Įkraunama...
Įkraunama...

Bare X Minerals

QUOTE(GabiG @ 2012 05 03, 15:09)
as tai ne barstau i indeli o kabuki virsunele "pamirkau" i juos tada  indelyje  juos itrinu i kubuki ir viskas.

Del spalvytes man tai labai grazi Honey medium, ji turi toki gelsva atspalvi su kazkokiu idomiu potepiu.

Veila aisku gali naudoti pries makiazo pagrinda bet pvz jei turi riebia oda geriau patarciau tau nusipirkti is Magic minerals blizgesi mazinancia pudrike

blizgesi mazinanti pudra

Sveikutes. Atleiskit, isiterpsiu... ax.gif O tai kokia sios pudrikes sudetis, kad taip gerai sugeria? Gal kokio kukuruzu krakmolo ideta? g.gif Neradau puslapy sudeties...
Atsakyti
nusipirkau šilko ir perlų pudrą http://www.barexmine...;products_id=87 sakyčiau toks visai vykęs pirkinys 4u.gif jau po kelių naudojimų oda tokia lyg ir glotnesnė pasidarę, net negailo to šimtuko visai paliko smile.gif pabandžiau dieną naudoti - labai didelio skirtumo nejutau, bet vat po nakties tai jau jo thumbup.gif nors skaičiau, kad jin gali būti naudojama ir diena riebalų pertekliui sugerti, aš lygtais tokios bėdos neturiu tai manau apsistosiu ties naktiniu naudojimu, juolab kad visas atjaunėjimo procesas ir vyksta naktį biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(birutke @ 2012 05 09, 12:01)
nusipirkau šilko ir perlų pudrą http://www.barexmine...;products_id=87 sakyčiau toks visai vykęs pirkinys  4u.gif jau po kelių naudojimų oda tokia lyg ir glotnesnė pasidarę, net negailo to šimtuko visai paliko  smile.gif pabandžiau dieną naudoti - labai didelio skirtumo nejutau, bet vat po nakties tai jau jo thumbup.gif  nors skaičiau, kad jin gali būti naudojama ir diena riebalų pertekliui sugerti, aš lygtais tokios bėdos neturiu tai manau apsistosiu ties naktiniu naudojimu, juolab kad visas atjaunėjimo procesas ir vyksta naktį biggrin.gif:D:D

Kaip idomu... g.gif Gal atsirad dar nuomoniu? bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai is vis bare x minerals paskutinis atradimas wub.gif totaliai isimylejau sia kosmetika, nuo pudrytes mano veidukas fantastiskai atrodo wub.gif juokingiausia kad ziuriu i veidrodi ir pati sau patinku blush2.gif

Esu nusipirkusi silko ir perlu pudryte ir tikrai saziningai ja naudoju kiekviena vakara. Man labai patinka rezultatas ryte, odyte atrodo tokia pamaitinta ir labai lygi bei skaisti. thumbup.gif
dar labai noreciau pameginti ta kauke pasidaryti, kazkuri minejo kad darosi ale nelabai zinau kaip ten ka maisyt taciau kol kas man uztenka ir pudravimo.

Atsakyti
šiandien grupinis lt akcija šilko ir perlų pudrai kartu su kabukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 09, 18:17)
Kaip idomu...  g.gif  Gal atsirad dar nuomoniu?  bigsmile.gif

nuomone paprasta, kaip radau atsiliepimai kitame forume, tegul parodo tyrimo rezultatus, kad tikrai yra gydomasis poveikis ir pan,. o ne pigi reklama ir pan., siaip, kai skelbia tokius dalykus, tai kaip minimum gydytojo atsiliepimai turetu buti, pagristi faktais, o ne grazus sakiniai ju puslapyje biggrin.gifD manau, kas nors nepatinges ir apskus mineta kontora, nes nei vieno dokumento jie nepateiktu, kad mineta kosmetika galima butu pardavinet Lietuvos rinkoje...
Atsakyti
QUOTE(Neringiuke1984 @ 2012 05 14, 11:22)
nuomone paprasta, kaip radau atsiliepimai kitame forume, tegul parodo tyrimo rezultatus, kad tikrai yra gydomasis poveikis ir pan,. o ne pigi reklama ir pan., siaip, kai skelbia tokius dalykus, tai kaip minimum gydytojo atsiliepimai turetu buti, pagristi faktais, o ne grazus sakiniai ju puslapyje biggrin.gifD manau, kas nors nepatinges ir apskus mineta kontora, nes nei vieno dokumento jie nepateiktu, kad mineta kosmetika galima butu pardavinet Lietuvos rinkoje...

