QUOTE(Forget-me-not @ 2011 04 08, 20:23)
Aisku
Buve ir mes sitame crystale, tai man buvo ydomi jusu nuomone
Kadangi pries tai buvom tik zemesnio lygio viezbutyje, tai mums sitas atitiko visas 5* nes nebuvo su kuo palyginti
Mokejom siek tiek brangiau uz jus, nors irgi emem spec. pasiulyma. Bet visumoje pailsejom gerai. Ir alaus mini bare buvo pas mus
A la carte pas juo yra trys, mes buvome dvejuose, irengta graziai, patiekalai skanus buvo. Bet del teritorijos mazumo jus teisi, cia ju didziausias minusas
Dabar isbandysim kita ju tinklo viezbuti, kuri tik del geros kainos pasirinkom
Na, as maciau tik ta a la carte, kuris prie pagrindinio restorano buvo, man tai ten kraupu
niekaip nesupratom, ko ten zmones verziasi
Del kitu nezinau, gal ir grazus, jums geriau matyt. Papludimys man ju irgi nepatiko, o apie ten esancius tualetus tai isvis patyleti lieka. Bet mums buvo svarbu, kad viesbutis butu kuo arciau klubu, tai pasirinkimas labai nedidelis. Siaip mes ivertinome tai, jog uz tokia pacia kaina tuo metu galejom gauti tik 4*, tai lyginant su tais galimais variantais, mes gavome labai gerai ir pailsejome puikiai
Tiesiog as kazkaip stengiuosi kuo objektyviau viska ivertinti, bet pati nieko nesureiksminu ir atostogu sau negadinu verkslendama del rastu negerumu. Bet niekam sio viesbucio nedrisciau rekomenduoti
Dabar vyksiu i viesbuti, kuriame jau buvau ir minusu jame kruva tada buvo, na bet jis man labai patiko, tai norisi grizti. O kai jau rezervavau, tai paaiskejo, kad jame nemazai permainu ir atnaujinimu, smagu bus paciai patikrinti, kas ten ivyko