Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Skelbimam - Skelbimų lenta. Nariams už skelbimus už Skelbimų lentos ribų, skyriami įspėjimai.
Atsakyti
na pabandysiu užsisakyti du mėginėlius medium beige ir honey medium, nes kažkokių rinkinukų kaip sakėte tai neradau. vien medium spalva kiek supratau tai tokia šaltesnė. Pabandysiu mokėti maximoje, nors nelabai dar supratau kaip tengalima tai padaryti. parašyta bent jau kad taip galima daryti smile.gif
Atsakyti
Nugis pasakysiu, kad kabuki šepetėlis man nepalyginamai gersnis nei tasai "šepetėlis pudrai" - daug švelniau ir tolygiau pasidengia thumbup.gif
O veil ir silk užsisakiau, bet kažkokių stebuklų nepastebėjau.. Nu, gerai, gerai, bet kad kažkas Toookio tai ne smile.gif

QUOTE(lunalaluna @ 2011 08 31, 13:32)
na pabandysiu užsisakyti du mėginėlius medium beige ir honey medium, nes kažkokių rinkinukų kaip sakėte tai neradau. vien medium spalva kiek supratau tai tokia šaltesnė. Pabandysiu mokėti maximoje, nors nelabai dar supratau kaip tengalima tai padaryti. parašyta bent jau kad taip galima daryti smile.gif

O internetine bankininkyste neisnaudoji? Man atrodo paprastesnis atsiskaitymo variantas, toks Tinginio smile.gif
Rinkinukai yra, tik jie nėra nemokami.
Atsakyti
QUOTE(lunalaluna @ 2011 08 31, 13:32)

Manau, kad dar ir medium megineli paiimkit.As buvau visas 3 medium uzsisakiusi, tai issirinkau medium:)
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2011 08 31, 18:15)
Nugis pasakysiu, kad kabuki šepetėlis man nepalyginamai gersnis nei tasai "šepetėlis pudrai" - daug švelniau ir tolygiau pasidengia  thumbup.gif
O veil ir silk užsisakiau, bet kažkokių stebuklų nepastebėjau.. Nu, gerai, gerai, bet kad kažkas Toookio tai ne smile.gif
O internetine bankininkyste neisnaudoji? Man atrodo paprastesnis atsiskaitymo variantas, toks Tinginio smile.gif
Rinkinukai yra, tik jie nėra nemokami.

o va as naudoju ju paprasta sepeteli pudrai nes jo apimtis truputeli mazesne tad man graziau iseina pasidaryt su mazesniu, cia jauciu kaip kam tie sepeteliai.
B eto tikrai kad atsiskaityti internetine bankininkyste lengviau, na nebent neturima korteles... ale kai pagalvoji kas siais laikais jos neturi???

QUOTE(mencike @ 2011 09 01, 10:50)
Manau, kad dar ir medium megineli paiimkit.As buvau visas 3 medium uzsisakiusi, tai issirinkau medium:)

