Įkraunama...
Įkraunama...

Retro stiliaus automobilis vestuvėms

QUOTE(sticho @ 2008 01 07, 15:35)
As pati esu is Kauno ir teiravausi nuomuotis masina is Vilniaus, tai papildomai skaiciuotu atvaziavimo valandas... o kadangi Volgos 100km/h netraukia, tai dar susidaro papildomai pora valandziukiu  doh.gif

o as atvirksciai, pati is Vln, o auto nuomavomes Kaune, nes Vln neradom! Mums valandas skaiciavo nuo atvykimo i vieta, uz atvaziavima is Kauno i Vln ir atvirksciai papildomai nemokejom, nei uz kura nemokejom, na zinoma atitinkama ir kaina valandos smile.gif Pasirasem sutarti 5 valandom, bet uztrukom truputi ilgiau, tai tiesiog primokejom. Zodziu rekomenduoju retroauto.lt, tiksliau butent ta Mercedes ir jo vairuotoja, kuris ir yra jo savininkas, o del kitu nzn...
Atsakyti
Joa, jei ne paslaptis tai kiek daugmaz tu uz ji mokejai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 01 08, 09:10)
Joa, jei ne paslaptis tai kiek daugmaz tu uz ji mokejai?  blush2.gif

ne paslaptis, rasiau praeitam puslapyj smile.gif 300 uz valanda. www.retroauto.lt kainos irgi surasytos
Atsakyti
o dievuleliau, pamaciau, tai daba uzmigti negalesiu kaip grazu 4u.gif
Bet kainele, tai jau joa blink.gif tai man kokiom 4 val tarkim tai jau 1200lt blink.gif
kazkaip suktis tex.. doh.gif
Atsakyti
niu jo... blink.gif as irgi labai norejau kokio nors retro automobilio, o maniskis tiksliai zinojo kokio nori.. jei kuri girdejot chaika, cia toks rusiskas limuzinas.. ohmy.gif huh.gif bet, va kiek laiko ateme tokio automobilio paieskos, o kai radau, tai niekaip neiseina susisiekti su savininku.. niu zodziu nekas... sad.gif jei kam dar idomu, yra toks puslapis www.retromobile.lt, tai tokia ir radau, o ten siaip daug visokios senoviskos technikos.. wink.gif
be to, dar puslapiuku:
www.neoklasika.lt
www.retroauto.lt
www.retroauto.puslapiai.lt
www.volga.lt
www.autentiskiautomobiliai.lt
www.vestuviuauto.lt
www.egism.puslapiai.lt
www.automanas.lt/retroparkas
www.retronuoma.lt

gal kuri nors ras tai, ko iesko... rolleyes.gif wink.gif
o gal kuri ir man pades, gal kuri zinote kaip surasti chaika???... unsure.gif nes kitaip teks ieskotis kazka kito, o as ka sumastau tai arba jau nebera, ar dar nera... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
mes uzsisakem excalibur limuzina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 27, 01:57)

Ispudinga masina - neiprasta smile.gif O kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejus susidariau tokia nuomone, kad kaunieciai nuomojasi automobilius is vilniaus, o vilnieciai is kauno doh.gif
O ka daryt, kai nesinori papildomu islaidu... ax.gif
Man reiketu kokio "elvisko cadillaco" porai valandu Vilniuje blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
va cia kur nuomuoja www.neoklasika.lt masinyte tai taip rase kai daviau uzklausa jog uz 6 valandas ima po 290, o uz likusias po 150lt tik stebiuosi mergytes kaip jums mazai reikalinga valandu , na mums reikia 11 valandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 04 18, 21:07)
tik stebiuosi mergytes kaip jums mazai reikalinga valandu , na mums reikia 11 valandu sad.gif

Matai, mes nedarom dideliu vetuviu, mums masinytes reiktu tik nuo namu iki baznycios, tada dar pusvalanduka pasifotkint salia jos ir viskas biggrin.gif
Toliau jau po senamiesty pestute pavaiksciotume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 04 18, 22:22)
Matai, mes nedarom dideliu vetuviu, mums masinytes reiktu tik nuo namu iki baznycios, tada dar pusvalanduka pasifotkint salia jos ir viskas  biggrin.gif
Toliau jau po senamiesty pestute pavaiksciotume  smile.gif

o jus nenorit volgu kokiu isinuomuoti ar kokiu vabaliuku?
Atsakyti
niu mes tai irgi isinuomavom tik keturiom valandom, nes tik nuo namu i rotuse ir i baznycia, o paskui paleisim.. ax.gif nes man norejosi isvis su jaunimu, su pulku pavazinet, tai sakem i gamta kartu su pulku vaziuosim, kad linksmiau.. bigsmile.gif nes teko vestuvese but, kai paciam gale jaunieji vaziavo su pulku, o su ju masina tik pirsliai, nes kartu tikrai linksmiau.. rolleyes.gif niu bent jau mes taip manom.. rolleyes.gif
Atsakyti