Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Labas vakaras, Gerbiamosios 4u.gif

vakaro darbelis

Rafaelo, pastilazas - "Geliu darzelis" smile.gif
user posted image
Atsakyti
nemaišykite dviejų skirtingų masių, dengimui skirtoji aprašyta 4-oje pirmo lapo žinutėje, o baibokinė, gėlių jau kažkur ten toliau Asseni įdėjus, tai yra skirtingos masės 4u.gif

Anber, labai dailus Tavo gėlių darželis, gėlės labai įspūdingos, net tvoros nebesimato per jų grožybes thumbup.gif
Atsakyti
aaaaa , va kame reikalas, as kalbu apie Cipciuko cukrine geliu mase, einu ieskoti kitos
Papildyta:
Olesta tai cia paie sita cukrine ejo kalba?
http://www.supermama...;#entry25733215
Atsakyti
Aciu mergaites.Mano barbe buvo pirmas darbas su dengimo mase prisidirbau konkreciai uzdejau ant grietinele aptepto torto doh.gif buvo sokas man nuo to ir prasidejo tikslesnes paieskos tortu puosimui.Na jus tai nerealios tortu puosime ir kepime.Idesiu dar kelis savo darbelius.O drugelis taip is balto sokolado bet darau ir is juodo . thumbup.gif gaunasi.user posted image
user posted image
Atsakyti
naitai ačiū už patarimus, bandysiu daryt kaip sakai, nors bėda dar gali būti tame, kad man rods ilgiau nei savaitė buvo kuomet bandžiau atgaivinti, gal ji gaivinama tik max po savaitės g.gif

RIMVILMA kaip drugelius darei bigsmile.gif , čia šokoladiniai šokoladiniai bigsmile.gif
Atsakyti
isivesk Kristinos kepiniai ir tenai isamiai viska raso thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz ivertinima smile.gif
Anber,Migle,Ziu-ziu,Solen ir RimVilma visu labaigrazus tortai,labai patiko RimVilmos torciukas su saulute,darau copy kada panaudosiu jusu ideja 4u.gif
sutepiau viena syvakar,ryt ryte puosiu,matysiu,ka ciapridarysiu galutiniam rezultate torta didzejui g.gif
Atsakyti
Mergaites,o kiek laiko MMG galima saldytuve laikyt?
Atsakyti
na nerandu nors tu ka slapios beze receptuko beze yra o tos niekur neuzmatau doh.gif gal kas imestu receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 03 31, 00:44)
na nerandu nors tu ka slapios beze receptuko beze yra o tos niekur neuzmatau doh.gif gal kas imestu receptuka 4u.gif

Čia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 03 30, 21:08)
Aciu mergaites.Mano barbe buvo pirmas darbas su dengimo mase prisidirbau konkreciai uzdejau ant grietinele aptepto torto doh.gif  buvo sokas man nuo to ir prasidejo tikslesnes paieskos tortu puosimui.Na jus tai nerealios tortu puosime ir kepime.Idesiu dar kelis savo darbelius.O drugelis taip is balto sokolado bet darau ir is juodo . thumbup.gif gaunasi.

faini torciukai, super thumbup.gif

norejau pasiklausti kaip padaryti kamuolio idubimai, toki koceliuka turite, ar kazkaip kitaip darete?

ir siaip noreciau pasiteirauti gal kas atsakys, kai darote figureles lelytes, ar kokius kitus zmogeliukus kaip prilipdyti galva, gal kazkaip sutvirtinate, kad nenukristu? dariau karta lelyte, bet taip ir neisdrisau uzdeti ant torto, nes pabijojau, kad bevezant galva nenukristu tai teko aplikacija piesti. buciau labai dekinga jei kas atsakytu.
Atsakyti
Laba.
Rytojaus dienai ruošiu 2 tortus(galima sakyti pirmą kartą, nes buvo vienas neypatingai pavykęs bandymas pernai blush2.gif ).Darau po 28 cm( nes bus daug žmonių).Vakar pasiruošiau dengimo tešlą pagal MEIan.Viena sakyčiau gavosi lb neblogai- ir kiekis nemažas ir spalvą švelnią išgavau.O kita man gavosi per ryški ir pačios masės daug mažiau gavosi.Kaip galiu pataisyti padėtį?Jei dėsiu daugiau pudros, ji sukietės, ane?Gal kažkiek galima įvarvinti vandens ir tada dėti pudros? Tikiuosi, kad patarsit ką nors, nes po pietų jau noriu dengti ax.gif
Atsakyti