QUOTE(Beržė @ 2010 05 28, 13:15)
Sveiki,
dekui visiems pakomentavusiems
Ypac kettis ir Donatas ir Monika uz profesionalius komentarus
del pirolizes - girdejau kalbas, kad orkaiciu su pirolize daznai skyla pirolizes metus stiklas dureliu. Gal kas zinote, kaip ten is tikruju???
Saldytuvo man reikia montuojamo. Jau apsiziurejau SZ91840-5i. Noriu su nuline zona, su beserksne saldymo kamera, o maza kamera man netrukdo - planuoju ateity dar pasistatyti saldymo spinta. Del saldytuvu - kaip manote, verta rinktis AEG ar visgi Liebherr? Jei pastaraji - tai koki modeliuka imontuojama jie turi su nuline zona?
Del gartraukio - galvos skausmas - man reikia montuojamo prie lubu - jis bus kabinamas virs virtuves salos vadinamos. Apie gartraukius visai nenuraukiu Kazkaip ju galinguma pagal patalpos plota skaiciuoja?
dekui visiems pakomentavusiems
Ypac kettis ir Donatas ir Monika uz profesionalius komentarus
del pirolizes - girdejau kalbas, kad orkaiciu su pirolize daznai skyla pirolizes metus stiklas dureliu. Gal kas zinote, kaip ten is tikruju???
Saldytuvo man reikia montuojamo. Jau apsiziurejau SZ91840-5i. Noriu su nuline zona, su beserksne saldymo kamera, o maza kamera man netrukdo - planuoju ateity dar pasistatyti saldymo spinta. Del saldytuvu - kaip manote, verta rinktis AEG ar visgi Liebherr? Jei pastaraji - tai koki modeliuka imontuojama jie turi su nuline zona?
Del gartraukio - galvos skausmas - man reikia montuojamo prie lubu - jis bus kabinamas virs virtuves salos vadinamos. Apie gartraukius visai nenuraukiu Kazkaip ju galinguma pagal patalpos plota skaiciuoja?
Kas dėl pirolizės, pati naudoju, bijau pameluoti, 4 ar 5 metus... stiklai vietoje
orkaitė kaip nauja, kepu kokius tris kartus per savaitę tikrai, žiemą dažniau, pirolizę jungiu pagal poreikį, gal kokius 4 kartus per metus.
Kad kam trūktų stiklas neteko girdėti
AEG šaldytuvai geri, tačiau Liebherr geriau, na bet ir brangiau, ICB 31660
Erdvinį gartraukį dažniausiai renkasi pagal dizainą
Tačiau trauka dar ne viskas, trauką skirtingi gamintojai skirtingai rašo, pvz Elica raši laisvą trauką (gražūs skačiai, bet toli nuo realios traukos), AEG, Gorenje, Teka, Siemens, Bosch rašo įvertinus vamzdį ir alkūnę.
Po reikia atkreipti kaip toli iki išvedimo, o gal naudosite recerkuliaciją, tuomet daug traukos sumažins