QUOTE(kettis @ 2011 07 14, 07:38)
seni modeliai, seniai nebegaminami - pažiūrėkite pvz. electrolux variantus ERN16510 ir EUN12510 (abu 88 cm aukščio, montuojami į spintą). Jei reikalingi montuojami po stalviršiu (82 cm aukščio), tada tiktų AEG modeliai SKS58200F0 ir AGS58200F0.
nesiseka man ieskoti tos buitines technikos
o is AEG GALIMA sukurti kombinacija kad butu apie 2 metrus abu sudejus ir kad kamera butu 4 normaliu stalciu? kadangi perku visa butine technika virtuvej, isskyrus indaplove, o as apie viska zinoti negaliu. ieskau internete kokiu variantu, nes turiu maza vaika, po parduotuves lakstyti su juo negaliu, tai man ka pasiulo , kad nelabai butu brangu, o tik cia galiu gauti informacijos, patikrinti tai ka jie man siulo, ar kaina verta kokybes. aisku nenoriu ir visisko s..., bet gal jus manb galit padeti? siaip sako saldytuva reikia pikrti tik liebheri, bet tokios mano norimos kombinacijos jie neturi kiek as zinau. isviso vyruio sakau, kad perkam paprsta. pastatoma, jie dabar grazys, slpeti nenori, bet matai jam prie dizaino netinka
pirmojo varianto tiktu kamera, bet noriu kad saldytuvas pats butu gal didesnis
, saldytuvas toks nejaukus atrodo, atidarius taip ir norisi uzdaryti, bet gal taip ir geriau