Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(Marakesh @ 2012 03 11, 19:39)
maskuoklis irgi nepatiko, kiek kartu bandziau, vis nebuvau juo patenkinta.
tad pasilieku prie bx, mano odai ji is visu bandytu mineraliniu kolkas jau kelis metus yra geriausia

Kodėl nepatiko MM maskuoklis? Ar esat bandžiusi BXM maskuoklį?
Atsakyti
abu bandziau, abu nepatiko, man labiausiai tinka ir matosi poveikis tik nuo kreminiu maskuotoju, nebyra, graziau prie odos prisitaiko ir "prilimpa", jeigu yra serpetojimas, tai jo neisryskina rolleyes.gif
Atsakyti
Su liūdesiu pranešame, kad baigiasi bare X minerals Odos atsinaujinimo-gydomoji šilko ir perlų pudra, kurią galėsime parduoti pagal seną kainą, nes gamintojas padidino šios prekės tiekėjų įkainius.

Todėl kviečiame įsigyti šią prekę vis dar pagal senąją kainą: www.barexminerals.lt/product_info.php?cPath=23&products_id=87

Kiekis ribotas!

bare X minerals Night Skin Renewal Treatment SILK AND PEARL POWDER

Tai unikali savo sudėtimi bei savybėmis bare X minerals Šilko ir perlų pudra, apsauganti odą nuo senėjimo, bei gydanti odą. Be konservantų, dažiklių, parabenų ar kt. cheminių bei odą galinčių sudirginti medžiagų. Idealiai tinka visų tipų, net ir pačiai jautriausiai, odai.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie šią Odos atsinaujinimo-gydomoji šilko ir perlų pudra? gal kas bandete?
Atsakyti
bandziau, man nesijaute jokio poveikio, gal jis kazkoks ir buvo, bet akivaizdaus - jokio
Atsakyti
ar yra bandziusiu sios firmos primerius?
Atsakyti
Beatab - as bandziau ir iki siol naudoju sia pudra, man jis isties paskaistina ir pagrazina oda, turiu problemine oda ir daug teko visko naudoti, tad is savo varpines pasakyciau kad man ji padeda... ax.gif

Bet as visada sakau reikia isbandyti kad matytum kaip yra kitasm asmeniui, nebandes nieko negali zinoti.

ZBITKA - kazkaip nemaciau kad jie kokiais primeriais prekiautu, turbut maisai firmas.
Atsakyti
Lunera, koki matai poveiki ant savo problemines odos?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 22, 13:53)
Lunera, koki matai poveiki ant savo problemines odos?

vakarais mano oda buna labai rausva, pasausejusi ir nuvargusi,
kai uzsidedu sios pudros jau vien tada matosi odos paskaistejimas, nenaudoju jokiu kremu tik sia pudra o ryte nera jokio sausumo pojucio, odyte atrodo sudrekinta ir labai skaisti. kai nenaudoju pudros sios ryte oda buna paraudusi.
Nezinau ar sios pudros deka bet sumazejo pigmentiniu demeliu ant barzdos ir useliu srityje g.gif siaip internete raso kad perlyu pudra naudojama odos sviesinimui ax.gif

be to su sia pudryte darausi kaukes veidui ir taip pat pylinga
Atsakyti
na klausyk, taip "skaniai" ja aprasei, gal suteikti jai 2 sansa pilingams, kaukems g.gif
Atsakyti
My Webpage

cia ne ta pati firma g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 22, 13:42)
My Webpage

cia ne ta pati firma g.gif  g.gif

tikrai kad ne ta smile.gif

Beja as taip pat naudoju perlu ir silko pudra, bet niekad nebandziau darytis jokiu kaukiu, o dabar baisiai susigundziau, skamba tikrai idomiai thumbup.gif

Siaip megstu darytis namines kaukes bet minties deti sios pudros niekada nekilo g.gif

Atsakyti