, kad dar taip gali buti. Visada ryta anksti isskrisdavom. Juk kur zmogui isvaziuoti ir buti jau viezbutyje nuo ryto, tiksliau nuo vidudienio (aisku, blogai jei kambariai neatlaisvinti ir ileis tik nuo 14val., bet mes buvom kazkur 11 ryto ir iskart dave kambari). Tai jau gali visa diena megautis atostogomis, o cia isskrendi(paziurejau dabar, kad tikslus isskridimas man 13:45, tai Turkijoje bunam 16:55), kol iseini is aerouosto, kol susodina, kol nusigauni i viezbuti  doh.gif  Nu  tikrai nebuciau pirkusi butent sia diena keliones jei zinociau, kad tik vakare ten  doh.gif

Zadejau toliau pas ta nauja agente pirkti keliones, bet grisiu pas senaja, kuri ispedavo apie visus niuansus  doh.gif
Papildyta:
Nesupratau kodel daug kam patiktu toks variantas??? Cia juk totali nesamone, mano nuomone. Visada skrendu ankstyvaisiais skrydziais visur, o cia net nepasitikslinau, nes net nezinojau, kad keliones gali buti organizuojamos taip velai  doh.gif Atrode naturalu, kad viskas daroma ryte.

Aš irgi už skrydžius 5:00 man jau skrydis 9:00 atrodo vėlyvas, bet negalima galvot tik apie save, plačiau reik matyt situaciją, kaip jau sakė, kad nebūtu nesusipratimų sistema sukurta kad mokam už naktis, nes:
1. orouostas nepritaikytas visų pasaulio lėktuvus pilnus turistu ir nenorinčių prarasti nė minutės atostogų priimti tik rytais
2. koks būtų haosas viešbučiuose jeigu visi polsiautojai atvyktu vienu metu - ryte

o agentei visiškai dzin kada skrydis, jeigu jus nepasidomėjot tai jai tuo labiau tai nusišvilpt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 04 08, 19:26)
tinklapyje nurodo, kad yra, bet tai baisoka, kad nebutu taip, kaip mums Kretoj, kai neveike visa savaite. kita vertus, as manyciau, kad savas kompas butinas nebent tik tam atvejui, jei vdrug darbai prispirtu ar del vaiku filmuku ir pan. del el. pasto pasitikrinimo ar naujienu paskaitymo tikrai neimciau.

mes uzpraeitais metais vezemes mini nesiojama dvd grotuva-lektuve vaikai filmuka ziurejo.
Praeitais metais vezemes nesiojama mano kompiuteri....vaikai(musu ir draugu) velai vakare sukrisdavo ziureti filmu/filmuku kuriame nors is musu viesbucio kambariu...ten pat ir sumigdavo visi,kol mes vakarodavome biggrin.gif Ir mums ramu budavo,galedavome ir pavakaroti ir vaikai patenkinti buvo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 20:31)

biggrin.gif "budinti" turkomana turi tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 20:44)
Aš irgi už skrydžius 5:00 man jau skrydis 9:00 atrodo vėlyvas, bet negalima galvot tik apie save, plačiau reik matyt situaciją, kaip jau sakė, kad nebūtu nesusipratimų  sistema sukurta kad mokam už naktis, nes:
1. orouostas nepritaikytas visų pasaulio lėktuvus pilnus turistu ir nenorinčių prarasti nė minutės atostogų priimti tik rytais
2. koks būtų haosas viešbučiuose jeigu visi polsiautojai atvyktu vienu metu - ryte

o agentei visiškai dzin kada skrydis, jeigu jus nepasidomėjot tai jai tuo labiau tai nusišvilpt  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 balandžio 2011 - 21:50
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 08, 22:36)
Jus dar tokia jauna smile.gif Paskui "naturalu" bus daug platesne savoka  mirksiukas.gif

Del "beje..." irgi buna visko  doh.gif
P.S. bet as irgi megstu ta rytinuka (skrydi) Susierzinciau, bet taip labai nesinervuociau smile.gif

Cia pagal skaiciukus sprendziat lotuliukas.gif Oi, senas tas nikas... labai jau seeeenas smile.gif

As isties nesinervinu. Emocianali esu labai ir tiek. Uzejo nepasitenkinimas ir praejo. Dabar zinosiu, kad reikia visas smulkmenas analizuotis.

