Sveiki
Čia taip gražiai vieni kitiems patarinėjat, gal ir man sudėliosit į lentynas susimaišiusias mintis
Renkuosi dujinę viryklę su elektrine orkaite.
Buvau apsižiūrėjusi keletą, bet - tai be dangčio (manau, nepatogu), tai, pasirodo, orkaitė per maža. Aš orkaitės tūriui didelės reikšmės neteikiau, maniau- jei plotis, pvz., 50 cm, tai tos orkaitės daugmaž vienodos. O pardavėjai kažkodėl apie 45-49 litrų tūrio orkaites nelabai pagarbiai šneka
Na, ir, aišku, gamintojas svarbu. Linkstu į AEG ar ELECTROLUX. Vienur aiškina, kad tai tas pats gamintojas, viskas renkama ES, dažniausiai Vengrijoje ar Lenkijoje. Kitur, pvz., AVITELOJE sako, kad AEG geriau, kad jie AEG veža iš Švedijos, todėl pas juos esą brangiau. Tik nebesupratau, iš kur ELECTROLUX...
O kaip susigaudyti ieškant internetinėje prekyboje? Ten dažniausiai net nepaminėta šalis.
Buvau nusižiūrėjusi
AEG 41005 GR-WN ar 47025 GR-WN - bet va, tos orkaitės tik 45 litrai. Vietoj jų siūlo naujesnę
AEG 41365 GR-WN.Naujesnė - tai ir brangesnė
Nuderėjau iki 1250 Lt AVITELOJE, tik dar neaišku, kada būtų. Internete yra šiek tiek pigiau
http://varle.alfa.lt...629/41365-gr-wn - bet, vėlgi, neaišku, kur gaminta ir nenurodo, kiek pristatymas.
O gal kas "iš patirties" kokią gerą ELECTROLUX pasiūlytumėt? Plotis nėra labai svarbu - telpa ir 60 cm, bet, manau, geriau 50 cm
O gal iš vis kito gamintojo? Bet... iki 1300 Lt
Artėja gimtadienis
- taip visokių tortų, obuolinių pyragų užsimaniau (turima jau seniai nebekepa...)