Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(julioske @ 2011 03 31, 10:07)
siulyciau pasidaryti dar bespalves masytes puse normos ir iminkyt i ta ryskia, turetu numust spalva ax.gif

aciuks.gif Kaip man pačiai neatėjo tokia mintis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 31, 09:12)
per mažai, arba dar kitas variantas per mažai cukraus 4u.gif
na, man toks nuotykis buvo tik vieną kartą, visus kitus kartus, kiek dariau, žolė stovėjo super wub.gif

nebijok, šitas bezas, vienas nerealiausių dalykų išbandytų per paskutinius mėnesius, nenustosiu dėkot liktai už šitą receptuką wub.gif
Papildyta:

viršutinėj temoj pažiūrėk, ten yra visi spalvų deriniai 4u.gif

Nu as ji pyp pyp pyp ..... vistiek bandysiu dar karta tongue.gif . Patiko kaip zolyte spaudesi is pat pradziu, tai ne sviestiniu kremu spaust doh.gif . Paskum kita diena po meskio dziubavimo vidurini pirsta taip skaudejo, kad buvau susirupinus jog nebegalesiu niekam reikalui esant jo parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
RimVilma thumbup.gif puikūs tortai, nu kaip sau nori, šaunu thumbup.gif iš Tavęs bus perspektyvi puošėja thumbup.gif

mergytės, atsiprašau, jei aš čia Jus sumaišiau dėl masių, aš maniau kalba eina apie saldainines maršmelow mases, viena skirta dengimui, kita skirta gėlėms ir figūrėlėms, tai nėra Meian masė su gliukoze, sory, jaučiu nusigrybavau nedaskaičius kažko blush2.gif
Atsakyti
Tai dabar pasakykit su kokia ta cukrine mase ir dengia ir lipdo g.gif su Meian?
Atsakyti
asmeniškai aš dengiu su Cipciuko pastilažu... dekoracijas, kietas dalis, gėles gaminu iš pastilažo LIPDYMUI...

bet yra mergaičių, kurios dengia su šia mase, kurią galima pagaminti ir su baltu šokoladu ir su baltais saldainiais...

bet kiek suprantu tai papuošimams labiau tinka Asseni masė, kuri tinka pasirodo ir tortų dengimui, aš tai išbandžius pagal RiMami dengimo masę, o lipdžius iš Asseni masės...

Iš Meian masės su gliukoze irgi galima ir dengimus ir papuošimus daryti 4u.gif
Atsakyti
Aciu Olesta 4u.gif va pasidariau pastilaza lipdymui tai thumbup.gif o pastilazas dengimui ir gavosi, tik sakau kad ne baltas, tai pabandysiu pakeist kokius produktus, paziuresiu gal visdelto gausis baltas g.gif nu zodziu bandyti bandyti ir bandyti, kol kantrybe netruks, o jai nesigaus beliks tada nusipirkt parduotuveje ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
dar saldainiu dengimo mase ir tortu dengimui ir papuosimams pagal Asseni
http://www.supermama...?...78104&st=48 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha aciu 4u.gif zinau tas visas, tik va man kilo klausimas su kuria cukrine mase dengia tortukus.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif va,siandien "ant smugio"kepu tortika,veztis pas drauge nestuke.gif labai ja ant rugsties traukia lotuliukas.gif
kepu rafaelo biskvitus,pertepima darysiu is rugscios grietines,ir koncervuotu ananasu smile.gif tai bus proga isbandyti slapia BEZE-jei nevarves nieko tokio-greit sunemniosim,tik,kol iki vietos nuvaziuosim,kad viskas liktu kur buve hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 03 31, 11:30)
sveikutes 4u.gif  va,siandien "ant smugio"kepu tortika,veztis pas drauge nestuke.gif labai ja ant rugsties traukia lotuliukas.gif
kepu rafaelo biskvitus,pertepima darysiu is rugscios grietines,ir koncervuotu ananasu smile.gif tai bus proga isbandyti slapia BEZE-jei nevarves nieko tokio-greit sunemniosim,tik,kol iki vietos nuvaziuosim,kad viskas liktu kur buve hihihi.gif

aš jau eksperimentavau kaip ant grietinės laikos lotuliukas.gif na vakare papuošus ryte žolytę vietoj radau, bet ties pačiu tortu patirpo (tortas pats buvo gana šlapias), žodžiu - kuo toliau tuo labiau tirpo... namams ir greit planuojant suvalgyt tortą galima rizikuot, bet kadangi žadi vežti tortą gal geriau apsitepk sviestiniu arba grietinėle maža ką...
IŠVADA - GRIETINĖS KREMAS SU ŠLAPIU BEZE NEDRAUGAUJA schmoll.gif
pasidalink atsiliepimais poto kaip rafaelas su grietinės kremu gausis - ar skanu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 31 kovo 2011 - 12:34
as jau uosviui,per pora valandu buvau padariusi tortika is rafaelo biskvitu ir grietines thumbup.gif labai skanu buvo-gaivu,ir dregna rolleyes.gif sulaistydavau nuo ananasu situo sultiniu,dedavau ananasu gabaliukus ir tuomet gerai isplakta grietine(dazniausiai naudoju DVARO 30proc) su cukrumi ir citrinos rugstele smile.gif atrode toks "susitovejes"ir slapias-zodziu mano skoniui tai labai thumbup.gif na,su persikais,gal butu buve skaniau,bet tuo metu tik ananasus teturejau hihihi.gif
Atsakyti
ateinu su eksperimentiniu

pirma karta bandziau slapia beze ir pirma karta kailiu apauginau tortuka biggrin.gif

viduj biskvitas pagal snikeri tik ne su rududu o su kondensuotu pienu, o pertepta vysniu uogiene (vienas sluoksnis is 3, sudejau likucius kad saldytuvo negriozdintu) ir grietineles kremas... vanilinis, nes rugstele su vanile sumaisiau lotuliukas.gif bet nieko, visai skanus biggrin.gif ryt ziuresim kas gavos bendroj sumoj...

user posted image
Atsakyti