Visada atsiranda optimistu ir pesimistu kuriems kas nors tinka, o kuriems viska reikia isversti i kita puse, ieskoti priekabiu ir panasiai

pvz pries pirkdama sia pudryte pasiskaiciau apie sudetines dalis, visame internete mirga review apie perlu pudra, silka, alantoina bei ju gerasias savybes odai bigsmile.gif , tad vien tai jau man sudaro nuomone kad mano odai ji tikrai nekenkia. Be to as pati matau rezultata thumbup.gif . (labiau pasitikiu ne lietuviskais tinkalpiais, kuriuose vienas ant kito slamsta pila ir ale viska zino, ziurek tas nieko gero pirk sita tas geresnis, anas prastesnis...

tarkim del tu tyrimu tai jais pasitikiu maziausiai nes tokie tyrimai perkami ir isigyjami uz pinigus. Pries kelias savaites nusivyliau dazais kurie vaje kaip isreklamuoti ir kad su jais dazaus moku 50 lt brangiau salone, o pasirodo tas isreklamuotas lorealio Inoa burtas (ir ju tyrimai ir visa chuinia) yra tik grazi reklama.

pasirodo BEAMONIAKIAI dazai plaukams kenkia labiau nei amoniakiniai, kuriuose amoniako kiekis yra nedidelis, va tau ir firmos gigantes ir ju nupirkti tyrimai, kuriuos jie patys daro, bei reklamoje visiskai neatskleidzia kad ju brangus sudas is tikro labiau kenkia nei kitu. Ir tarkim mano kirpeja vistiek ji giria ir kisa, turbut pati nezinodama ka siulo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natashka25 @ 2012 05 14, 13:48)

pasirodo  BEAMONIAKIAI dazai plaukams kenkia labiau nei amoniakiniai, kuriuose amoniako kiekis yra nedidelis,

truputi off-topas: is kur tokia info ir kuo labiau kenksmingi?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 14, 15:00)

cia zinoma ne i tema bet Be amoniakiniuose dazuose amoniakas yra pakeistas MEA, mono etanol aminu, kuris naudojamas kaip amoniako pakaitalas. Jis yra skystis todel isplovus galva jo vis dar lieka ant plauku todel plaukai yra vis jautrinami ir sausinami, o amoniakas isgaruoja ir jo nelieka. Taciau sveikesni dazai yra tie kuriuose amoniako kiekis yra mažas nuo 1iki 2 proc.
siaip apie ši dalyka man papasakojo lorealyje dirbantis prancuzas, (turiu pazinciu)
Todel inoa prikiso ale drekikliu ir alieju kad tipo isejus is salono plaukas neatrodytu nusausejes taciau pastebejau tendencija kad kai vienus dazus pakeite kitais mano plaukai tikrai pasausejo ypac galai nors pastoviai juos priziuriu ir maitinu, bei tikrai negailiu pinigu gerai plauku kosmetikai

Atsakyti
aciu, natashka25, kad pasidalinai info 4u.gif
Atsakyti

oi nejuokinkit pasaulio su tokiais savo teiginiais, turbut visai prastai su Everyday minerals, kad ateinate konkurentus peikti lotuliukas.gif
vadinasi tikrai nekokia ta jusu platinama kosmetika, o tokiais teiginiais tai ir patvirtinate, thumbup.gif
ka tik pati prisiregistravote "tame kitame forume" ir irasete si posta o cia pasikartojote, palauktumete bent dienele o dabar vienas po kito doh.gif

Oi ir neturi zmones ka veikti schmoll.gif

bent jau mano patirtis lyginant EM ir BXM nesulyginama, manau kas isbande EM o po to BXM prie pirmosios niekada ir negrizo.
Atsakyti

Na, jei vertint tik tokiais kreiterijais, tai ne tiek jau daug produktu Lietuvoj, kuriu reklama yra sazininga - ka zada, toks ir rezultatas. Pradedant nuo blakstienu tusu, kuriuos reklamuoja su dibtinem blakstienom, kremu nuo celiulito, padedanciu per 2 savaites ir baigiant zadanciom perlu baltumo dantis pavartojus dantu pasta... Reklama yra isvis labai nekorektiskas dalykas. Todel visada yra zymiai naudingiau isgirst vartotoju nuomone (aisku, kai tai yra tikrasis vartotojas, o nesuinteresuotas platintojas).
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 14, 15:00)

Is as siek tiek paofftopinsiu. Tikrai tai jau yra irodyta, esu ne viena karta skaicius, kad tie a la beamoniakiai dazai ir ju nekenksmingumas yra tik gamintoju masalas, blefas. Prideda to, kas tik dar kenksmingiau plaukams. Is savo patirties galiu patvirtint, kai buvau kuri laika vartojusi L`oreal beamoniakius dazus, zenkliai plaukai nutriuso per gana trumpa laiko tarpa
Atsakyti