Kokie grazus tortukai
Milgle79, na jusu tortuku grozis kaip visada bet tas geltonas toks grazus , tos splavos taip dera
Pasta222, labai skaniai ir graziai atrodo
Meljola, knyga kokia wou
vaisinuosi pastos tortuku
Migles kaip visada nerealus
o pepes knyga kokia ispudinga!
Migles kaip visada nerealus
o pepes knyga kokia ispudinga!
QUOTE(julioske @ 2011 04 11, 09:14)
nebandziau, gal ir tiktu, betbijau gali atsirasti toksmiltu skonis, gi naturalios kakavos nuosedos tokios neskanios buna, bent jau man
dabar pamasciau kad reiks paeksperimentuot su kapucino milteliais, turetu irskani gautis
dabar pamasciau kad reiks paeksperimentuot su kapucino milteliais, turetu irskani gautis
o jei kakavą sumaišius su aliejum ir įdėjus į dengimo masę?nu daug nedėti,bet kad ruda spalva būtų?gal gi nebūtų tas skonis toks miltų?
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 11, 15:44)
o jei kakavą sumaišius su aliejum ir įdėjus į dengimo masę?nu daug nedėti,bet kad ruda spalva būtų?gal gi nebūtų tas skonis toks miltų?
geriau jau tada nieko nemaisyk o keisk 100gr cukraus pudros i 100gr kakavos, jei dar aliekjaus primaisysi papildomai gali mase netinkama kocioti pasidaryti.
pabandyk is pradziu pasidaryt labai minkstos masytes (na kad truktu 100gr pudros iki normos) atsignybk nedideli gabaliuka ir i ji iminkyk kakavos kiek reiks, jei busskani, tai galesi ir likusiadali isdsiminkyt su kakava.
Labukas merginos,cia tokiu groziu prisiziurejau nerealu,nezinau bet as nesu tokia jau labai gabi bet visai noreciau suneliui 2 gimtadienio proga padaryti torciuka kaip kad yra ta McKeino (ar kaip ji ten vadinasi) raudona lenktynine masinyte..Idomu gal cia yra kas dariusi,nes tikrai visko neperziuresiu,jei kas zinote kur rasti apie tai kokiu patarimu imeskit nuorodele ,o siaip bandysiu pati ka nors rasti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 11, 16:46)
Labukas merginos,cia tokiu groziu prisiziurejau nerealu,nezinau bet as nesu tokia jau labai gabi bet visai noreciau suneliui 2 gimtadienio proga padaryti torciuka kaip kad yra ta McKeino (ar kaip ji ten vadinasi) raudona lenktynine masinyte..Idomu gal cia yra kas dariusi,nes tikrai visko neperziuresiu,jei kas zinote kur rasti apie tai kokiu patarimu imeskit nuorodele ,o siaip bandysiu pati ka nors rasti
Siandien kaip tik buvau radus ir ikeliau i papuosimu tema kur nuorodos be komentaru ten berods ir daugiau buvo kazkieno nuorodu su masinom ir va cia paziurinek daug visokiu pridaryta http://www.google.lt...e...152&bih=581
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 11, 16:57)
kokie fainuoliai
geri meskiai as dar is buiboku nieko neesu lipdziusi ar jie marcipaniniai?
labai mieli meskiai,tik vidurinysis man toks piktas antakiu krypti reiketu pakeisti
krakmola nuvalyti galima degtine,vandenuku...
ir man atrodo nereikejo deti tu ispaudu ant kojyciu
bet siaip,labai faini
krakmola nuvalyti galima degtine,vandenuku...
ir man atrodo nereikejo deti tu ispaudu ant kojyciu
bet siaip,labai faini