Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Mayfly @ 2011 03 31, 00:27)

Dariau vakar slapia beza. Viskas buvo kaip aprasyta recepte. Pagal jo isvaizda sakyciau gavosi puikiai, nes sviestinis kremas man toks riebus neatrode kaip bezas tongue.gif . O nukratyt visai sunku buvo, net plastmasinio bliudelio soniuka nuskeliau bekratydama doh.gif ir tai liko kur likes. Pavyko zolyte apdziubuot nedideli ploteli torto, o paskum tas bezas pradejo nelaikyt formos. Toks jausmas kad nuo silumos jis man rankose tirpo, bet ir pakeitus i kita is puodo t.p. formos nebelaike. Ka as blogai galejau padaryt? g.gif . Dazus dejau paciam gale.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 30, 18:25)
Ačiū labai už atsiliepimus 4u.gif

Neturiu šio torto saulutės arčiau. Įdedu iš kito torto:

Migle79, o saulytę ant torto įsmeigiate, ar kitaip tvirtinate? Jei tiesiog įsmeigiate, ar ji nesudrėksta ir negriūva? blush2.gif Net nežinau kaip paklaust smile.gif
Atsakyti
Nu nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 31, 09:14)
Dariau vakar slapia beza. Viskas buvo kaip aprasyta recepte. Pagal jo isvaizda sakyciau gavosi puikiai, nes sviestinis kremas man toks riebus neatrode kaip bezas  tongue.gif . O nukratyt  visai sunku buvo, net plastmasinio bliudelio soniuka nuskeliau bekratydama doh.gif ir tai liko kur likes. Pavyko zolyte apdziubuot nedideli ploteli torto, o paskum tas bezas pradejo nelaikyt formos. Toks jausmas kad nuo silumos jis man rankose tirpo, bet ir pakeitus i kita is puodo t.p. formos nebelaike. Ka as blogai galejau padaryt? g.gif . Dazus dejau paciam gale.

man yra taip buvę, tiesiog reikėjo statyt atgal ant garų ir dar paplakt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 31, 08:49)
man yra taip buvę, tiesiog reikėjo statyt atgal ant garų ir dar paplakt wink.gif

Taip ir padariau, bet ne pasikeite nieks schmoll.gif . Gal per mazai dar paplakiau.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 30, 10:28)
Aš su Paslapčių sodo veikėja

nerealaus grozio wub.gif

QUOTE(RIMVILMA @ 2011 03 30, 21:03)

QUOTE(anber @ 2011 03 30, 21:59)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 31, 09:51)
Taip ir padariau, bet ne pasikeite nieks  schmoll.gif . Gal per mazai dar paplakiau.

va,todel as slapios ir bijau,kaip baubo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 03 31, 08:14)
Laba.
Rytojaus dienai ruošiu 2 tortus(galima sakyti pirmą kartą, nes buvo vienas neypatingai pavykęs bandymas pernai blush2.gif ).Darau po 28 cm( nes bus daug žmonių).Vakar pasiruošiau dengimo tešlą pagal MEIan.Viena sakyčiau gavosi lb neblogai- ir kiekis nemažas ir spalvą švelnią išgavau.O kita man gavosi per ryški ir  pačios masės daug mažiau gavosi.Kaip galiu pataisyti padėtį?Jei dėsiu daugiau pudros, ji sukietės, ane?Gal kažkiek galima įvarvinti vandens ir tada dėti pudros? Tikiuosi, kad patarsit ką nors, nes po pietų jau noriu dengti ax.gif

siulyciau pasidaryti dar bespalves masytes puse normos ir iminkyt i ta ryskia, turetu numust spalva ax.gif
Atsakyti
priminkit,kas zino su kuriomis spalvomis pasidaryti kremine spalva
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 31, 09:51)
Taip ir padariau, bet ne pasikeite nieks  schmoll.gif . Gal per mazai dar paplakiau.

per mažai, arba dar kitas variantas per mažai cukraus 4u.gif
na, man toks nuotykis buvo tik vieną kartą, visus kitus kartus, kiek dariau, žolė stovėjo super wub.gif
QUOTE(keno @ 2011 03 31, 10:05)
va,todel as slapios ir bijau,kaip baubo hihihi.gif

nebijok, šitas bezas, vienas nerealiausių dalykų išbandytų per paskutinius mėnesius, nenustosiu dėkot liktai už šitą receptuką wub.gif
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 31, 10:09)

viršutinėj temoj pažiūrėk, ten yra visi spalvų deriniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 31, 10:09)

kokios taukremines reikia? jei dramblio kaulo tai imi geltonos ir truputi rozines, aisku ju reikia labai nedaug priklausomai kokio atspalvio reikia keiti proporcijas. tiesa geltona turi buti netokia ryski, vienzo ne americolor electric, jei neturi tai reikia ta ryskia su ruda spalva kazkiek numusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 31 kovo 2011 - 09:15
aciu
Atsakyti