Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Kokie grazus tortukai bigsmile.gif thumbup.gif

Milgle79, na jusu tortuku grozis kaip visada thumbup.gif bet tas geltonas blink.gif toks grazus , tos splavos taip dera wub.gif

Pasta222, labai skaniai ir graziai atrodo thumbup.gif

Meljola, knyga kokia wou thumbup.gif

Atsakyti
vaisinuosi pastos tortuku bigsmile.gif
Migles kaip visada nerealus rolleyes.gif
o pepes knyga kokia ispudinga! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 11, 09:14)
nebandziau, gal ir tiktu, betbijau gali atsirasti toksmiltu skonis, gi naturalios kakavos nuosedos tokios neskanios buna, bent jau man ax.gif

dabar pamasciau kad reiks paeksperimentuot su kapucino milteliais, turetu irskani gautis ax.gif

o jei kakavą sumaišius su aliejum ir įdėjus į dengimo masę?nu daug nedėti,bet kad ruda spalva būtų?gal gi nebūtų tas skonis toks miltų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 11, 15:44)
o jei kakavą sumaišius su aliejum ir įdėjus į dengimo masę?nu daug nedėti,bet kad ruda spalva būtų?gal gi nebūtų tas skonis toks miltų? g.gif

geriau jau tada nieko nemaisyk o keisk 100gr cukraus pudros i 100gr kakavos, jei dar aliekjaus primaisysi papildomai gali mase netinkama kocioti pasidaryti.

pabandyk is pradziu pasidaryt labai minkstos masytes (na kad truktu 100gr pudros iki normos) atsignybk nedideli gabaliuka ir i ji iminkyk kakavos kiek reiks, jei busskani, tai galesi ir likusiadali isdsiminkyt su kakava.
Atsakyti
Labukas merginos,cia tokiu groziu prisiziurejau nerealu,nezinau bet as nesu tokia jau labai gabi bet visai noreciau suneliui 2 gimtadienio proga padaryti torciuka kaip kad yra ta McKeino (ar kaip ji ten vadinasi) raudona lenktynine masinyte..Idomu gal cia yra kas dariusi,nes tikrai visko neperziuresiu,jei kas zinote kur rasti apie tai kokiu patarimu imeskit nuorodele ,o siaip bandysiu pati ka nors rasti
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 04 11, 16:46)
Labukas merginos,cia tokiu groziu prisiziurejau nerealu,nezinau bet as nesu tokia jau labai gabi bet visai noreciau suneliui 2 gimtadienio proga padaryti torciuka kaip kad yra ta McKeino (ar kaip ji ten vadinasi) raudona lenktynine masinyte..Idomu gal cia yra kas dariusi,nes tikrai visko neperziuresiu,jei kas zinote kur rasti apie tai kokiu patarimu imeskit nuorodele ,o siaip bandysiu pati ka nors rasti

Siandien kaip tik buvau radus ir ikeliau i papuosimu tema kur nuorodos be komentaru 4u.gif ten berods ir daugiau buvo kazkieno nuorodu su masinom mirksiukas.gif ir va cia paziurinek daug visokiu pridaryta http://www.google.lt...e...152&bih=581 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 11 balandžio 2011 - 16:05
Nulipdziau meskius, pirma kart biggrin.gif
Ar galima tokiais storais meskiais torta puost? lotuliukas.gif
Ir kaip nuvalyt krakmola graziai, man nenusivalo su sepeteliu g.gif
Lauksiu pastabeliu, kur reiketu tobulintis smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 11, 16:57)
Nulipdziau meskius, pirma kart biggrin.gif
Ar galima tokiais storais meskiais torta puost? 

wub.gif kokie fainuoliai wub.gif
Atsakyti
Jo, man irgi pasirode piktoki, cia matyt nuo antakiu formos priklauso... Tobulinsimes smile.gif Aciu uz patarima, Mishele!
Atsakyti
geri meskiai drinks_cheers.gif as dar is buiboku nieko neesu lipdziusi g.gif ar jie marcipaniniai?
Atsakyti
Aj, tiesa, cia klausinejau kaip padaryti rusva mase, be rudu dazu smile.gif Tai as i Marshmalow masyte idejau kakavos truputi ir istirpinau mikrobangej. O akytem panaudojau Hematogena doh.gif Tejko suktis su tuom, ka turejau smile.gif
Atsakyti
labai mieli meskiai,tik vidurinysis man toks piktas smile.gif antakiu krypti reiketu pakeisti smile.gif
krakmola nuvalyti galima degtine,vandenuku...
ir man atrodo nereikejo deti tu ispaudu ant kojyciu ax.gif
bet siaip,labai faini wub.gif
Atsakyti