Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(*Mulate* @ 2011 03 31, 16:53)
Vaikui as pries bet kokia isvyka skaiciuoju 2-3 maikutes i diena g.gif
Skalbtis ir siutis tikrai nesinores, jei liks lysnu,nieko baisaus juk,svarbu,kad nepritruktu svariu 4u.gif

Tai kad mano mažosios damutės nelabai maikučių nori rengtis, reikia suknyčių. blush2.gif Žiūrėsiu, jau dabar rūšiuoju ir kraunu. Pridėsiu ir suknyčių, ir maikyčių, manau, viskas sueis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2011 03 31, 15:33)
Tik neįsivaizduoju, kiek tų rūbelių vaikučiams prikrauti. doh.gif Aš irgi skaičiuoju,kiek dienų, tiek komplektėlių. Tikiuosi užteks. ax.gif

pirma syki kai su vaiku buvom, pritrukau vistiek as svariu maikiu, nes kiekvienas maitinimasis naujos maikes reikalavo, budavo kaip sakant suvalgyta kad jau ne kur lyst biggrin.gif tai paskui jau kai vaziavom as isimetu maza buteliuka skysto skalbiklio ir vaiko rubelius praskalaudavau, nes vien jo daigtu puse lagamino ir vistiek neiisitekdavau biggrin.gif
Atsakyti
nu jaučiu aš nešranki ar ką. po paskutinių dviejų kelionių su vaikais, tai tik vaikams kasdienai po svaria maike nuplanuoju. o mes su Mb issiverciam su keliais variantais. as imciau daugiau, bet kai paskutini syk puses neuzsidejau, tai gal jau tiek tos, aciu, nereikia.
man daugiau vietos vaistai ir visi kremai nuo saules uzima vietos.

beje, gal kuri turit kelionines vaistineles sarasiuka. turejau kazkur popierini varianta, bet neberasiu po stroikiu namuos.
Atsakyti
Oho, kaip atgijo tema lotuliukas.gif
Biski del sandalu ir kojiniu norejau isiterpti. I daugeli golfo klubu yra grieztas aprangos kodas, kuris sako, kad po golfo galima su vyrais susirinkti viskiaus ismaukti. Aprangos kodas reikalauja uzdaru batu arba sandalu, bet butinai su kojine smile.gif
Siaip ir prie a la cartu maciau reikalavima: neiti basa koja, bet sandalai leidziami smile.gif
Na apie ilgas baltas kojines nekalbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 31, 17:42)
Oho, kaip atgijo tema  lotuliukas.gif
Biski del sandalu ir kojiniu norejau isiterpti. I daugeli golfo klubu yra grieztas aprangos kodas, kuris sako, kad po golfo galima su vyrais susirinkti viskiaus ismaukti. Aprangos kodas reikalauja uzdaru batu arba sandalu, bet butinai su kojine smile.gif
Siaip ir prie a la cartu maciau reikalavima: neiti basa koja, bet sandalai leidziami smile.gif
Na apie ilgas baltas kojines nekalbu biggrin.gif

Niu va, o yra, kur net i pagrindini restorana negalima ne tik, kad basa koja, bet ir sortais ir bridzais. grieztai tik ilgos kelnes. Gal net ir baltos kojines biggrin.gif
Atsakyti
pernai rugsėjo pabaigoj važiavom į balkanus, mano žvaigždei buvo 4mėn, tai apranga minimali (kuo mažesnis lelius, tuo lengviau, va tik sauskelnių vežiausi krūvą) , bernui tai komplekčiukus skaičiavau, plius maikonų viršaus, kažką jei oras atvėstų link namų, nes ten tai karšta. panaudojau viską, absoliučiai
va apie vaikus atsimenu, o savęs nelabai lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet suknelių tikrai vežiausi nors dariau sau i vyrui programą minimum, nes kai kas dvi naktis nakvoji kitur, tai užknisa tampyt tuos čiumodanus, ne tai kaip viešbuty, vieną kartą atsinešei, išsikrovei i ramu visam laikui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 31 kovo 2011 - 15:52
QUOTE(*Mulate* @ 2011 03 31, 14:53)
Vaikui as pries bet kokia isvyka skaiciuoju 2-3 maikutes i diena g.gif
Skalbtis ir siutis tikrai nesinores, jei liks lysnu,nieko baisaus juk,svarbu,kad nepritruktu svariu 4u.gif

aš su dviem terlom važiuoju, tai net nežinau, kaip čia bus. Visada skaičiuoju vienas komplektas vienai dienai. plius mažasis atpratintas nuo pampersų, avarijų lyg nebūna, bet žinant kiaulystės dėsnius, nieko kito ir negalima tikėtis.

