Įkraunama...
Įkraunama...

Retro stiliaus automobilis vestuvėms

QUOTE(zilee @ 2007 12 29, 13:38)
nu mes irgi labai noretume retro stiliaus automobiliuko  ax.gif
kazin kiek valanda kainuoja? niekas nezinote.... ?
nes pvz limuzinas tai aisku 150-250 lt (priklausomai nuo vestuviu bumo laiko)... o kaip su retro?

mes sia vasara mokejom 300 uz valanda
Atsakyti
Man irgi vestuvems retro automobiliukai atrodo fainiausi, o be to nuotraukose atrodo nuostabiai, limuzinai jau truputi atsibode, na nebent didziuliai HUMMER blush2.gif bet retro vistiek graziau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 12 29, 15:43)
mes sia vasara mokejom 300 uz valanda

nemažai... mes mokėjom uz ZIM12 150 uz valandą + benzinas, nuomavomes 5 valandoms. Nuomavomes Kaune, labai fainas vairuotojas buvo (vienas is tvarkanciu ta auto). Jei kuriai reikes, rasykit i az, nes temos neseku, paieskosiu kontaktu, nors itariu, kad siemet bus brangiau...
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 01 05, 14:17)
nemažai... mes mokėjom uz ZIM12 150 uz valandą + benzinas, nuomavomes 5 valandoms. Nuomavomes Kaune, labai fainas vairuotojas buvo (vienas is tvarkanciu ta auto). Jei kuriai reikes, rasykit i az, nes temos neseku, paieskosiu kontaktu, nors itariu, kad siemet bus brangiau...

mes is retroauto nuomavomes, irgi is Kauno, va toki
bet cia kaina jau su kuru (vaziavo is Kauno i Vln), tai manau visai pakenciamai. Siaip ar taip efektingai atrodo retro automobiliai, verta nuomotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 05 sausio 2008 - 18:15
Mes šią savaitę jau užsisakėme ZIM 12 šiai vasarai, nes limuzino tai jau tikrai nenorėjome blush2.gif Tai nuoma valandai 180 lt už valandą. Labai maloniai šnekėjo su mumis, atsiuntė daug nuotraukų į e-mailą mums. Kitą savaitę važiuosime apžiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 01 05, 19:10)
mes is retroauto nuomavomes, irgi is Kauno, va toki
bet cia kaina jau su kuru (vaziavo is Kauno i Vln), tai manau visai pakenciamai. Siaip ar taip efektingai atrodo retro automobiliai, verta nuomotis  smile.gif

oj, geras! tai kiek jus laiko uztrukote nuo kauno iki vilniaus vaziuodami? musu panasus marsrutas laukia.
Atsakyti
QUOTE(sunny:-) @ 2008 01 06, 23:11)
oj, geras! tai kiek jus laiko uztrukote nuo kauno iki vilniaus vaziuodami? musu panasus marsrutas laukia.

ne taip papasakojau doh.gif , mes tik po Vilniu ir aplink vazinejom, cia tik vairuotojas vaziavo juo is Kauno i Vilniu, nes tas auto Kaune yra
Atsakyti
Na mes turim 1952 m. Pobeda, juodo perlamutro, nuomojame vestuvėms, jei susidoėtumėte, rašykite į AŽ. smile.gif
Atsakyti
o as vestuves svesiu Klaipedoje, o kiek zinau tokius automobilius arciausiai nuomuoja Siauliuose g.gif Tai kaip ta visa sistema veikia? g.gif Jie atvaziuos i Klaipeda, tai kaina skaiciuos jau kaip uz nuoma ar tik uz benzina iki Klaipedos? g.gif As visai 'zalia' tokiuose dalykuose doh.gif ir is kur man tiksliai zinoti, kiek laiko man reiks to automobilio g.gif Uzsisakysiu 4 valandoms, o gal prireiks 5 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2008 01 07, 15:01)
o as vestuves svesiu Klaipedoje, o kiek zinau tokius automobilius arciausiai nuomuoja Siauliuose  g.gif Tai kaip ta visa sistema veikia?  g.gif  Jie atvaziuos i Klaipeda, tai kaina skaiciuos jau kaip uz nuoma ar tik uz benzina iki Klaipedos? g.gif  As visai 'zalia' tokiuose dalykuose  doh.gif  ir is kur man tiksliai zinoti, kiek laiko man reiks to automobilio  g.gif  Uzsisakysiu 4 valandoms, o gal prireiks 5  doh.gif  lotuliukas.gif

As pati esu is Kauno ir teiravausi nuomuotis masina is Vilniaus, tai papildomai skaiciuotu atvaziavimo valandas... o kadangi Volgos 100km/h netraukia, tai dar susidaro papildomai pora valandziukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 01 07, 16:35)
As pati esu is Kauno ir teiravausi nuomuotis masina is Vilniaus, tai papildomai skaiciuotu atvaziavimo valandas... o kadangi Volgos 100km/h netraukia, tai dar susidaro papildomai pora valandziukiu  doh.gif

tai nekas g.gif nes jei valanda kainuoja 200-300 lt, ir 2 val. vaziuoja iki sutarto miesto, dar plius man reikia tos masinos kokias 4 val., tai susidaro 6-7 val. g.gif nezmoniski pinigai, tada as eisiu geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2008 01 07, 16:19)
tai nekas  g.gif nes jei valanda kainuoja 200-300 lt, ir  2 val. vaziuoja iki sutarto miesto, dar plius man reikia tos masinos kokias 4 val., tai susidaro 6-7 val.  g.gif  nezmoniski pinigai, tada as eisiu geriau  lotuliukas.gif

Bet kuo daugiau valandziukiu imi, tai dazniausiai ir nuolaideles daro.. reikia tik pasiklausineti cool.gif
Atsakyti