Mes savo masiniuka uzsisakem likus 2men iki sventes Siaip sakoma, kad reikia uzsisakyti likus 3-1men
Sveikos, as girdejau kad tie senovinai automobiliai vaziuojantys 50/50, kad buna ir sugenda pakeliui.. man taip ir neramu pasidare... Ar niekam nepasitaike tokiu kuriozu?
QUOTE(Xuligane_23 @ 2008 09 06, 23:42)
Nea. mane truputi sokiravo pats problemos aprasymas. Zmogus mire, ir tooookia nelaiminga tapot del automobilio, nors kaip suprantu laiko dar buvo ir tikrai dar spejot issiaiskinti, kad jusiskis vairuotojas nemire, plius, man nesuprantama, kaip galima taip "susireiksmminti", kad del kazkokios net neesmines sventes detales apkaltinti vos ne mirusi zmogu ar jo artimuosiu (paprastai firma juk ir yra masinos savininkas ir jo seimos nariai ir t.t.) kad jums nepaskambino ir nepranese. Atleiskit, nieko asmenisko, cia tik mano nuomone, bet man nuskambejo tikrai labai saltai ir savanaudiskai.
Firma, kaip jau zinojau is anksciau, nebuvo vairuotojo seimos nariais. O mirusio vairuotojo sunu (kaip is kitus artimuosius) as uzjauciau. Tai, kad nevaidinau motinos Tereses ir nerasiau ilgos litanijos apie tai, kaip man jo gaila, nereiskia, kad buvau "salta" jo atzvilgiu.
O kas yra esmine ar neesmine detale mano sventeje, tikrai jau ne jums spresti. Ir del laiko, tai nepasakyciau, kad likus dienai iki vestuviu, kurios vyksta gana populiariu metu, yra "taip jau daug".
Man sioje situacijoje (ka as ir aprasinejau) buvo keistas firmos poziuris, nes, net kilus abejonems, "tas ar netas vairuotojas", jie nelabai galejo paaiskinti ir susisiekti su musu vairuotoju.
Pabaigai priminsiu, kad, galu gale, tema yra ne apie tai.
nuomavomes is cia http://www.skelbiu.lt/3130932.html ,viskas super
O mes nuomavomes chaika, kuria pavyko surasti SM pagalba.. viskas buvo puiku..
QUOTE(spikita @ 2008 11 10, 14:48)
O mes nuomavomes chaika, kuria pavyko surasti SM pagalba.. viskas buvo puiku..
Gal gali smulkiau? Koks savininku nr, ar tinklapis? Labai patiko masiniukas
O mes pagalvojame apie va tokia masinyte, tik nezinom kainos dar
http://www.organizat.....201966 m.html
Ir dar noriu paklaust, gal kas zinote kur galima isnuomoti vabalus vw? Savo pulkui sugalvojame tokias parinkti
http://www.organizat.....201966 m.html
Ir dar noriu paklaust, gal kas zinote kur galima isnuomoti vabalus vw? Savo pulkui sugalvojame tokias parinkti
Del sitos masinytes pasake, kad vietos mazai mum bus, nes automobilis nuomojamas tik su vairuotojais
O vabaliukus jau suradom
O vabaliukus jau suradom
QUOTE(Sputnik @ 2009 04 28, 10:38)
Del sitos masinytes pasake, kad vietos mazai mum bus, nes automobilis nuomojamas tik su vairuotojais
O vabaliukus jau suradom
O vabaliukus jau suradom
O kokia mustango kaina valandai?
QUOTE(Hottea @ 2009 04 28, 20:54)
O kokia mustango kaina valandai?
Mums del kainos net neparase nieko, nes iskart pasake, kad nepatogu bus, ir ne tiks mums
sveikutes,mes isinuomavom cadillac de ville,kainavo900...i kaina iskaiciuotas benzinas ir vairuotojas
QUOTE(jurtoma @ 2009 04 30, 18:39)
sveikutes,mes isinuomavom cadillac de ville,kainavo900...i kaina iskaiciuotas benzinas ir vairuotojas
kabriolete vazinesit? mes irgi galvojom, bet dabr vel kitaip galvojam neapsisprendem dar