Olesta, labai grazu o ko truko gelyciu gamybai man jos labai grazios
kadangi formelių neturiu, tai man pritrūko smailaus bokštelio, tai aš tik paskui dagalvojau, kad tam būtų tikusi popierinė gimtadieni kepuraitė, čia žiedo džiovinimui, nes man jie nelabai tikroviški čia gavos...ir dar viena klaida, geltonieji kuokeliai per ilgi pagal žiedą, o jau buvo sustingę, tai nebebuvo kaip perdaryt...sakau kitam kartui jau žinočiau kaip daryti kitaip. o šiaip tai su širdelės formele dariau...
Olesta labai gražu elegantiška , gėlėms nieko netrūksta , tik man tai lapelių mažoka , aš tai buč dar dakleckinus
mano stilių žinai ko gero, aš nemėgstu kleckinti man kuklu lygu gražu
QUOTE(Olesta @ 2011 03 31, 20:39)
mano stilių žinai ko gero, aš nemėgstu kleckinti man kuklu lygu gražu
labai grazus torciukas toks tvarkingas ir apetitnas (atsiprasau uz zargona )
Sveikos ilgai skaiciau ilgai ziurejau, nuostabus jusu tortai ikeliu po ilgos pertraukos idejo skolinta is Dianackos
Snikersas, pastilazas
Snikersas, pastilazas
Rutyte11, gražus torčiukas, o kada atiduosi visos vagia, o Tu skolinies neužpyk už juoką tikrai labai dailus tortukas, vaikystės multiką primena labai gražios raidelės o žargonas man labai suprantamas ir priimtinas
QUOTE(Olesta @ 2011 03 31, 20:07)
Rutyte11, gražus torčiukas, o kada atiduosi visos vagia, o Tu skolinies neužpyk už juoką tikrai labai dailus tortukas, vaikystės multiką primena labai gražios raidelės o žargonas man labai suprantamas ir priimtinas
Oi aciu
Na kaip nors su Dianocka gal susitarsim
Berniuko vardas Domas cia, ne trumpinys
Sveikos,
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
Merginos, as ka pestebiu, kai kocioju mase dangimui, nu man niekaip nesigauna, kad butu lygus visas blynas, toks jausmas, kad vienam sone mases storiau, kitam ploniau, kaip jus darot kad mases butu vienodai, arba as jau savuose nebematau gal kazka spec. darot?
Olesta , laaaaaabai grazu
Rytyte11
Rytyte11
MERGINOS REIKIA JUSU PAGALBOS ISSIKEPIAU BISKVITA IR SENDIEN NORIU SUTEPT O RYT TIK PUOST,DABAR GALVOJU AR GERAI BUS JEI SENDIEN SVIESTINIU KREMU VISA TORTA APTEPSIU AR GERIAU RYTOJ PRIES DENGIANT MASE
jei tortas jau apstingęs ir kremai nesivelia tepant sviestinį, tai gali ir šiandien aptepti
ačiū mergytės
ačiū mergytės