Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Olesta, labai grazu 4u.gif wub.gif o ko truko gelyciu gamybai g.gif man jos labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
kadangi formelių neturiu, tai man pritrūko smailaus bokštelio, tai aš tik paskui dagalvojau, kad tam būtų tikusi popierinė gimtadieni kepuraitė, čia žiedo džiovinimui, nes man jie nelabai tikroviški čia gavos...ir dar viena klaida, geltonieji kuokeliai per ilgi pagal žiedą, o jau buvo sustingę, tai nebebuvo kaip perdaryt...sakau kitam kartui jau žinočiau kaip daryti kitaip. o šiaip tai su širdelės formele dariau...
Atsakyti
Olesta labai gražu elegantiška wub.gif , gėlėms nieko netrūksta , tik man tai lapelių mažoka lotuliukas.gif , aš tai buč dar dakleckinus lotuliukas.gif
Atsakyti
mano stilių žinai ko gero, aš nemėgstu kleckinti lotuliukas.gif man kuklu lygu gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 31, 20:39)
mano stilių žinai ko gero, aš nemėgstu kleckinti  lotuliukas.gif man kuklu lygu gražu  blush2.gif

labai grazus torciukas 4u.gif toks tvarkingas thumbup.gif ir apetitnas (atsiprasau uz zargona blush2.gif )
Atsakyti
Sveikos ilgai skaiciau ilgai ziurejau, nuostabus jusu tortai ikeliu po ilgos pertraukos idejo skolinta is Dianackos
Snikersas, pastilazas
user posted image
Atsakyti
Rutyte11, gražus torčiukas, o kada atiduosi bigsmile.gif visos „vagia“, o Tu „skolinies“ thumbup.gif neužpyk už juoką blush2.gif tikrai labai dailus tortukas, vaikystės multiką primena wub.gif wub.gif wub.gif labai gražios raidelės thumbup.gif o žargonas man labai suprantamas ir priimtinas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 31, 20:07)
Rutyte11, gražus torčiukas, o kada atiduosi bigsmile.gif visos „vagia“, o Tu „skolinies“  thumbup.gif  neužpyk už juoką blush2.gif  tikrai labai dailus tortukas, vaikystės multiką primena  wub.gif  wub.gif  wub.gif labai gražios raidelės  thumbup.gif o žargonas man labai suprantamas ir priimtinas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi aciu 4u.gif
Na kaip nors su Dianocka gal susitarsim smile.gif drinks_cheers.gif
Berniuko vardas Domas cia, ne trumpinys bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau smile.gif gal kazka spec. darot?
Atsakyti
Olesta , laaaaaabai grazu wub.gif
Rytyte11 thumbup.gif
Atsakyti
MERGINOS REIKIA JUSU PAGALBOS ISSIKEPIAU BISKVITA IR SENDIEN NORIU SUTEPT O RYT TIK PUOST,DABAR GALVOJU AR GERAI BUS JEI SENDIEN SVIESTINIU KREMU VISA TORTA APTEPSIU AR GERIAU RYTOJ PRIES DENGIANT MASE g.gif
Atsakyti
jei tortas jau apstingęs ir kremai nesivelia tepant sviestinį, tai gali ir šiandien aptepti 4u.gif

ačiū mergytės 4u.gif
Atsakyti