Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 03, 13:40)
mano normalus - misrus, T zona pradeda po kiek laiko blizgeti.

Ir kaip ši pudra išlaiko matiškumą? Po kiek maždaug laiko išlenda blizgesys?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 10 03, 12:55)

As tai dziaugiuosi sia pudryte man taip graziai veidas atrodo kad su ne viena taip nesigauna. Mano oda linkusi riebaluotis tai as pirma naudoju Magic minerals maskuotoja nes jis matinis ir gerai maskuoja o ant virsaus dedu bxm pudryte tada man mano riebalai nelenda visa diena.
dar kartais uzdedu veila kad ilgiaus issilaikytu
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 10 03, 11:55)

man visos dienos, ypac jeigu bunu prie tokio apsvietimo, kaip pvz prekybos centruose, kur ryskios lempos, net jeigu po pudra dedu make up professional pudra, sugerianti riebalus, T zona vis tiek blizga, bet siaip tikrai ja patenkinta, nors paskutiniu metu kai pasidazau, ziuriu, kad po keliu val kazkaip nevienodai pasiskirsto g.gif
Atsakyti
sveikos,

jau tuoj metai kai naudoju sia kosmetika ir esu laaaaaaabai patenkinta, geriausias isbandytas dalykas. turejau problemu su oda, tai visus kremus, visas make-up'o priemones pakeiciau naturaliomis ir po metu oda pasikeite neatpazistamai wink.gif

man superinis jausmas su BXM makiazo pagrindu, as maskuotoja maisau su makiazo pagrindu, man tada isvis labai graziai padengia ir jokiu demeliu nesimato wink.gif

dabar turiu visa arsenala sios kosmetikos biggrin.gif

visu lauru del odos pagerejimo nepriskiriu BXM, bet ji tikrai prisidejo prie to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2011 11 25, 18:11)
sveikos,

jau tuoj metai kai naudoju sia kosmetika ir esu laaaaaaabai patenkinta, geriausias isbandytas dalykas. turejau problemu su oda, tai visus kremus, visas make-up'o priemones pakeiciau naturaliomis ir po metu oda pasikeite neatpazistamai wink.gif

man superinis jausmas su BXM makiazo pagrindu, as maskuotoja maisau su makiazo pagrindu, man tada isvis labai graziai padengia ir jokiu demeliu nesimato wink.gif

visu lauru del odos pagerejimo nepriskiriu BXM, bet ji tikrai prisidejo prie to biggrin.gif

pritariu ir labai puikiai pačią suprantu. Beje šiuo metu dar vis vyksta akcija, paskutinė diena, kai prekes pristato nemokamai, manau puiki proga papildyti savo kolekciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2011 11 25, 19:11)
sveikos,

Gal galit imesti nuoroda, kuri turit maskuotoja ir pagrinda? Kokia Jusu odyte? Ar neblizga po keliu valandu?
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2011 12 09, 21:38)
Gal galit imesti nuoroda, kuri turit maskuotoja ir pagrinda? Kokia Jusu odyte? Ar neblizga po keliu valandu?

neblizga nei iškarto, nei po kelių valandų smile.gif Priklausomai nuo jūsų odos tipo jums reikia rinktis jums tinkamą maskuotoją ar makiažo pagrindą

makiažo pagrindai: http://www.barexmine...ex.php?cPath=22
maskuotojai ir kitos spec. pudros: http://www.barexmine...ex.php?cPath=23
Atsakyti
Gal galite parašyti makiažo pagrindo sudėtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 12 29, 17:57)
Gal galite parašyti makiažo pagrindo sudėtį 4u.gif

cia nurasiau nuo induko: Rice powder, zinc oxide, titanium dioxide, magnesium stearate, kaolin clay, iron oxides and micas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natashka25: 29 gruodžio 2011 - 20:11
QUOTE(natashka25 @ 2011 12 29, 20:10)
cia nurasiau nuo induko: Rice powder, zinc oxide, titanium dioxide, magnesium stearate, kaolin clay, iron oxides and micas 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
šiuo metu vyksta akcija - nemokamai pristatinėja - jau papildžiau savo atsargas bigsmile.gif
Atsakyti
as turejau ir dar turiu, bet kazin ar dabaigsiu. Dabar kai nubalus esu per tamsi ji man ir siaip kazkaip nebe taip ant veido gula. daugiau nepirksiu
Atsakyti