Įkraunama...
Įkraunama...

AEG, Electrolux buitinė technika

QUOTE(Saja @ 2007 11 15, 18:00)
O kuo skiriasi pigios ir brangios indukcinės viryklės? Kažkaip su kita technika galiu įsivaizduoti, kuo skiriasi pigi ir brangi, o su indukcinėmis nežinau  blush2.gif. Ar ten irgi kokie nors navarotai būna? Ar kurios nors garsesnės/tylesnės, greitesnės/lėtesnės, patogesnės/nepatogesnės, gendančios rečiau/dažniau? mastau.gif.


Jos kaip ir kitos turi daugiau funkcijų, pvz. turi automatinį užvirinimą arba vienos turi tik dvi greito kaitinimo kaitvietes, kitos turi tokias keturias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 19, 17:38)
Jos kaip ir kitos turi daugiau funkcijų, pvz. turi automatinį užvirinimą arba vienos turi tik dvi greito kaitinimo kaitvietes, kitos turi tokias keturias smile.gif

Ačiū! aciuks.gif O kas yra automatinis užvirinimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 19, 17:45)
Ačiū!  aciuks.gif O kas yra automatinis užvirinimas?  blush2.gif


Labai sunku paaiškinti smile.gif
Tiesiog, kaitinimo pradžioje būna maksimali temperatūra, bet tai nereiškia, kad būtinai per tą laiką puode vanduo užvirs, jis gali užvirti greičiau arba per tą laiką neužvirti.
Na pvz. tu nustatai kaitrą 4, tai pradžioje, automatiškai nusistatys 9, po to, po kelių minučių atsistatys 4 (tavo nustatyta temperatūra), bet tai nereiškia, kad sumažins temperatūra, kai puodas užvirs (kaitlentė negali pažiūrėti ar vanduo jau verda... )
Nežinau, ar iš to ką parašiau, tau kas paaiškėjo.
Tiesiog pati naudojuosi, geras dalykas, bet visi paprastai supranta ne visai taip kaip iš tikro yra
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 19, 19:00)
Nežinau, ar iš to ką parašiau, tau kas paaiškėjo.

Atrodo, viską supratau! 4u.gif T.y. kelioms minutėms nustato maksimumą. O jeigu užvirs anksčiau, ar galiu išjungti automatinį užvirinimą? Jei taip, tai tikrai gera funkcija, nes po užvirimo nereikia daug kartų spausti, kad sumažinčiau kaitinimą.

Dar klausimas dėl kaitinimo pakopų blush2.gif. Nukopijavau apie AEG-ELECTROLUX 78001 KF-MN "Išskirtinio dizaino indukcinė keraminė kaitinimo plokštė (nuožulnus rėmelis), sensorinis valdymas, 4 indukcinės kaitvietės, Stop+Go (pauzės) f-ja, puodų atpažinimas, padidintos galios funkcija, 14 galios pakopų, elektroniniai parodymai: kaitinimo pakopa (1-9), automatinis užvirinimas (A), klaidos kodas, likutinė šiluma (H), elektroninis užraktas, laikmatis, žadintuvas, apsauginis automatinis išsijungimas". Tai va, kuo skiriasi galios pakopos (jų 14) nuo kaitinimo pakopų (jų 9)? Apie kitas kaitlentes nemačiau, kad rašytų apie galios pakopas, tik apie kaitinimo g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 19, 19:54)
Dar klausimas dėl kaitinimo pakopų blush2.gif. Nukopijavau apie AEG-ELECTROLUX 78001 KF-MN "Išskirtinio dizaino indukcinė keraminė kaitinimo plokštė (nuožulnus rėmelis), sensorinis valdymas, 4 indukcinės kaitvietės, Stop+Go (pauzės) f-ja, puodų atpažinimas, padidintos galios funkcija, 14 galios pakopų, elektroniniai parodymai: kaitinimo pakopa (1-9), automatinis užvirinimas (A), klaidos kodas, likutinė šiluma (H), elektroninis užraktas, laikmatis, žadintuvas, apsauginis automatinis išsijungimas". Tai va, kuo skiriasi galios pakopos (jų 14) nuo kaitinimo pakopų (jų 9)? Apie kitas kaitlentes nemačiau, kad rašytų apie galios pakopas, tik apie kaitinimo  g.gif.

kaitinimo pakopos yra 9, bet nuo 2 iki 7 (berods) jos dar turi "pusines" pakopas, tai sumoje iseina, kad yra 1, 2, 2.5, 3, 3.5 ir t.t. pakopos - viso 14 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2007 11 20, 09:24)
kaitinimo pakopos yra 9, bet nuo 2 iki 7 (berods) jos dar turi "pusines" pakopas, tai sumoje iseina, kad yra 1, 2, 2.5, 3, 3.5 ir t.t. pakopos - viso 14  thumbup.gif

Aišku rolleyes.gif. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 20, 12:37)
Aišku  rolleyes.gif. Ačiū!


Saja, ką ruošiesi pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 20, 14:32)
Saja, ką ruošiesi pirkti?

Modelio dar nesugalvojau ax.gif. Kol kas tik noriu suprasti, į ką kreipti dėmesį, kas gali skirtis įvairiuose modeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 11 20, 16:34)
Modelio dar nesugalvojau  ax.gif. Kol kas tik noriu suprasti, į ką kreipti dėmesį, kas gali skirtis įvairiuose modeliuose.


Kai išsirinksi parašyk, patarsiu kur pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 20, 15:42)
Kai išsirinksi parašyk, patarsiu kur pirkti  drinks_cheers.gif

Gerai rolleyes.gif.
Atsakyti
renkuosi tarp AEG L1046EL, L1246EL ir kazkokios L1249 ( kuo ji skiriasi nuo 1246 ?)
manau L1246EL ir L1249 realiausios. bet kainos svuruoja tai smarkiai. gal kas zino kur jas pigiausia galima nupirkti ?
Atsakyti
Mes neseniai susipirkom AEG buitine technika i virtuve, tai visiskai patenkinta esu tik saldytuvu AEG S86738KG, nes esu turejusi ir Liebher, tai sitas labiau patiko: viduj lentynos, dizainas labiau patinka, valosi geriau, net maziau tersiasi nei Liebher, tikrai vertas savo kainos.
Gartraukis (musu 60 plocio) savo funkcijas atlieka, irgi geras, nes norejom jau visko to paties zenklo, tai nelabai ir buvo is ko rinktis.
Taciau visai nepatinka kaitlente EAG 69807GM, tai dujine stiklo keramikos, grazi kol nenaudoji, bet valyti reikia po kiekvieno naudojimo, matosi viskas, kiekvienas lasas at trupinys. Esu turejusi elektrine stiklo keramikos, tai nepalyginsi valymo - ta nubrauki ir gerai, o sita siuruoji, siuruoji, ir vis tiek dryziais, arba dar neatradau kaip ja valyti.
Ir orkaites pilkas vidus nera labai praktiska - ant juodos ne taip viskas matosi.
Zodziu saldytuvas super, gartraukis - O.k., o virykle jau galeciau ir pakeisti, nors tik menesi naudojom ir kainavo apie 2 tuks. g.gif
Atsakyti