lapelyte padirbėti prie mašinyčių ir gal tada nedėti drugelių,nes jie mašinyčių dydžio o šiaip pažanga didelė padaryta
QUOTE(airius @ 2011 04 09, 14:05)
Sveiki, labai grazu, noriu paklaust su kokia formele tas mazas mazas gelytes spaudziat...as turiu tokias batas is surbikono, na bet man neissiima graziai, tas mazas ziedukas lieka apkibes nereikalinga mase nors ir nuvalau svariai ta formele, kaip jus padarot tokias grazias mazas gelytes
Pabandyk ispaudus (dar prispausta) gelyte ja pasukioti i sonus . Taip atsipjauna masytes likuciai. O tada atkelk ir krapstyk lauk . Gal suprasi ka norejau pasakyt .
O del sarlotes kremo, kazkas kazkada klause kodel pas man baltokas gavosi . Dabar issiaiskinau . Maniau jog del gerai issukto iki baltumo sviesto (nors tai t.p. itakoja), bet esme kaiusinyje. As dariau su naminiais kiausiniais, o ju zymiai sviesesni tryniai nei pirktiniu. Tokie gelsvi, o pirktiniai beveik oranziniai. Si karta dariau su pirktiniais kiausiais, tai ir pamaciau ta gelsvuma.
sveikutės gal žinot kokią torto dengimui šokoladinė masę ar apliejamą kremą? kur iš saldainių tos nesiūlykite,nes pas mus,dievo užmirštam kampelyje, tokių net nėra pirkti saldainių tai sakau gal kuri žinot,bandėt paprastai pagaminamą kažką
tortą išsirinkau,jam produktus šiaip ne taip per savaitę susirankiojau,o va dengimui nežinau net ką daryti,bet noriu šokoladinės,ar su kakava gali būti daroma
o kiek žiūrėjau,visos iš tų saldainių
tortą išsirinkau,jam produktus šiaip ne taip per savaitę susirankiojau,o va dengimui nežinau net ką daryti,bet noriu šokoladinės,ar su kakava gali būti daroma
o kiek žiūrėjau,visos iš tų saldainių
mergaites reikia patarimo. Iskepiau biskvitus, bet man ju reikes pasirodo tik po savaites, kur man juos deti i saldytuva ar i kamera, kad nesugestu? bet jeigu uzzaldyti tai turbut po to sudetinga atsildyti? ar nelieka po to kokio kvapo? zodziu SOS
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 10, 21:01)
mergaites reikia patarimo. Iskepiau biskvitus, bet man ju reikes pasirodo tik po savaites, kur man juos deti i saldytuva ar i kamera, kad nesugestu? bet jeigu uzzaldyti tai turbut po to sudetinga atsildyti? ar nelieka po to kokio kvapo? zodziu SOS
dek i kamera nieko jiems neatsitinka,lengvai atsyla ir atrodo lyg butu sviezi ,kvapo jokio nelieka,aisku pasiziurek,kad kameroj viskas butu sandariai supakuota ar uzdaryta sandariai:mirksiukas:
QUOTE(Solen @ 2011 04 10, 22:32)
dek i kamera nieko jiems neatsitinka,lengvai atsyla ir atrodo lyg butu sviezi ,kvapo jokio nelieka,aisku pasiziurek,kad kameroj viskas butu sandariai supakuota ar uzdaryta sandariai:mirksiukas:
ok, aciu
o gal zinai per kiek laiko man atsils kambario tempoj?
