o as butinai noriu pasidalinti tokia info. nuomavomes mes Buick Special 1954 m is www.retrorent.lt. Jie ten turi ir dar keleta auto, regis Citroen DS toki balta. Puikus zmones, viskas vyko sklandziai ir profesionaliai. butinai rekomenduosime kitiems, automobilis tikrai ispudingas. beje jie dar ir papuose, nereikejo niekur kreiptis. gauni paslauga nuo A iki Z. Aciu jiems.
gal kas turite pazistamu turinciu senesnes laidos mini kuper? nauji labai pigiai nuomojami, visai tiktu, bet kazkaip sena svajone senesniu rast nuomai..
QUOTE(grafiene321 @ 2009 10 20, 22:30)
Nu atleiskit, bet man nelabai sitas automobilis retrorent, skonio reikalas. Kazkam kitam,bet ne vestuvem
Na zinoma, karalisku ratu 2-duriai tiffany kur kas labiau tinkami vestuvems. Juk nieko nera smagiau ir labiau galantisko, kaip pasidabinus pusta suknia ir aukstakulniais, ropstis is galines kupe sedynes. Tamstos firma? Puiki reklama!
Mazgeli, paskambink 868835943 (Kaunas). Jis "miniku" guru, dalyvauja ju veikloj, tad manau tikrai pades. Sekmes
Nu labai butu faina, kad jie butu mano...bet deja mes tik nuomavomes juos. zinokit,kad ir dviduriai, bet labai talpus, mano ugis 185 ir su pusta suknele nemaciau problemu Atleiskit uz nuomone, gal ka izeidziau, bet del skonio nesigincijama
Papildyta:
Ir siaip jie siule retro limuzina, bet mes pasirinkom, du tuos kitus dvidurius automobilius. Subtiliau ir idomiau mes su mano ponu i balta, o pabroliai su merginom i juoda, vat
Papildyta:
Ir siaip jie siule retro limuzina, bet mes pasirinkom, du tuos kitus dvidurius automobilius. Subtiliau ir idomiau mes su mano ponu i balta, o pabroliai su merginom i juoda, vat
mazgelis ar ka isiaiskinai? Ar radai senesnes laidos miniuka, nes tai mano svajone irgi tik man praktiskai uz menesio reikia :S
QUOTE(Drute @ 2009 11 14, 13:57)
mazgelis ar ka isiaiskinai? Ar radai senesnes laidos miniuka, nes tai mano svajone irgi tik man praktiskai uz menesio reikia :S
nea nieko dar neradau.. kiek suprantu, cia dave nr. tokio Kipro, kuris 'varineja' is uzsienio miniakus.. manau ir isnuomotu jis tuo paciu.. bandyki jam skambintis (jei ka, jo tel. visad rasi skelbimuose, kur parduoda senus mini). Man tik po 6 menesiu reiks, tai neskubu labai
musu draugai nuomavosi raudona kadilaka nuleidziamu stogu Kaune, tai buvo labai patenkinti. tik nezinau ju internetinio puslapio. bet daugelio fotografu galerijose galima ji pamatyti
Mazgelis, aha su juo ir susisiekeme esu labai patenkinta ispildysiu savo svajone aisku teko pasirausti internete, bet atsakyma gavau ir susitareme jau
yeee as vaziuosiu miniu
yeee as vaziuosiu miniu
O mes vestuvems isnuomavom trys vabaliukus senus, ivairiu spalvu, cia pamergem ir pabroliams buvo o mes vaziavom su Beantley senu irgi Tai zinokit sauniai atrodo! O visas vaizdas kartu irgi labai grazus ir neiprastas
Linkiu jums grazios jusu dienos
Linkiu jums grazios jusu dienos
Is kur nuomavotes? kiek mokejote?
mes ir labai norim vabaliuko! ir tik jo!
mes ir labai norim vabaliuko! ir tik jo!
QUOTE(-Atene- @ 2009 11 29, 16:41)
yra toks vabalu klubas atrodo www.vabalai.lt ten reikia asmeniskai tartis del tam tikro vabaliuko su jo savininku