idėmiai peržiūrėjau visus tortus
Meka, išpildymas torto gražus, splavos, nors ir tik iš saldainių šiltos ir derančios. man užkliuvo juostelės, nelygiai išpjautos. kitą kartą patarčiau su liniuote išsimatuot ir lygiai nupjaut, kad nebūtų banguota ir dar šiek tiek pirštais ar peiliu palyginti
foto torto prastoka, nesupratau ar ten masė su burbuliukais, ar tortas prastai išlygintas
šiek tiek daugiau kantrybės ir pastangų - sekantis kartas bus geresnis
sėkmės
Anber, meškiukai mieli, gražūs, padengimas torto lygus. tik meškučius aš būčiau darius kokiu tonu tamsesnius arba šviesesnius, tada jie geriau matytųsi ir būtų didesnis efektas
michele, kaip pirmosioms gėlytėms - super
milux, gėlės labai gražios, ir spalva nereali, bet va, aisingo kringeliai,matosi, daryti drebančia ranka
siūlyčiau kitą kartą kringelius šiek tiek pataisyti teptuku, kol dar aisingas nesudžiuvęs, kad nebūtų tokie kampuoti
bet visumoj - labai gražu
Olesta, tu kaip šviežio oro gurkšnis
boružėlių tortas mane užbūrė
Neli, nu ką aš galiu pasakyt, o gi nieko - tik, kad labai labai gražus kempiniukas
Rutyte11, kuklus, paprastutis tortukas
Julioske, tavo ir paprastutis toks, bet aš irgi niekada perdaug nesistengiu, kai darau sau
beje, dažau visada americolor dažais
edvinux, neblogas tortukas, tas skaičius kai apačioj - geriau žiūrisi
lapelyte, aš irgi siūlyčiau prie mašinyčių padirbėt, labai jau vaikiškos, norėtųsi dagiau detalių, kad langai, akys ryškios būtų, lempos, nu pati supranti