na kolkas užsisakiau tik pudrą, žiūrėsiu kaip ji dengsis, kiek pati pamaskuos ir tada nuspręsiu ar reikia to maskuotojo ar ne
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 09 15, 07:31)
na kolkas užsisakiau tik pudrą, žiūrėsiu kaip ji dengsis, kiek pati pamaskuos ir tada nuspręsiu ar reikia to maskuotojo ar ne
Gal jau išbandėte? Kaip įspūdis?
Bisk maskuoja neblogai, tik aš kiek nepratus prie tokių birių maskuoklių, tačiau tokio švytėjimo tikrai turi, ir, jeigu padaugini, tada ta vieta labiau šviečia nei likęs veidas, todėl reikia būti su juo atsargiai. Na, bet čia jau mano įspūdžiai. Todėl dėl nesugebėjimo gražiai juo pasimaskuoti ir nebenaudoju. Tačiau makiažo pagrindas iš barex labai patinka
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 01, 19:01)
man bare x maskuoklis be rysio, tas svytejimas labai netinkamas, ypac, kai nori kokia demele paslepti. man zymiai daugiau patinka maskuoklis is magic minerals, visiskai matinis ir gerai maskuojantis.
pritariu tik is dalies man is MM irgi patinka tik tuo atveju kai noriu geresnio pamaskavimo taciau BXM kiekvienai dienai man idealus be to tas svytejimas jei ji taip galima pavadinti
O maskavimas šios pudros, kiek supratau, vidutinis? Ir kaip su tuo švytėjimu, ar labai jis matomas? Gal galėtų kuri įmest kokį pavyzdį, noriu pažiūrėt, kokio lygio yra tas visų minimas švytėjimas, nes internete su šia pudra nerandu pavyzdžių.
O kokį vis dėlto švytėjimo įspūdį ši pudra sukuria?
Kažką panašaus, ar ne? Nuotrauka iš interneto.
Beje, *ElGuna, koks jūsų odos tipas?
Kažką panašaus, ar ne? Nuotrauka iš interneto.
Beje, *ElGuna, koks jūsų odos tipas?