Sveikos merginos na ir jusu groziai pakerejo aguonos geles, Cipciuko tortai man visad nuostabus.
Maniskis Turtingas kavos tortas, sokoladine saldainiu mase, pastilazas
QUOTE(Milux @ 2011 04 09, 15:48)
Nu pagaliau ir as nesu tortuka,sunku man dar su dzibavimu, nepagaunu kampo pirmas aukstas medutis, antras varskinis gaivumelis, pastilazas, aisingas.
kokios gėlės
[quote=Milux,2011 04 09, 14:48]
Nu pagaliau ir as nesu tortuka,sunku man dar su dzibavimu, nepagaunu kampo pirmas aukstas medutis, antras varskinis gaivumelis, pastilazas, aisingas.
Fantastiskas tortukas
Papildyta:
Olesta,tikrai matosi,kad ne kompas galvoj buvo Grazus torciukai
Fantastiskas tortukas
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 04 09, 15:37)
Spyglis2, kuo toliau tuo dailiau, bet vis dar negaiu atsigauti nuo torto Genio
Ačiū mergytės už gerą žodį, Jūsų visų tortai taip pat kiekvienas atskirai gražus, savotiškas ir be jokios abejonės skanus
Milux, mane pakerėjo tavo tortas
labai sunki savaitė buvo, dirbau dirbau dirbau ir po darbo dirbau, taigi ne kompas buvo galvoj
Ačiū mergytės už gerą žodį, Jūsų visų tortai taip pat kiekvienas atskirai gražus, savotiškas ir be jokios abejonės skanus
Milux, mane pakerėjo tavo tortas
labai sunki savaitė buvo, dirbau dirbau dirbau ir po darbo dirbau, taigi ne kompas buvo galvoj
Olesta,tikrai matosi,kad ne kompas galvoj buvo Grazus torciukai
ačiū, mano darbas atima daug laiko ir jėgų, o jei dar kažką nori pasigaminti po jo, tai visai, dar du mažiukai pas mane namie padėjėjai ir dėmesio reikalautojai, tai darau kaip jau besugebu, tikrai nesiginu, trūksta ir kruopštumo ir išbaigtumo kai kuriems, bet boružiukų tortu aš labai patenkinta, išskyrus svoriu 6,7 kg
sikart jokiu konstravimu, paprastutis, draugei dievinanciai beze (buvo proga pasipraktikuoti dirbti antgaliais)
jogurtinis, pastilazines geles, slapias beze... klausimas kuom jus ji taip ryskiai nudazot, as cia su savo skystais bandziau zaliai dazyt, s... gavos ne spalva... ar jus tik milteliais arcia kalti mano pigus maistiniai dazai, nes mase jie ir ne itin ryskiai paima kaip pvz americolor
tuoj suspausiu imesiu
jogurtinis, pastilazines geles, slapias beze... klausimas kuom jus ji taip ryskiai nudazot, as cia su savo skystais bandziau zaliai dazyt, s... gavos ne spalva... ar jus tik milteliais arcia kalti mano pigus maistiniai dazai, nes mase jie ir ne itin ryskiai paima kaip pvz americolor
tuoj suspausiu imesiu
QUOTE(juste10 @ 2011 04 09, 18:07)
Milux,kaip darete gelytes?Gal is penkiu lapeliu,kaip geles bijuno pradzia?Dazete mase ar ant virsaus?Aciu
Pastilaza daziausi darydama, dejau dazus i zalatina, isspaudziau su penkialapia forma rozytem berods ji skirta tada pirstais ploninau lapelius ir dar karta pacius krastelius, tada dejau i nuo kiausiniu dangti toki plastikini, jis kaip ir lygus tik skylutes ir paraisciau tuos lapelius.Kai isdziuvo nuvaiau su degtine pudra, apdziuvo tada daziau su teptuku su dazais- pasta.Apvedziau krastelius, islinkimus paryskinau, viduriukus, siek tiek apdziuvus, emiau kietesni teptuka ir krastelius , na visas linijas nubraukinejau na kad butu toks ale perejimas.Tikiuosi suprantamai paaiskinau.
Aciu mielosios
as slapia beza daziau su americolor geliniais dazais.
-lyg ir normaliai nusidaze.
mergaites,visos esate saunuoles,visu tortukai labai grazus,su savu cinkeliu
-lyg ir normaliai nusidaze.
mergaites,visos esate saunuoles,visu tortukai labai grazus,su savu cinkeliu
Olesta, grazu. Tas su zolyte man graziausias.
Ir kempiniukas grazus
Ir kempiniukas grazus
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 08, 19:04)
Labas vakaras .
julioske ... puikus kamuolys .
AguOuna , abu tortai nuostabūs , nieko nei pridėti , nei atimti .
------------------------------------------------------------------------------------------------
Medaus ir mandarininis tortai , pastilažas .
julioske ... puikus kamuolys .
AguOuna , abu tortai nuostabūs , nieko nei pridėti , nei atimti .
------------------------------------------------------------------------------------------------
Medaus ir mandarininis tortai , pastilažas .
Cipsiuk, kaip pritvirtinote kaspinėlius, kad nenukristų ir kaip laikosi toks didelis vienetukas ant torto? Ačiū.