man irgi medium atspalvis labiausiai tinka thumbup.gif nors as kai darausi makiaza naudoju kelias spalvas kad isgauti grazesni atspalvi ir "pamodeliuoti" ant veido
Atsakyti
turiu prisijungimus prie tos bankininkystės, bet kažkaip dar niekada neteko mokėti, tai šiek tiek gūdus man ten miškas, susimokėjau per maximą. užssisakiau mediu beige ir honey medium , jei is tu atspalvių ne tiks kuris nors, tai tada medium pirkti reiks smile.gif na o paie modeliavimą tai iš vis nieko neišmanau, o dar labiau su mineraline kosmetika tai išvis, dar su pudra paprastai reiks išmokti makiažą pasidaryti doh.gif
Atsakyti
sveikos, žadu pradėti naudoti bxm pudrą, taip pat reikėtų ir maskuoklio. tai jei kas nepatingėtų gal galėtų atsakyti į man iškilusius klausimus? biggrin.gif
ar pudra tikrai ilgai išliekanti? tarkim ar atlaikytų 13 valandų nenuplaukusi?
ar maskuoklis bisk užmaskuoja randelius, paraudimus? ar jo spalva tinka labai šviesiai odai ir ar ant pamaskuotų vietų užtepus bxm pudros maskuoklis neišsiryškina? o galbūt apskritai randeliams, spuogeliams ir paraudimams labiau tiktų tas žalias maskuoklis? g.gif
tai va tiek, būčiau laabai dėkinga, jei kas pasivargintumėt ir pagelbėtumėt man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 13 rugsėjo 2011 - 20:16
beje, galbūt įmanoma užmaskuoti defektus ir vien tik su pudra? tiesiog daugiau jos patapšnojant su maskavimo teptuku ant reikiamų vietų? g.gif gal kas taip bandėt? nes kiek aš tų maskuoklių bandžiau tai esu nusivylus, visi šviečia iš po pudros.. doh.gif
Atsakyti
Na sunku ka patarti tau tokioje situacijoje, as turiu visokiu maskuotoju.
zalias tinka tik tikrai ant raudonu demiu ar spuogu kai yra tikrai ka maskuoti o jei vienas kitas spuogelis tai tik zaidimas nes su juo reikia labai kruopsciai dirbti maskuojant pati raudoni ir tai as rekomenduociau po to deti ta bisk maskuotoja kad zalsvuma panaikintu. o per pudra joks maskuotojas neislenda.
BXM pudryte man islaiko visa diena bet cia velgi labai jau subtilu nezinau nei kokia tavo oda reikia bandyti ir ziureti nes kas tinka vienai kitai netinka.
taciau as makiazo be maskuotojo ir pudros neisivaizduoju nes mano zandukai linke parausti ir reikia barzdos ir panoses pigmentines demeles slepti.
jei esi jauna ir turi grazia oda uztenka ir makiazo pagrindo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 09 13, 22:11)
sveikos, žadu pradėti naudoti bxm pudrą, taip pat reikėtų ir maskuoklio. tai jei kas nepatingėtų gal galėtų atsakyti į man iškilusius klausimus?  biggrin.gif
ar pudra tikrai ilgai išliekanti? tarkim ar atlaikytų 13 valandų nenuplaukusi?
ar maskuoklis bisk užmaskuoja randelius, paraudimus? ar jo spalva tinka labai šviesiai odai ir ar ant pamaskuotų vietų užtepus bxm pudros maskuoklis neišsiryškina? o galbūt apskritai randeliams, spuogeliams ir paraudimams labiau tiktų tas žalias maskuoklis? g.gif
tai va tiek, būčiau laabai dėkinga, jei kas pasivargintumėt ir pagelbėtumėt man  4u.gif

Asmeniškai man pudra išlaiko tiek valandų (mano oda mišri) ir po tiek laiko ji kažkaip atrodo gražiau negu tik ką užtepus, nes tada išvis nesimato, kad kažkas tepta.
Maskuoklis maskuoja neblogai, tačiau man nepriimtina tokia jo miltinė forma. Jeigu rimetsnis paraudimas ar dėmelė, tai užmaskavus ant veido matysi mėlyną dėmę. Be to, sausina odą. Spalva tinka net ir labai šviesiai odai. Man labiau patinka skysti maskuokliai - ir laikosi, ir maskuoja geriau.
Atsakyti
didelis dėkui už patarimus 4u.gif
na mano oda normali, gal tik t zona labiau linkus pablizgėt, na bet netaip jau stipriai.
o ką maskuoti tikrai turiu nemažai, tai dabar net nebežinau kurio maskuoklio man reiktų g.gif kaip supratau jei reiktų maskuot kokią didesnę raudoną dėmelę su bisk maskuokliu, tuomet per pudrą persišviestų tamsesnis ruožas g.gif na vargas su tais maskuokliais..
o tai gal bandėt su ta pačia bxm pudra pasimaskuot reikiamas vietas? tuomet būtų mažiau to žaidimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 09 14, 15:26)
didelis dėkui už patarimus 4u.gif
na mano oda normali, gal tik t zona labiau linkus pablizgėt, na bet netaip jau stipriai.
o ką maskuoti tikrai turiu nemažai, tai dabar net nebežinau kurio maskuoklio man reiktų g.gif  kaip supratau jei reiktų maskuot kokią didesnę raudoną dėmelę su bisk maskuokliu, tuomet per pudrą persišviestų tamsesnis ruožas g.gif  na vargas su tais maskuokliais..
o tai gal bandėt su ta pačia bxm pudra pasimaskuot reikiamas vietas? tuomet būtų mažiau to žaidimo  biggrin.gif

Per pudrą bisk maskuoklis nepersišviečia, bet bent jau man jis negražiai maskuoja, o maskuoti irgi turiu ką
Atsakyti