Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

Man asmeniskai puikiai maskuoja maskuotojas ir pudra tikrai islieka visa diena thumbup.gif
Atsakyti
na kolkas užsisakiau tik pudrą, žiūrėsiu kaip ji dengsis, kiek pati pamaskuos ir tada nuspręsiu ar reikia to maskuotojo ar ne smile.gif
Atsakyti
vyksta akcija iki mėnesio pabaigos - prekes pristato nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 09 15, 07:31)
na kolkas užsisakiau tik pudrą, žiūrėsiu kaip ji dengsis, kiek pati pamaskuos ir tada nuspręsiu ar reikia to maskuotojo ar ne smile.gif

Gal jau išbandėte? Kaip įspūdis?
Atsakyti
Bisk maskuoja neblogai, tik aš kiek nepratus prie tokių birių maskuoklių, tačiau tokio švytėjimo tikrai turi, ir, jeigu padaugini, tada ta vieta labiau šviečia nei likęs veidas, todėl reikia būti su juo atsargiai. Na, bet čia jau mano įspūdžiai. Todėl dėl nesugebėjimo gražiai juo pasimaskuoti ir nebenaudoju. Tačiau makiažo pagrindas iš barex labai patinka wub.gif
Atsakyti
man bare x maskuoklis be rysio, tas svytejimas labai netinkamas, ypac, kai nori kokia demele paslepti. man zymiai daugiau patinka maskuoklis is magic minerals, visiskai matinis ir gerai maskuojantis.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 01, 19:01)
man bare x maskuoklis be rysio, tas svytejimas labai netinkamas, ypac, kai nori kokia demele paslepti. man zymiai daugiau patinka maskuoklis is magic minerals, visiskai matinis ir gerai maskuojantis.

pritariu tik is dalies man is MM irgi patinka tik tuo atveju kai noriu geresnio pamaskavimo taciau BXM kiekvienai dienai man idealus be to tas svytejimas jei ji taip galima pavadinti g.gif
Atsakyti
man tas svytejimas kaip tik kliuna ir nereikalingas, nes pati pudra turi tiek svytejimo, kiek man patinka diediniame makiaze, kad jo nebutu per daug, nes per ta svytejimas maskuoklis man neatlieka savo maskavimo funkcijos
Atsakyti
O maskavimas šios pudros, kiek supratau, vidutinis? Ir kaip su tuo švytėjimu, ar labai jis matomas? Gal galėtų kuri įmest kokį pavyzdį, noriu pažiūrėt, kokio lygio yra tas visų minimas švytėjimas, nes internete su šia pudra nerandu pavyzdžių.
Atsakyti
taip, vidutinis ir man pakankamas, be kaukes efekto.
rudeniui -ziemai radau sau tobula spalva: fair wub.gif vis galvojau, kad bus per sviesi, bet pabandziau ir ziuriu - tobula spalva wub.gif
Atsakyti
O kokį vis dėlto švytėjimo įspūdį ši pudra sukuria?
Kažką panašaus, ar ne? Nuotrauka iš interneto.

user posted image

Beje, *ElGuna, koks jūsų odos tipas?
Atsakyti
mano normalus - misrus, T zona pradeda po kiek laiko blizgeti.
Atsakyti