P.S. Vakar jau vaikui drabuzius i Turkija sudejau lotuliukas.gif Aisku kol kas surusiavau i stalciu, o is jo reiks tik i lagamina perkelti lotuliukas.gif Dabar paciai liks apsipirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 22:44)
Aš irgi už skrydžius 5:00 man jau skrydis 9:00 atrodo vėlyvas, bet negalima galvot tik apie save, plačiau reik matyt situaciją, kaip jau sakė, kad nebūtu nesusipratimų  sistema sukurta kad mokam už naktis, nes:

O kas labiau jau nori, kad jam butu blogiau, kad tik kitam butu geriau. Visi norim to patogumo. Todel ir pykstu, kad pasitikejau zmogumi, kuriam nebuvo svarbu informuoti.

Kad teisingai suvoktumet situacija, tai as issianalizavusi viska nuejau pirkti keliones, tada prasitare, kad yra ir diena anksciau. Dar ir kaina pasirode kelias simtais litu pigesne, tai ir paemiau ta "pigesne". O, kad jau tos dienos skrydis kitu laiku bus as ne nepagalvojau, nes buvom kalbeje apie rytini skrydi. Va ir sueme pyktis, nes tik namie pasistudijavau, kad skrydis ne rytinis.

QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 22:44)
o agentei visiškai dzin kada skrydis, jeigu jus nepasidomėjot tai jai tuo labiau tai nusišvilpt  4u.gif

Praranda pastovius klientus ir tiek. Susirasiu kita, kuriai nebus nusisvilpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 08 balandžio 2011 - 22:05
Radau jau kur laikai visi skrydziu yra. bet kaip ta agente nezinojo nesuprantu  doh.gif

Vėlai atskrisit, vėlai išskrisit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 21:03)
Va ir sueme pyktis, nes tik namie pasistudijavau, kad skrydis ne rytinis.

manau cia ir jusu kalte ax.gif reikia viska issiklausineti,nes pinigelius mokate jus ir jus skrendate atostogauti....nemanau,kad agente piktybiskai nepasake apie skrydzio laika.... schmoll.gif jei tai jusu nauja agente ji tikrai nezinojo jusu visu noru,pageidavimu ir t.t. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Baffie @ 2011 04 08, 21:11)
Vėlai atskrisit, vėlai išskrisit  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 balandžio 2011 - 22:24
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 21:44)

na, skrydziu laikus bent jau pernai ir uzpernai keite... ir perknt kelione vasario-kovo men dar nebuvo tiksliai zinoma kuria diena kokiu laiku bus skrydziai

QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:03)
Todel ir pykstu, kad pasitikejau zmogumi, kuriam nebuvo svarbu informuoti.

Kad teisingai suvoktumet situacija, tai as issianalizavusi viska nuejau pirkti keliones, tada prasitare, kad yra ir diena anksciau. Dar ir kaina pasirode kelias simtais litu pigesne, tai ir paemiau ta "pigesne". O, kad jau tos dienos skrydis kitu laiku bus as ne nepagalvojau, nes buvom kalbeje apie rytini skrydi. Va ir sueme pyktis, nes tik namie pasistudijavau, kad skrydis ne rytinis.

viskas priklauso kada pirkote kelione... jei gruodzio pab-vasario men dar nebuvo aiskus tikslus skrydziu laikai

QUOTE(Baffie @ 2011 04 08, 22:11)
Vėlai atskrisit, vėlai išskrisit  mirksiukas.gif

Nebutinai... g.gif gali buti, kad grizimo diena bus tik rytinis krydis... cia jau laimes reikalas...
as megstu, kai grizimas i LT popietinis mirksiukas.gif
Atsakyti