QUOTE(maps @ 2012 05 29, 09:00)
Susigundziau grupinio.lt pasiulymu-isigijau ta rinkinuka ir snd.bus saviate,kaip naudoju naudoju nakciai,ant svaraus ,kremu patepto veido... kol kas nesijauciu kaip 18kos,bet pablogejimu ir nera -ziuresim kaip toliau bus o tiesa,kadangi tai vis tik pudra,tai ryte reiktu veida kaip nors ypatingiau nusipraust? ta prasme su prausikliu? nes as vakare su prausikiu graziai nusiplaunu,o rytais veida prausiu ir gaivinu tuo paciu zaliosios arbatos ledukais..
o kabukis man laaabia patiko-svelnus ir plaukeliai nebyra (turiu pora geru pudros sepeteliu,tai po ju TIKRAI reik nusirankiot iskritusius plaukelius...),tik vat kvapas tai tikrai yra
o kabukis man laaabia patiko-svelnus ir plaukeliai nebyra (turiu pora geru pudros sepeteliu,tai po ju TIKRAI reik nusirankiot iskritusius plaukelius...),tik vat kvapas tai tikrai yra
Kaip keista.. Matyt, kazkokia brokuota partija, tai vat ir visus gal issiunte akcijon. Nes maniskis tai kaip reikiant pabyra. Beje, palyginus su mano turimais sepeteliais, man jis siurkstus Kaip viskas subjektyvu...
Nezinau, as skeptiskai ziuriu i ta naktini naudojima. Ka jie berasytu, nakti oda turi ilsetis, o cia poros yra apkraunamos, oda nekvepuoja