Turiu tokią draugę, kuri dievina šalikus. Turi jų visų spalvų, įvairių modelių (puošnių ir paprastų), tai ji vakarienei velkasi juodą suknelę ir užsimeta kokį puošnesnį šaliką. Ir nešalta ir gražu. Kitą vakarą - vėl ta pati suknelė ir kitas šalikas. Atrodo vėl kitaip. Man tai labai patiko jos tokia idėja
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 31, 21:03)
Kad tam ir aukstakulniu nereikia
Toks Turkey10th Edition April 2007 yra, o kas viduj tingiu gilintis siuo metu
Index'e matau, kad abu bent jau pamineti
na tai su jumis issiaiskinta tada.
Na, jei pamineta nebutu, tai buciau daugiau nei nustebusi, mane domina zemelapiukas. Na paziuresiu, ar yra ten kas gero
QUOTE(jola333 @ 2011 03 31, 20:19)
Turiu tokią draugę, kuri dievina šalikus. Turi jų visų spalvų, įvairių modelių (puošnių ir paprastų), tai ji vakarienei velkasi juodą suknelę ir užsimeta kokį puošnesnį šaliką. Ir nešalta ir gražu. Kitą vakarą - vėl ta pati suknelė ir kitas šalikas. Atrodo vėl kitaip. Man tai labai patiko jos tokia idėja
turiu platų megztą iš plonos moheros šalį, jį pasiimu vakarui vietoj megztinio ar švarko. atrodo kaip tinklas, šildo kaip megztinis
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 31, 21:03)
Patikrinau, yra geru dalyku (pasirodo jau buvau parsisiuntusi sita anksciau, skleroze ), yra ir Dalyan zemelapis, bet as ji turiu, ne kazin kokia nauda is jo, bet nei Kaunos, nei aplamai apylinkiu zemelapiuko nera, bent jau as nerandu Na nieko, jei ka, tai si bei ta pasispausdinau. Reik dar kituose giduose paziureti, maciau parduoda pegase kazka atpiginto
Turkija
QUOTE(*Mulate* @ 2011 03 31, 18:36)
tolygu kai vyrai vasara vaiksto su berankovem maikem,ala demonstruodami savo bicepsus ar ka ten ir tuo paciu su neskustom pazastim
eiliniai kurortiniai vaizdeliai,ar ne?
eiliniai kurortiniai vaizdeliai,ar ne?
Koks taiklumas
QUOTE(Isila @ 2011 03 31, 19:05)
mes į Amarą važiuojam. reiškias imsim sukneles vakarienei tiksliai reikia peržvelgt garderobą
Grįžusi pasakysi, ar reikia ir man imti .
QUOTE(Isila @ 2011 03 31, 19:14)
Siaubas, kaip aš dabar važiuosiu :
Taip, kaip ir aš Ir atrodysi kaip 80% besiilsinčiųjų
Ir dviejų maudymukų bus "per akis".
Vau, kaip kelionės pabrango nuo šio vakaro...
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 03 31, 21:53)
Vau, kaip kelionės pabrango nuo šio vakaro...
na, kainos tai tikrai tapo kazkokios nesuprantamos... gal cia sistemos klaida?
Sveiki,
Nuo šiandien ir kuro mokestį pradeda taikyti ir nuolaidos sakė dings....
QUOTE(mazhule @ 2011 04 01, 00:47)
na, kainos tai tikrai tapo kazkokios nesuprantamos... gal cia sistemos klaida?
Nuo šiandien ir kuro mokestį pradeda taikyti ir nuolaidos sakė dings....
QUOTE(Shopaholic @ 2011 04 01, 09:04)
aha, katik patikrinau musu varianta, tai beveik 4000lt brangiau dabar, nei mes kad mokejom per isankstinius
Chm O mūsų viešbučio kažkodėl sąrašuose nebeliko, tai negaliu patikrinti kokia situacija O taip įdomu būtų
einu ir aš pažiūrėsiu, cekava zosė
ai, dar norėjau dėl avalynės vaikams pasiteirauti: kokią imat?
na ir pažiūrėjau, mano datom nieko neduoda
ai, dar norėjau dėl avalynės vaikams pasiteirauti: kokią imat?
na ir pažiūrėjau, mano datom nieko neduoda
QUOTE(kerepliuke @ 2011 04 01, 09:07)
Chm O mūsų viešbučio kažkodėl sąrašuose nebeliko, tai negaliu patikrinti kokia situacija O taip įdomu būtų
I musu viesbuti irgi nebeveza tuo metu, kaip mes uzsisakem. Aplinkinem artimiausiom datom kaina taip pat +~4000. O jeigu i kitus viesbucius ziureti, tai nekokia pasiula.
P.S. uz 70 dienu tokiu metu...