QUOTE(Cobre @ 2011 03 31, 15:29)
Tai norisi maziau tai visoms, nu bet gi reikia tai dauuuug  lotuliukas.gif  Siaip jei Amara imsite, tai vistiek kazkaip reiktu padoriau vakarienes metu, na ne 3* vistik ir ne ekonominis variantas. Tai jei viduriuka tarp blizganciu rusiu ir kokiu personu nuo darzo nuimtu  pasirinksite, tai jau kaip ir visai gerai turetu buti  biggrin.gif  O jausites jus gerai su dviem, ar su desimcia sukneliu ar sijonu, tai jau jums geriau matyt  smile.gif

mes į Amarą važiuojam. reiškias imsim sukneles vakarienei hihihi.gif tiksliai reikia peržvelgt garderobą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 03 31, 19:37)
sakai nereikia?  unsure.gif bet megztinio juk reikia...
na va, ir aš skaičiuoju hihihi.gif

jums gal ir reikia biggrin.gif O maniske pirmais metais paeme... Atvaziavom, vakare uzsimete, paskui ten sokiai pokiai buvo ir tt... Ryte ejau papludymio ranksluosiu, ziuriu prie langelio matytas megztukas. Gryzau, pasitikslinau, pasirodo, jau buvo per silta ir paliko biggrin.gif Vienu zodziu, viena "del visa ko" isimeta. Bet birzelio pradzioj jau net mano amzinai susalusi zmona dvejoja ar reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 31, 18:41)
jums gal ir reikia biggrin.gif O maniske pirmais metais paeme... Atvaziavom, vakare uzsimete, paskui ten sokiai pokiai buvo ir tt... Ryte ejau papludymio ranksluosiu, ziuriu prie langelio matytas megztukas. Gryzau, pasitikslinau, pasirodo, jau buvo per silta ir paliko  biggrin.gif  Vienu zodziu, viena "del visa ko" isimeta. Bet birzelio pradzioj jau net mano amzinai susalusi zmona dvejoja ar reik smile.gif

mes gegužės pradžioj važiuojam, tai turbūt vakari dar vėsoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 03 31, 19:44)
mes gegužės pradžioj važiuojam, tai turbūt vakari dar vėsoki  g.gif

taip, turbut vesoki, bet dar reik ziuret kada jums vakaras baigiasi biggrin.gif na bet geguzes pradziai ir as imciau ka nors ilgom rankovem. Birzeliui neimu nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 03 31, 20:14)
Siaubas, kaip aš dabar važiuosiu umn.gif: scare.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nevaziuok schmoll.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 03 31, 20:21)
Taip pat sekmingai, kaip ir mano zmona biggrin.gif Kazko nepamenu jos aukstakulniu Turkijoj  unsure.gif 

Tai gal nenori atrodyti aukstesne? biggrin.gif

Kas turite koki gida po Turkija, ten Daljano ir Kaunos kokie zemelapiukai yra?
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2011 03 31, 20:44)
mes gegužės pradžioj važiuojam, tai turbūt vakari dar vėsoki  g.gif

as i bodruma dumsiu, tai tikrai imsiu, bet ir jusu atveju tikrai isideciau siltesniu rubu. Ir apie kojas pagalvociau, nes man vakare, jei pasedeti kazkur lauke ilgiau, tai nera visai atvirom kojom malonu, kai vesu. Vakarienei uzsidedavau basutes, o po vakarienes grizdavau ir uzsimesdavau kazka patogiau ir silciau. Nors gal jus ne tokia susalele, kaip as blush2.gif
Si karta vykstu ir anksciau ir siauriau, tai apmastau, kad vakarienes metu tikrai reiks kazko uzsimesti ant peciu, nes tikrai noresis terasoje vakarieniauti. Kemer reorte man geguzes men smagiau budavo valgyti viduje blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 03 31, 19:53)
Tai gal nenori atrodyti aukstesne?  biggrin.gif 

Kas turite koki gida po Turkija, ten Daljano ir Kaunos kokie zemelapiukai yra?

Kad tam ir aukstakulniu nereikia biggrin.gif
Toks Turkey10th Edition April 2007 yra, o kas viduj tingiu gilintis siuo metu blush2.gif
Index'e matau, kad abu bent jau pamineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 31 kovo 2011 - 19:06