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 10, 17:05)
sveikutės gal žinot kokią torto dengimui šokoladinė masę ar apliejamą kremą? kur iš saldainių tos nesiūlykite,nes pas mus,dievo užmirštam kampelyje, tokių net nėra pirkti saldainių tai sakau gal kuri žinot,bandėt paprastai pagaminamą kažką
tortą išsirinkau,jam produktus šiaip ne taip per savaitę susirankiojau,o va dengimui nežinau net ką daryti,bet noriu šokoladinės,ar su kakava gali būti daroma
o kiek žiūrėjau,visos iš tų saldainių
tortą išsirinkau,jam produktus šiaip ne taip per savaitę susirankiojau,o va dengimui nežinau net ką daryti,bet noriu šokoladinės,ar su kakava gali būti daroma
o kiek žiūrėjau,visos iš tų saldainių
as ne irgi kaime budama isradau savo mix-fix masyte, naudoju vaikiskos tirpios kakavos miltelius vietoj cukraus pudros arba su ja maisau, jau rasiau du receptukus pagal kuriuos darau kazkada seniau, gal praeitoj temoj nepamenu. darau arba pagal cipciuko pastilaza arba pagal mmg receptus, mmg receptas tinka jei nerandi grynai milteliais, nes daznai ta tirpi kakava buna granulytem, jas pamalu pati bet visai smulkiai nesigauna, tad i kiek praaususi gliukozes (darau ir cukraus sirupu) sirupo, zelatinos misini imaisau alieju, o po to koki 100gr ar kiek daugiau kakavos,kuo daugiau tuo labiau sokoladine mase gausis, tuo tamsesne. ta kakava tame misinyje gerai ismaisoma kol nelieka nei vieno grudelio ir tada jau minkau cukraus pudra kol mase taps tinkama kociot..
masyte lanbai skani,mano dicke nuolat kaulyja kai ja kocioju
QUOTE(julioske @ 2011 04 10, 23:03)
as ne irgi kaime budama isradau savo mix-fix masyte, naudoju vaikiskos tirpios kakavos miltelius vietoj cukraus pudros arba su ja maisau, jau rasiau du receptukus pagal kuriuos darau kazkada seniau, gal praeitoj temoj nepamenu. darau arba pagal cipciuko pastilaza arba pagal mmg receptus, mmg receptas tinka jei nerandi grynai milteliais, nes daznai ta tirpi kakava buna granulytem, jas pamalu pati bet visai smulkiai nesigauna, tad i kiek praaususi gliukozes (darau ir cukraus sirupu) sirupo, zelatinos misini imaisau alieju, o po to koki 100gr ar kiek daugiau kakavos,kuo daugiau tuo labiau sokoladine mase gausis, tuo tamsesne. ta kakava tame misinyje gerai ismaisoma kol nelieka nei vieno grudelio ir tada jau minkau cukraus pudra kol mase taps tinkama kociot..
masyte lanbai skani,mano dicke nuolat kaulyja kai ja kocioju
masyte lanbai skani,mano dicke nuolat kaulyja kai ja kocioju
o netiktų paprasti kakavos milteliai?
ir ačiū už atsakymą pabandysiu paieškot.gal rasiu tavo receptukus
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 10, 23:10)
o netiktų paprasti kakavos milteliai?
ir ačiū už atsakymą pabandysiu paieškot.gal rasiu tavo receptukus
ir ačiū už atsakymą pabandysiu paieškot.gal rasiu tavo receptukus
nebandziau, gal ir tiktu, betbijau gali atsirasti toksmiltu skonis, gi naturalios kakavos nuosedos tokios neskanios buna, bent jau man
dabar pamasciau kad reiks paeksperimentuot su kapucino milteliais, turetu irskani gautis
Sveikos Klausimas kaip ir i tema, bet nelabai Merginos, ka Jus dengiate ant "lentų" ant kuriu stovi tortai? Juk paprastas dovaninis popierius netinka, jis drėgsta
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 11, 10:21)
Sveikos Klausimas kaip ir i tema, bet nelabai Merginos, ka Jus dengiate ant "lentų" ant kuriu stovi tortai? Juk paprastas dovaninis popierius netinka, jis drėgsta
as dengiu dovanu popieriumi ir ant virsaus dar uzdedu toki slidu permatoma dovanu popieriu-labai patogu,niekas nesudreksta ir jei kas pasitepa,lengvai nusivalo