[quote=chuchundra,2010 10 20, 09:41]
[quote=kettis,2010 10 20, 09:13]
kaip šita jūsų reklama susijusi su tema? o iš patirties galiu pasakyti, kad pigios indaplovių plovimo priemonės deja dažniausia tiek ir būna vertos, kiek kainuoja.
[/q
As esu visu Drogu savininke ir nusprendziau vakar pareklamuot butent si produkta. Taip ir susijusi,kad pati pries pirkdama indaplove klausiau patarimo cia ir tuo pat metu ziurejau,kas kokias priemones perka. Jei jus reklamos auka,tai dar nereiskia,kad visi pasiruose uz Calgon tiek moket,ka sita chemija yra kazkokia ypatinga,kad tiek verta butu,o man sitos priemones labai gerai plauna.Musu baldininkas sumontaves indaplove,sake naudokit Calgona,kas jo klause?
Reklamos aukos.
[/quote]
kažkiek keista savininkei užsiimti miltelių reklama - tam yra vadybininkai
čia kiek pamenu diskusijų apie miltelius nebuvo, o Calgon išvis niekaip nesusijęs su jūsų minimomis plovimo priemonėmis, nes tai yra nukalkinimo priemonė. Maža to, neteko girdėti, kad kad kas būtų rekomendavęs calgon indaplovėms - kiek mano atmintis traukia, tai skirta skalbyklėms. Indaplovėms yra atskiros priežiūros priemonės - nuriebalinimui (kas yra dar svarbiau nei nukalkinimas) ir nukalkinimui. Nukalkinimui išvis naudoju elementarų virdulių nukalkintoją už du litus iš norfos, ir viskas puikiai. Tikrai nežinau, kas ten stebuklingo calgon'e ir kodėl vietoj jo žmonės nenaudoja tiesiog elementarių nukalkinimo priemonių. Bet žinau, kad pigūs indaplovių milteliai plauna tikrai ženkliai prasčiau nei brangesni, tą ir sakau - ir reklama čia niekaip nesusijusi, tiesiog iš gyvenimiškos patirties sakau.
[quote=-Gyte-,2010 10 20, 16:46]
O ar tas valdymas daug patogesnis ir ar už jį verta tiek mokėti? Kaip suprantu daugiau niekas nesiskiria. Renkamės tarp šių dviejų modelių
[/quote]
valdymas daug patogesnis, bet ar tiek, kad pateisintų ~600 lt. skirtumą.. ne man spręsti