nu aš irgi nusipirkau perlų ir šilko pudrą. reikia naudotis proga, ko galima pastebėjau kad du vienodus makiažo pagrindus nusipirkote ar čia klaida kokia?
ne. Artėja mamos gimtadienis, tai bus dovana. Kelis kartus yra naudojusi mano makiažo pagrindą, tai irgi labai jai patiko. Sakau nusipirk, o ji man nemoku aš tomis elektroninėmis parduotuvėmis naudotis sunku šiek tiek vyresniems žmonėms priprasti prie tokio progreso
Dabar tai interneto galimybės nerobotos tik reikia peržengti per save per savo įsitikinumus ir tuo naudotis. O tarp kitko naujus šešėlius jau matėt? http://www.barexmine...ex.php?cPath=49
Ir aš jau esu gavusi, man tai ta spalvytė dar gražesnė nei nuotraukoje internete, tokia žėrinti. Jų nuotraukoje to tokio žerėjimo nesimato, šiaip labai glotniai dengiasi, visą dieną gan gerai atlaikė.
graži spalvytė. man tai superiniai šešėliukai diena jau i pabaigą bet atrodo kaip ką tik padažyta. aš gavau grey violet ir coral berods. tai su abiejais ir pasidažiau kai grįšiu namo, jei dar nebus nusivalę, reiks irgi fotke padaryti
Nu ką aš galiu pasakyti, nu superiniai čia tie šešėliukai 12 val atlaikė tai kaip nieka - nei subėgo, nei nusitrynė žodžiu nerealus - tai teks dabar pildyti savo kolekciją
Nu ką aš galiu pasakyti, nu superiniai čia tie šešėliukai 12 val atlaikė tai kaip nieka - nei subėgo, nei nusitrynė žodžiu nerealus - tai teks dabar pildyti savo kolekciją