merginos, o koki sepeteli naudojat pudrai? butent bare x ar koki kita? as turiu TBS didiji, idomu, jis tiktu ar geriau nusipirkti specialu
Ar tikrų Silk pudrą naudoti vien tik kaip shimerį dieniniam makiažui? Ar gaunasi gražus, tolygus, nepernelyg įkyrus švytėjimas?
QUOTE(Tendre @ 2011 06 30, 09:50)
Ar tikrų Silk pudrą naudoti vien tik kaip shimerį dieniniam makiažui? Ar gaunasi gražus, tolygus, nepernelyg įkyrus švytėjimas?
labai tiktu
QUOTE(Tendre @ 2011 06 30, 11:50)
tiktu kuo puikiausiai, asnaudoju ji kiekviena diena t formai
QUOTE(Lunera @ 2011 06 30, 12:42)
tiktu kuo puikiausiai, asnaudoju ji kiekviena diena t formai
Ką turite omenyje sakydama "t formai"? T Zonai (kaktai, nosiai, smakrui)?
Aš ieškau shimerio, tepamo ant skruostikaulių. Kokio lengvo, suteikiančio makiažui gaivumo, be pavienių blizgučių.
QUOTE(Tendre @ 2011 06 30, 17:03)
Ką turite omenyje sakydama "t formai"? T Zonai (kaktai, nosiai, smakrui)?
Aš ieškau shimerio, tepamo ant skruostikaulių. Kokio lengvo, suteikiančio makiažui gaivumo, be pavienių blizgučių.
na jo T zonai nes man pagyvina pati makiaza, o skruostams naudoju bronzanta. taciau manau grazu ts poveikis su silk'u butu ir ant skruostikauliu. pavieniu blizguciu ten nera jis is saves toks blizgus
Sveikos,tikiuosi pagelbesit naujokei,susidurus su sia kosmetika Jau senokai norisi isbandyti keleta produktu is Bare X minerals. Gal kuri bandet tusus,kaip jie? kokia pudra rekomenduotumet problematiskai,linkusiai i berimus odai,kad ir neblogai maskuojanti butu? kaip ten su tais atspalviais (esu tamsesnio gymio) tai kokia reiktu rinktis? atsiprasau jei pasirodys klausimai kvailoki,tikiuosi atsakysit
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 08 08, 00:01)
Sveikos,tikiuosi pagelbesit naujokei,susidurus su sia kosmetika Jau senokai norisi isbandyti keleta produktu is Bare X minerals. Gal kuri bandet tusus,kaip jie? kokia pudra rekomenduotumet problematiskai,linkusiai i berimus odai,kad ir neblogai maskuojanti butu? kaip ten su tais atspalviais (esu tamsesnio gymio) tai kokia reiktu rinktis? atsiprasau jei pasirodys klausimai kvailoki,tikiuosi atsakysit
na jau kaip suprantu is parasymo tai maisai dvi skirtingas kosmetikas tusai yra pas i.d. bare minerals. o Bare X minerals yra kitokia ir jie neturi tusu kiek man zinoma.
esu bandziusi pirmosios kompanijos tusa - nieko gero tik pinigu svaistymas
o bxm naudoju jau senai 2 metus labai gera kosmetika.
jei esi tamsaus gymo imk is kart tan, as pati vidutinio tamsumo tai ziema medium bet vasara be tan neapsieinu.
siaip mano draugems irgi tamsesnio gymio tinka Honey medium.
Geriausia is tikro pirma nusipirkti megineli pabandyti o tada jau zinosi kaip te ir pinigu daugiau neprarasi jei netiks ar nepatiks
QUOTE(Lunera @ 2011 08 08, 08:30)
na jau kaip suprantu is parasymo tai maisai dvi skirtingas kosmetikas tusai yra pas i.d. bare minerals. o Bare X minerals yra kitokia ir jie neturi tusu kiek man zinoma.
jei esi tamsaus gymo imk is kart tan, as pati vidutinio tamsumo tai ziema medium bet vasara be tan neapsieinu.
Geriausia is tikro pirma nusipirkti megineli pabandyti o tada jau zinosi kaip te ir pinigu daugiau neprarasi jei netiks ar nepatiks
http://www.feeluniqu...ls-id/b.e.-eyes as va cia ziurinejau,bet turbut taip ir yra kad sumaisiau del spalvytes labai aciu,kazkaip galvojau jog medium beige man-taigi tikrai buciau prasovus.Turbut tikrai sakysiuos meginukus pradziai,kad atrast spalvyte 100proc tinkancia.Aciu labai uz patarima
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 08 08, 12:02)
http://www.feeluniqu...ls-id/b.e.-eyes as va cia ziurinejau,bet turbut taip ir yra kad sumaisiau del spalvytes labai aciu,kazkaip galvojau jog medium beige man-taigi tikrai buciau prasovus.Turbut tikrai sakysiuos meginukus pradziai,kad atrast spalvyte 100proc tinkancia.Aciu labai uz patarima
Čia jūs žiūrite Bare Minerals arba kitaip Bare escentuals kosmetiką, o šioje temutėje kalba apie Bare X minerals - tai visai kitos firmos kosmetika. Jūsų žiūrima kosmetika aptariama šitoje temutėje
iš elektroninės pirkti tikrai nėra sunku. Skaityk instrukcijas bei kas ko reikalauja ir pirk.
Visų pirma reikia užsiregistruoti kaip vartotojas, t.y. pirkėjas o tada jau krauti į krepšelį prekes.
Už jas susimokėti ir laukti kol prekės atkeliaus pas tave į namus.
Mėginėlius rinkis pagal savo odos atspalvį, pvz as rekomenduočiau geriau įsigyti megineliu rinkinuka tada tikrai vienas iš atspalvių tiks idealiai arba pamiksuosi pasiziurejimui .