Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 08, 16:54)
dar del a la carte, jei vaziuojam du suauge ir leliukas, tai ar galima bus po viena suvaiksciot pavakarieniaut (kitas leliuka ziuretu, nes gi raset, kad su vaikais negalima)?

Dazniausiai su vaikais galima mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(RRRuuu @ 2011 04 08, 16:54)
dar del a la carte, jei vaziuojam du suauge ir leliukas, tai ar galima bus po viena suvaiksciot pavakarieniaut (kitas leliuka ziuretu, nes gi raset, kad su vaikais negalima)?

mums Simena Sun Club priklausys vienas kartas a la carte, o yra turkiskos virtuves ir vidurzemio juros, tai teks viena rinktis. kolkas linkstu i turkiska virtuve, tik ar nebus labai panasus maistas, kaip kad kasdien viesbucio meniu?

kadangi pasirinkome UAI, tai daug ir neplanuojam - vaika ganyti ir valgyti tongue.gif

Simenoje a la carte yra daugiau tik aplinkai pakeisti. Pernai trečiadieniai buvo skirti turkiškam maistui, tai visa turkiška virtuvė buvo pagrindiniame restorane, o šeštadieniai skirti Viduržemio jūros regionui, tai valgydavom visokius žuvies patiekalus irgi pagrindiniame restorane
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 08, 14:39)
...Kas nera prisirises prie konkretaus viesbucio ir labai tikslios datos ir net salies tas gali laukti ir gaudyti.... mirksiukas.gif

O kur jus gaudote tas paskutinės minutės kainas? Tezturo, novaturo internetiniuose puslapiuose, agentų pagalba ar dar yra kazkokiu budu rasti geriausias kainas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2011 04 08, 19:18)
O kur jus gaudote tas paskutinės minutės kainas? Tezturo, novaturo internetiniuose puslapiuose, agentų pagalba ar dar yra kazkokiu budu rasti geriausias kainas? g.gif

as kur tik imanoma esu uzsisakiusi, kad siustu man pasiulymus. galima susitarti su agentu ir jis jus informuos apie jums tinkamus variantus.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 08, 15:58)
Nelabai supratau, ka reiskia "ar atitiks UAI aprasyma"  g.gif  As juk nesakiau, kad negavau kazko, kas tame viesbutyje priklause  schmoll.gif  Tik as mieliau buciau atostogavusi tada salia esanciame Hydros viesbutyje, nors jis ir su AI buvo. Na, bet jo tais metais bet kokiu atveju nepardavinejo, o uz Crystal mokejome 1700 zmogui ir pirkome gal kokia savaite pries skrydi, dabar jau tiksliai nebepamenu. Tai tuo metu uz ta kaina nelabai ir 4* kemere buvo, taip, kad ivertinus visas aplinkybes kaina buvo superine.  Bet sis Crystal viesbutis manau gerokai skiriasi nuo kitu sio tinklo viesbuciu, Manau, kad sitas maziausias is visu ir is to dauguma jo minusu. UAI jame tik nemokamuose leduose tam tikru laiku, nemokamas seifas, nemokamas mini baras be jokio alaus. A la carte as maciau tik viena ir tas pats toks graudus labai, ar dar ju yra net nezinau. Personalas labai malonus, pagrindiniame restorane bardakas, mes su drauge valgeme gana skaniai, bet apkalbejome, kad musu vyrai ten butu badave. Kambariai buvo nauji ir labai mieli.

Aisku ax.gif Buve ir mes sitame crystale, tai man buvo ydomi jusu nuomone blush2.gif Kadangi pries tai buvom tik zemesnio lygio viezbutyje, tai mums sitas atitiko visas 5* nes nebuvo su kuo palyginti biggrin.gif Mokejom siek tiek brangiau uz jus, nors irgi emem spec. pasiulyma. Bet visumoje pailsejom gerai. Ir alaus mini bare buvo pas mus hihihi.gif A la carte pas juo yra trys, mes buvome dvejuose, irengta graziai, patiekalai skanus buvo. Bet del teritorijos mazumo jus teisi, cia ju didziausias minusas doh.gif
Dabar isbandysim kita ju tinklo viezbuti, kuri tik del geros kainos pasirinkom ax.gif
QUOTE(Pilina @ 2011 04 08, 18:18)

