Merginos, (oi, cia gi ir vyruku yra )o kelinta valanda Jusu skrydziai i Turkija????
Dabar paziurejau, kad mano skrydis i Turkija 14:45 Susinervinau juodai Kaip as taip pirkdama nepasidomejau Tai vadinasi uz viena diena mokama kaip ir uz nieka. Nes kol nusigausim i viezbuti, tai jau bus vakariene...
o atgal irgi zinote??? Kodel as nezinau... Kaip as taip nieko nepasiklausiau si karta Kelioniu agenturoje irgi nezino kada atgalinis skrydis. Kaip taip gali buti
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:01)
Merginos, (oi, cia gi ir vyruku yra )o kelinta valanda Jusu skrydziai i Turkija????
Dabar paziurejau, kad mano skrydis i Turkija 14:45 Susinervinau juodai Kaip as taip pirkdama nepasidomejau Tai vadinasi uz viena diena mokama kaip ir uz nieka. Nes kol nusigausim i viezbuti, tai jau bus vakariene...
o atgal irgi zinote??? Kodel as nezinau... Kaip as taip nieko nepasiklausiau si karta Kelioniu agenturoje irgi nezino kada atgalinis skrydis. Kaip taip gali buti
jus mokate ne uz dienas, o uz naktu skaiciu
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:01)
Dabar paziurejau, kad mano skrydis i Turkija 14:45 Susinervinau juodai
99 proc klaipedieciu ir nemazai likusiu dar primoketu uz toki varianta
As pats uz nuvykima kuo anksciau
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 08, 22:11)
jus mokate ne uz dienas, o uz naktu skaiciu
Radau jau kur laikai visi skrydziu yra. bet kaip ta agente nezinojo nesuprantu
Tai as ta ir suprantu, kad perku nakvynes Ne apie tai kalba. Darbuotoja turetu ispeti, kad skrydis velyvas toks. As net nenumaniau, kad dar taip gali buti. Visada ryta anksti isskrisdavom. Juk kur zmogui isvaziuoti ir buti jau viezbutyje nuo ryto, tiksliau nuo vidudienio (aisku, blogai jei kambariai neatlaisvinti ir ileis tik nuo 14val., bet mes buvom kazkur 11 ryto ir iskart dave kambari). Tai jau gali visa diena megautis atostogomis, o cia isskrendi(paziurejau dabar, kad tikslus isskridimas man 13:45, tai Turkijoje bunam 16:55), kol iseini is aerouosto, kol susodina, kol nusigauni i viezbuti Nu tikrai nebuciau pirkusi butent sia diena keliones jei zinociau, kad tik vakare ten
Zadejau toliau pas ta nauja agente pirkti keliones, bet grisiu pas senaja, kuri ispedavo apie visus niuansus
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 08, 22:25)
99 proc klaipedieciu ir nemazai likusiu dar primoketu uz toki varianta
Nesupratau kodel daug kam patiktu toks variantas??? Cia juk totali nesamone, mano nuomone. Visada skrendu ankstyvaisiais skrydziais visur, o cia net nepasitikslinau, nes net nezinojau, kad keliones gali buti organizuojamos taip velai Atrode naturalu, kad viskas daroma ryte.
Beje, Zilvinai, o Jus kiek pastebejau visada cia galima rasti
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:31)
net nezinojau, kad keliones gali buti organizuojamos taip velai Atrode naturalu, kad viskas daroma ryte.
Jus dar tokia jauna Paskui "naturalu" bus daug platesne savoka
Del "beje..." irgi buna visko
P.S. bet as irgi megstu ta rytinuka (skrydi) Susierzinciau, bet taip labai nesinervuociau
QUOTE(Pilina @ 2011 04 08, 16:18)
O kur jus gaudote tas paskutinės minutės kainas? Tezturo, novaturo internetiniuose puslapiuose, agentų pagalba ar dar yra kazkokiu budu rasti geriausias kainas?
mums geriausia tiesiogiai su agentura ir agentais kontaktuoti.
Daznai itin geri pasiulymai ir isperkami labai greitai,net nespeja i "viesuma'" iseiti.
As tai sakant net neziuriu,negaudau ir t.t. vyras cia viska suzino neturiu tiek laisvo laiko,kad nuolat narsyti,gaudyti ir t.t. O beto taip ir patogiau,viska is karto ir vietoje vyras suzino visus gerus pasiulymus
Tai as ta ir suprantu, kad perku nakvynes Ne apie tai kalba. Darbuotoja turetu ispeti, kad skrydis velyvas toks. As net nenumaniau, kad dar taip gali buti. Visada ryta anksti isskrisdavom. Juk kur zmogui isvaziuoti ir buti jau viezbutyje nuo ryto, tiksliau nuo vidudienio (aisku, blogai jei kambariai neatlaisvinti ir ileis tik nuo 14val., bet mes buvom kazkur 11 ryto ir iskart dave kambari). Tai jau gali visa diena megautis atostogomis, o cia isskrendi(paziurejau dabar, kad tikslus isskridimas man 13:45, tai Turkijoje bunam 16:55), kol iseini is aerouosto, kol susodina, kol nusigauni i viezbuti Nu tikrai nebuciau pirkusi butent sia diena keliones jei zinociau, kad tik vakare ten
Zadejau toliau pas ta nauja agente pirkti keliones, bet grisiu pas senaja, kuri ispedavo apie visus niuansus
Papildyta:
Nesupratau kodel daug kam patiktu toks variantas??? Cia juk totali nesamone, mano nuomone. Visada skrendu ankstyvaisiais skrydziais visur, o cia net nepasitikslinau, nes net nezinojau, kad keliones gali buti organizuojamos taip velai Atrode naturalu, kad viskas daroma ryte.
