Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Olesta @ 2011 04 09, 20:35)
ačiū, mano darbas atima daug laiko ir jėgų, o jei dar kažką nori pasigaminti po jo, tai visai, dar du mažiukai pas mane namie padėjėjai ir dėmesio reikalautojai, tai darau kaip jau besugebu, tikrai nesiginu, trūksta ir kruopštumo ir išbaigtumo kai kuriems, bet boružiukų tortu aš labai patenkinta, išskyrus svoriu  lotuliukas.gif 6,7 kg  lotuliukas.gif

Olesta nejau cia per savaite,labai puikus darbai daug ideta sirdies thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Milux grazios geles wub.gif

Spiglys2 man labai patiko jusu tortukas su katineliu,toks svelnus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agu0na: 10 balandžio 2011 - 08:53
QUOTE(neli @ 2011 04 09, 15:23)
Atnešu kempiniuką, medutis, pastilažas.

oi koks grazus kempiniukas, toks linksmas thumbup.gif

Rutele11,Edvinux saunuoles thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Smulkmena @ 2011 04 09, 19:16)
Cipsiuk, kaip pritvirtinote kaspinėlius, kad nenukristų ir kaip laikosi toks didelis vienetukas ant torto? Ačiū.

ji jau atsake anksciau

Agu0na, aciu 4u.gif
Atsakyti
Jūs viso šaunios tortų puošėjos, tiek nuostabių ir aišku skanių tortų atnešėte
Atsakyti
kokiu groziu per savaitgali pridejot wub.gif
as dar sios dienos paskutini atnesu ir einu ilsetis vacation4.gif biggrin.gif
maskarpone ir tailandietiskas. pastilazas,aisingas.svoris 3,2kg
user posted image
Atsakyti
K.lapelyte, man rodos papuošimų temoje be komentarų yra parodyta pažingsniui, kaip formuoti mažinytes, pabandyk, gal pavyks 4u.gif
Atsakyti
idėmiai peržiūrėjau visus tortus ax.gif
Meka, išpildymas torto gražus, splavos, nors ir tik iš saldainių šiltos ir derančios. man užkliuvo juostelės, nelygiai išpjautos. kitą kartą patarčiau su liniuote išsimatuot ir lygiai nupjaut, kad nebūtų banguota ir dar šiek tiek pirštais ar peiliu palyginti wink.gif foto torto prastoka, nesupratau ar ten masė su burbuliukais, ar tortas prastai išlygintas unsure.gif šiek tiek daugiau kantrybės ir pastangų - sekantis kartas bus geresnis 4u.gif sėkmės 4u.gif
Anber, meškiukai mieli, gražūs, padengimas torto lygus. tik meškučius aš būčiau darius kokiu tonu tamsesnius arba šviesesnius, tada jie geriau matytųsi ir būtų didesnis efektas 4u.gif
michele, kaip pirmosioms gėlytėms - super thumbup.gif
milux, gėlės labai gražios, ir spalva nereali, bet va, aisingo kringeliai,matosi, daryti drebančia ranka smile.gif siūlyčiau kitą kartą kringelius šiek tiek pataisyti teptuku, kol dar aisingas nesudžiuvęs, kad nebūtų tokie kampuoti 4u.gif bet visumoj - labai gražu mirksiukas.gif
Olesta, tu kaip šviežio oro gurkšnis wub.gif boružėlių tortas mane užbūrė wub.gif Neli, nu ką aš galiu pasakyt, o gi nieko - tik, kad labai labai gražus kempiniukas wub.gif thumbup.gif
Rutyte11, kuklus, paprastutis tortukas 4u.gif
Julioske, tavo ir paprastutis toks, bet aš irgi niekada perdaug nesistengiu, kai darau sau blush2.gif beje, dažau visada americolor dažais wink.gif
edvinux, neblogas tortukas, tas skaičius kai apačioj - geriau žiūrisi 4u.gif
lapelyte, aš irgi siūlyčiau prie mašinyčių padirbėt, labai jau vaikiškos, norėtųsi dagiau detalių, kad langai, akys ryškios būtų, lempos, nu pati supranti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 10 balandžio 2011 - 09:47
QUOTE(Olesta @ 2011 04 10, 10:45)
K.lapelyte, man rodos papuošimų temoje be komentarų yra parodyta pažingsniui, kaip formuoti mažinytes, pabandyk, gal pavyks  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Spiglys2, va cia man skaudziausia tema, jai ant virsaus dar galiu mazdaug lygiai bet ant sonu doh.gif nu kazkoks kosmaras, tai vietomis neprikimba(gal per greit bandau daryti) , o ir ranka tikrai dreba blush2.gif Cia jau pataysyta su teptuku blush2.gif va gal man paaiskintumet kaip graziai daryt tuos kringelius ant sonu, na gal labai isletos, ar aisingas gal turi but skystesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2011 04 09, 21:16)
Cipsiuk, kaip pritvirtinote kaspinėlius, kad nenukristų ir kaip laikosi toks didelis vienetukas ant torto? Ačiū.

Laba diena .

Kaspinėliai , kol padžiūvo klijai , prismeigti adata su bumbuliuku , vienetuke smeigta vielutė gėlių puokštėms daryti ( beveik per visą ) , ir paklijuota vieneto apačia .
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 10, 11:11)
Spiglys2, va cia man skaudziausia tema, jai ant virsaus dar galiu mazdaug lygiai bet ant sonu doh.gif nu kazkoks kosmaras, tai vietomis neprikimba(gal per greit bandau daryti) , o ir ranka tikrai dreba blush2.gif Cia jau pataysyta su teptuku blush2.gif va gal man paaiskintumet kaip graziai daryt tuos kringelius ant sonu, na gal labai isletos, ar aisingas gal turi but skystesnis g.gif

pasktutinį kartą kai reikėjo, pabandžiau kringelius daryti iš šlapio bezo, žinok visai neblogai wink.gif plius, daug lengviau spaudžiasi wink.gif iš šono, kai reikia kringeliuoti, tortą pakeliu auksčiau stalo lygio, tam labai tinka tortinė su kojyte, arba nat kelių storų knygų, kad puošiamas tortas būtų vos ne akių lygyje - tada geriau gaunasi, bent jau man taip patogiau dirbti wink.gif
kantrybės, niekas negymė mokėdamas 4u.gif pasipraktikuosi ir išeis geriau ir geriau 4u.gif
Atsakyti

edvinux, neblogas tortukas, tas skaičius kai apačioj - geriau žiūrisi :4u
[/quote]
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 10, 08:26)
kantrybės, niekas negymė mokėdamas 4u.gif pasipraktikuosi ir išeis geriau ir geriau  4u.gif

aciu 4u.gif na tikrai, tuo labiau kad cia tik antra kart dariau tuos kringelius, stengsiuos smile.gif
Atsakyti