Galima paciam sedeti ju puslapiuose ir ieskoti tu paskutiniu minuciu, bet geriau duoti savo el.pasta kokiam agentui ir paprasyti, kad jis siustu jums tuos pasiulymus wink.gif
Atsakyti
Smurka, gal zinosi: Simenos Sun Club tinklapyje perskaiciau, kad jie pilnai atnaujinti, tai klausimas, kada cia tas vykt galejo? nebus naujienos senos senos?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2011 04 08, 19:59)
Smurka, gal zinosi: Simenos Sun Club tinklapyje perskaiciau, kad jie pilnai atnaujinti, tai klausimas, kada cia tas vykt galejo? nebus naujienos senos senos?

jie dar darbuojasi pilnu tempu, šiandien buvau, bet nesutikau menedžerio. Pastatai pabalinti, kiemas tvarkomas, kambariai, matyt, irgi bus atnaujinti. Iki pirmųjų lietuvių atvykimo atnaujinta koncepcija jau bus mano galvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 04 08, 19:11)
jie dar darbuojasi pilnu tempu, šiandien buvau, bet nesutikau menedžerio. Pastatai pabalinti, kiemas tvarkomas, kambariai, matyt, irgi bus atnaujinti. Iki pirmųjų lietuvių atvykimo atnaujinta koncepcija jau bus mano galvoje smile.gif

nu smaguma tuomet. mes tik birzeli varom, tai spes.

dar nei vienais metais taip atostogu nelaukiau, ziauru visgi pirktis jas vos ne pries pusmeti. kita vertus kai paziuriu kiek mazdaug sutaupem (musu neber, tai su Simenos kainom lyginau), nu labai gera palieka ant dusios uz laiku priimta sprendima.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 04 08, 20:23)
Aisku  ax.gif Buve ir mes sitame crystale, tai man buvo ydomi jusu nuomone  blush2.gif Kadangi pries tai buvom tik zemesnio lygio viezbutyje, tai mums sitas atitiko visas 5* nes nebuvo su kuo palyginti  biggrin.gif  Mokejom siek tiek brangiau uz jus, nors irgi emem spec. pasiulyma. Bet visumoje pailsejom gerai. Ir alaus mini bare buvo pas mus  hihihi.gif A la carte pas juo yra trys, mes buvome dvejuose, irengta graziai, patiekalai skanus buvo. Bet del teritorijos mazumo jus teisi, cia ju didziausias minusas  doh.gif
Dabar isbandysim kita ju tinklo viezbuti, kuri tik del geros kainos pasirinkom  ax.gif

Na, as maciau tik ta a la carte, kuris prie pagrindinio restorano buvo, man tai ten kraupu blush2.gif niekaip nesupratom, ko ten zmones verziasi biggrin.gif Del kitu nezinau, gal ir grazus, jums geriau matyt. Papludimys man ju irgi nepatiko, o apie ten esancius tualetus tai isvis patyleti lieka. Bet mums buvo svarbu, kad viesbutis butu kuo arciau klubu, tai pasirinkimas labai nedidelis. Siaip mes ivertinome tai, jog uz tokia pacia kaina tuo metu galejom gauti tik 4*, tai lyginant su tais galimais variantais, mes gavome labai gerai ir pailsejome puikiai biggrin.gif Tiesiog as kazkaip stengiuosi kuo objektyviau viska ivertinti, bet pati nieko nesureiksminu ir atostogu sau negadinu verkslendama del rastu negerumu. Bet niekam sio viesbucio nedrisciau rekomenduoti blush2.gif Dabar vyksiu i viesbuti, kuriame jau buvau ir minusu jame kruva tada buvo, na bet jis man labai patiko, tai norisi grizti. O kai jau rezervavau, tai paaiskejo, kad jame nemazai permainu ir atnaujinimu, smagu bus paciai patikrinti, kas ten ivyko wub.gif
Atsakyti
Smurka, Simena Sun Club registratūroje yra internetinė kavinė, ar ne? Galvojam gal tada neverta savojo kompo vežtis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2011 04 08, 20:10)
Smurka, Simena Sun Club registratūroje yra internetinė kavinė, ar ne? Galvojam gal tada neverta savojo kompo vežtis. g.gif

tinklapyje nurodo, kad yra, bet tai baisoka, kad nebutu taip, kaip mums Kretoj, kai neveike visa savaite. kita vertus, as manyciau, kad savas kompas butinas nebent tik tam atvejui, jei vdrug darbai prispirtu ar del vaiku filmuku ir pan. del el. pasto pasitikrinimo ar naujienu paskaitymo tikrai neimciau.

labai tikiuos, kad MB susidelios darbus taip, kad nereiks veztis.
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2011 04 08, 21:10)

Prieš porą metų buvo mirksiukas.gif
Atsakyti