as panasiai kaip Marakesh, pabandau kazka kitko, nusiviliu ir vel grizusi dziaugiuosi kad su sia pudryte idealiai pasidengia veidas.
tik as kai noriu geresnio vaizdo pamaisau pudryte su veido kremu, tada po to kai susigeria kremas (tonuotas) pamaskuoju maskuotoju ir vel ant virsaus mineralu tada fantastika
tik as kai noriu geresnio vaizdo pamaisau pudryte su veido kremu, tada po to kai susigeria kremas (tonuotas) pamaskuoju maskuotoju ir vel ant virsaus mineralu tada fantastika
As tai naudoju jau irgi ilgai gal kokius 2 metus tik pastebiu kaip ir tau, kad labai priklauso pasidengimas nuo pacios odos, takim jei as pervargus bunu tai ji vienaip gula, jei oda pasausejusi tai ir man paserpetoja,
tai vat dabar man geriausia kada oda issausejusi pirma ja sumaisau su savo drekinamuoju kremu, po to kai kremas isigeria dedu maskuokli o tada vel pagrinda, su tokia formuluote visada gula idealiai
tai vat dabar man geriausia kada oda issausejusi pirma ja sumaisau su savo drekinamuoju kremu, po to kai kremas isigeria dedu maskuokli o tada vel pagrinda, su tokia formuluote visada gula idealiai
Sveikos,as taip pat pastebejau kad pudra paryskina issausejusias vietas..gal nera ji jau tokia drekinanti kaip daug kartu yra teke skaityti, o gal prie jos dar oda pripas, toki varianta taip pat jau esu girdejus.. Na gavau ja pries kelias dienas ir kolkas aiskios nuomones nesusidariau, kolkas atrodo,kad pudryte ne tokia gera,kokia tikejaus.. Na,bet dar tikiuos jog ji pateisins mano lukescius. Vis gi mineralines pudros nera eilines, gal odai reik priprast, o gal dar paciai reikia atrasti tinkamesni jos naudojimo buda - sneku apie tai, kaip kartais kuriosnors pudra pamaiso su kitomis ir rezultatas buna puikus.
Tai va, o siaip noreciau pasiteirauti, gal kam yra teke naudoti bare minerals ir galetu palyginti su bare x minerals? Kiek zinau bm pasalino kazkoki ten bloga ingredienta is savo pudru,taip kad sudetys lyg ir vienodai geros, bet svarstau kuri is siu pudru geresne maskavimo,drekinimo,pasidengimo,issilaikymo ir kt. atzvilgiais... gal verta bxm iskeist i bm...
Tai va, o siaip noreciau pasiteirauti, gal kam yra teke naudoti bare minerals ir galetu palyginti su bare x minerals? Kiek zinau bm pasalino kazkoki ten bloga ingredienta is savo pudru,taip kad sudetys lyg ir vienodai geros, bet svarstau kuri is siu pudru geresne maskavimo,drekinimo,pasidengimo,issilaikymo ir kt. atzvilgiais... gal verta bxm iskeist i bm...
pasalino bm tik is matte pudru bismuta, o is paprastos ten niekas nera pasalinta tik parasyta kad gali buti sudetyje, o jei parasyta kad gali buti vadinasi yra.
naudojau tiek BM tiek BXM jei jau turi sausu vietu tai tiek viena tiek kita jos isryskina BM yra sunkesne todel daugiau papudravus matosi jos sluoksnis.
man nepasiseke su BM be nesiruosiu vel pasakoti savo istorija.
reikia pudras bandyti kad suprastum kas tinka ir patinka, jei BXM netinka gali bandyti MM (magic minerals) ji labiau maskuojanti ir matine, tik man sunkiau su ju atspalviais.
nors maskuoklis man nepamainomas.
BXM vertinu del pasidengimo, issilaikymo ir naturalaus svytejimo, be to ir kiana man labai priimtina. vat vel siandien po itemptos darbo dienos (2 seminaru) atrodau lyg ka tik pasidaziusi
naudojau tiek BM tiek BXM jei jau turi sausu vietu tai tiek viena tiek kita jos isryskina BM yra sunkesne todel daugiau papudravus matosi jos sluoksnis.
man nepasiseke su BM be nesiruosiu vel pasakoti savo istorija.
reikia pudras bandyti kad suprastum kas tinka ir patinka, jei BXM netinka gali bandyti MM (magic minerals) ji labiau maskuojanti ir matine, tik man sunkiau su ju atspalviais.
nors maskuoklis man nepamainomas.
BXM vertinu del pasidengimo, issilaikymo ir naturalaus svytejimo, be to ir kiana man labai priimtina. vat vel siandien po itemptos darbo dienos (2 seminaru) atrodau lyg ka tik pasidaziusi
teisingai, viskas tik asmeninio bandymo budu, pvz man MM labai nepatiko, nes irgi bere, spalvos buvo nesusipratymas, nors renkausi is keliu atspalviu ir dengimas nepatiko. maskuoklis irgi nepatiko, kiek kartu bandziau, vis nebuvau juo patenkinta.
tad pasilieku prie bx, mano odai ji is visu bandytu mineraliniu kolkas jau kelis metus yra geriausia
tad pasilieku prie bx, mano odai ji is visu bandytu mineraliniu kolkas jau kelis metus yra geriausia
Na jei BM vis dar yra bismutas tuomet iskart atsisakau jos, nes matte pudrytes man nereikia.. Na o MM taip pat nesu tikra ar tiks del to matiskumo, nes man irgi norisi naturalaus svytejimo nebent kada ateity gal pameginsiu del maskavimo, bet turbut tada geriau butu meginti jau kokia specialia priemone skirta maskavimui.
O tos mano sausos vietos turetu greitu metu isnykti,nes biski esu suvarius savo oda, bet dabar atstatineju ja,tai turetu dingti ir issausejimas ir kitos problemos o kai jau viskas susitvarkys,drasiau paeksperimentuosiu su visom tom pudrom,norisi atrasti idealiausia