o kas nors skaistinamaja pudra naudojot:)
QUOTE(pilveliukas @ 2012 03 22, 17:01)
As ja turiu. Man ji - nereikalingas pirkinys.
QUOTE(pilveliukas @ 2012 03 22, 17:01)
turiu ir ja naudoju tik vakariniam makiazui daryti, arba kai einu i koki baliu ir zinau jog daug fotografuotis reiks, tada su ta pudra ant fotkiu graziau atrodo.
Siaip kiekvienai dienai nelabai reikalinga, uztenka ir pudros
QUOTE(beatab @ 2012 03 22, 11:06)
kokie atsiliepimai apie šią Odos atsinaujinimo-gydomoji šilko ir perlų pudra? gal kas bandete?
jau bus savaitę kaip naudoju, sakyčiau poveikis pradeda matytis kažkaip čia susigundžiau išbandyti, nors pačios bare x minerals mineralinės nesu dar bandžiusi , bet matau, kad būtų verta, vien iš šios perlų pudros
Is kur mergaites siunciates pudrytes..?? Radau platintoja Lietuvoje, ziuriu, kad visai nebrangiai pas juos..
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 26, 18:39)
Is kur mergaites siunciates pudrytes..?? Radau platintoja Lietuvoje, ziuriu, kad visai nebrangiai pas juos..
Nelabai supratau klausimą, tai juk Lietuvoje ir yra. Gal painiojat su Bare Minerals?
QUOTE(october' @ 2012 03 27, 07:47)
Nelabai supratau klausimą, tai juk Lietuvoje ir yra. Gal painiojat su Bare Minerals?
Taip, susimaisiau:)) Jau radau, kad Lietuvoje
Ar labai skiriasi makiazo pagrindas MEDIUM nuo HONEY MEDIUM ? meginuka turejau Medium,dabar noreciau uzsisakyt jau ne meginuka,bet rodo,kad neturi... tai neprasausiu jei paimciau HONEY ?
QUOTE(maps @ 2012 04 23, 15:23)
Ar labai skiriasi makiazo pagrindas MEDIUM nuo HONEY MEDIUM ? meginuka turejau Medium,dabar noreciau uzsisakyt jau ne meginuka,bet rodo,kad neturi... tai neprasausiu jei paimciau HONEY ?
as naudojau medium apie metus bet dabar naudoju honey, man ji malonesne ir svelnesne spalva nes turi tokio geltonumo todel naturalkiau atrodau.
siaip visi medium atspalviai vidutinio tamsumo odai turetu tikti bet manau esme koki tona labiau megsti.
pvz man medium beige atspalvis nepatiko
QUOTE(Lunera @ 2012 04 23, 17:28)
as naudojau medium apie metus bet dabar naudoju honey, man ji malonesne ir svelnesne spalva nes turi tokio geltonumo todel naturalkiau atrodau.
siaip visi medium atspalviai vidutinio tamsumo odai turetu tikti bet manau esme koki tona labiau megsti.
Na,man tie sviesus atspalviai per sviesus, medium bandziua ir viena ,ir pamaisiau su LIGHT(per sviesus ,jie tik viena naudot),man asmeniskai akiai graziau ziurisi vos gelsvesne spalva,tai,vadinasi,gal rizikuot ir imt ta honey ?
pudra isbandziau is meginuku,tai laaaabai patiko,tude spirgu,kaip noriu jau ne meginuko
Dar mastau,kad verkiant reikia VEIL'o. Mano T zona linkus blizgeti dienos begyje,tai kaip suprantu,ji ne tik uztvirtintu makiaza,bet naudojama pries pagrinda,kazkiek sulaikytu blizgejima?
Kiek maciau atsiuntimas dabar nemokamas is ju el.psl.bet itariu jau nebe ilgai,tai noriu spet pasinaudot siuo reikalu
Ar yra cia kokia gyva dusia?
S O S !!!!!!
Gal turit koki gera patarima,kaip naudojant sia pudra, jos is indelio issiberti po nedaug?? nu ,po galais,byra ji pro tas skylutes visu pajegumu,o juk uztenka nedaug paskui noriu uzdaryt ir vel beda- issibarsto nugi, gaila gera daikta barstyt
S O S !!!!!!
Gal turit koki gera patarima,kaip naudojant sia pudra, jos is indelio issiberti po nedaug?? nu ,po galais,byra ji pro tas skylutes visu pajegumu,o juk uztenka nedaug paskui noriu uzdaryt ir vel beda- issibarsto nugi, gaila gera daikta barstyt
QUOTE(maps @ 2012 05 03, 14:59)
Ar yra cia kokia gyva dusia?
S O S !!!!!!
S O S !!!!!!
as tai ne barstau i indeli o kabuki virsunele "pamirkau" i juos tada indelyje juos itrinu i kubuki ir viskas.
Del spalvytes man tai labai grazi Honey medium, ji turi toki gelsva atspalvi su kazkokiu idomiu potepiu.
Veila aisku gali naudoti pries makiazo pagrinda bet pvz jei turi riebia oda geriau patarciau tau nusipirkti is Magic minerals blizgesi mazinancia pudrike
blizgesi mazinanti pudra