Papildyta:
Aš irgi už skrydžius 5:00 man jau skrydis 9:00 atrodo vėlyvas, bet negalima galvot tik apie save, plačiau reik matyt situaciją, kaip jau sakė, kad nebūtu nesusipratimų sistema sukurta kad mokam už naktis, nes:
1. orouostas nepritaikytas visų pasaulio lėktuvus pilnus turistu ir nenorinčių prarasti nė minutės atostogų priimti tik rytais
2. koks būtų haosas viešbučiuose jeigu visi polsiautojai atvyktu vienu metu - ryte
o agentei visiškai dzin kada skrydis, jeigu jus nepasidomėjot tai jai tuo labiau tai nusišvilpt
QUOTE(Tinka @ 2011 04 08, 19:26)
tinklapyje nurodo, kad yra, bet tai baisoka, kad nebutu taip, kaip mums Kretoj, kai neveike visa savaite. kita vertus, as manyciau, kad savas kompas butinas nebent tik tam atvejui, jei vdrug darbai prispirtu ar del vaiku filmuku ir pan. del el. pasto pasitikrinimo ar naujienu paskaitymo tikrai neimciau.
mes uzpraeitais metais vezemes mini nesiojama dvd grotuva-lektuve vaikai filmuka ziurejo.
Praeitais metais vezemes nesiojama mano kompiuteri....vaikai(musu ir draugu) velai vakare sukrisdavo ziureti filmu/filmuku kuriame nors is musu viesbucio kambariu...ten pat ir sumigdavo visi,kol mes vakarodavome Ir mums ramu budavo,galedavome ir pavakaroti ir vaikai patenkinti buvo
Papildyta:
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 20:31)
"budinti" turkomana turi tema
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 20:44)
Aš irgi už skrydžius 5:00 man jau skrydis 9:00 atrodo vėlyvas, bet negalima galvot tik apie save, plačiau reik matyt situaciją, kaip jau sakė, kad nebūtu nesusipratimų sistema sukurta kad mokam už naktis, nes:
1. orouostas nepritaikytas visų pasaulio lėktuvus pilnus turistu ir nenorinčių prarasti nė minutės atostogų priimti tik rytais
2. koks būtų haosas viešbučiuose jeigu visi polsiautojai atvyktu vienu metu - ryte
o agentei visiškai dzin kada skrydis, jeigu jus nepasidomėjot tai jai tuo labiau tai nusišvilpt
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 08, 22:36)
Jus dar tokia jauna Paskui "naturalu" bus daug platesne savoka
P.S. bet as irgi megstu ta rytinuka (skrydi) Susierzinciau, bet taip labai nesinervuociau
Cia pagal skaiciukus sprendziat Oi, senas tas nikas... labai jau seeeenas
As isties nesinervinu. Emocianali esu labai ir tiek. Uzejo nepasitenkinimas ir praejo. Dabar zinosiu, kad reikia visas smulkmenas analizuotis.
P.S. Vakar jau vaikui drabuzius i Turkija sudejau Aisku kol kas surusiavau i stalciu, o is jo reiks tik i lagamina perkelti Dabar paciai liks apsipirkti
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 22:44)
O kas labiau jau nori, kad jam butu blogiau, kad tik kitam butu geriau. Visi norim to patogumo. Todel ir pykstu, kad pasitikejau zmogumi, kuriam nebuvo svarbu informuoti.
Kad teisingai suvoktumet situacija, tai as issianalizavusi viska nuejau pirkti keliones, tada prasitare, kad yra ir diena anksciau. Dar ir kaina pasirode kelias simtais litu pigesne, tai ir paemiau ta "pigesne". O, kad jau tos dienos skrydis kitu laiku bus as ne nepagalvojau, nes buvom kalbeje apie rytini skrydi. Va ir sueme pyktis, nes tik namie pasistudijavau, kad skrydis ne rytinis.
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 22:44)
Praranda pastovius klientus ir tiek. Susirasiu kita, kuriai nebus nusisvilpt.
Vėlai atskrisit, vėlai išskrisit
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 21:03)
Va ir sueme pyktis, nes tik namie pasistudijavau, kad skrydis ne rytinis.
manau cia ir jusu kalte reikia viska issiklausineti,nes pinigelius mokate jus ir jus skrendate atostogauti....nemanau,kad agente piktybiskai nepasake apie skrydzio laika.... jei tai jusu nauja agente ji tikrai nezinojo jusu visu noru,pageidavimu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Baffie @ 2011 04 08, 21:11)
QUOTE(Jofky @ 2011 04 08, 21:44)
na, skrydziu laikus bent jau pernai ir uzpernai keite... ir perknt kelione vasario-kovo men dar nebuvo tiksliai zinoma kuria diena kokiu laiku bus skrydziai
QUOTE(Dija24 @ 2011 04 08, 22:03)
Todel ir pykstu, kad pasitikejau zmogumi, kuriam nebuvo svarbu informuoti.
Kad teisingai suvoktumet situacija, tai as issianalizavusi viska nuejau pirkti keliones, tada prasitare, kad yra ir diena anksciau. Dar ir kaina pasirode kelias simtais litu pigesne, tai ir paemiau ta "pigesne". O, kad jau tos dienos skrydis kitu laiku bus as ne nepagalvojau, nes buvom kalbeje apie rytini skrydi. Va ir sueme pyktis, nes tik namie pasistudijavau, kad skrydis ne rytinis.
viskas priklauso kada pirkote kelione... jei gruodzio pab-vasario men dar nebuvo aiskus tikslus skrydziu laikai
QUOTE(Baffie @ 2011 04 08, 22:11)
Nebutinai... gali buti, kad grizimo diena bus tik rytinis krydis... cia jau laimes reikalas...
as megstu, kai grizimas i LT popietinis