Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Mergaitės, o kaip daromi, formuojami tokie kreivi tortai, kaip šitas:

user posted image
Atsakyti
Spyglis2, kuo toliau tuo dailiau, bet vis dar negaiu atsigauti nuo torto Genio wub.gif

Ačiū mergytės už gerą žodį, Jūsų visų tortai taip pat kiekvienas atskirai gražus, savotiškas ir be jokios abejonės skanus thumbup.gif

Milux, mane pakerėjo tavo tortas wub.gif

labai sunki savaitė buvo, dirbau dirbau dirbau ir po darbo dirbau, taigi ne kompas buvo galvoj blush2.gif

Cipciuko medutis, pastilažas

user posted image

Snikersas apačioje, varškės vyšnių tortas antrame aukšte, pastilažas, Minordijos masytė, vielutės...

user posted image

Varškės, persikų tortas, šlapias bezė ir iš visokių masių likučių Bartas...
user posted image

Vaisinis tortas, pastilažas ir valgomi pinigai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 09 balandžio 2011 - 15:39
Milux,tortas kaip tortas,bet jau gėliu grožis..... blink.gif

Olesta,kokie gražus ir kiek daug tortu......
Atsakyti
Miliux, pritariu kirbei, gėlytės NUOSTABIOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites reikalinga pagalba,sutepiau torta rafaelo pertepimas.ir noriu sonus papuosti beze ar reikia nutepti sonus kokiu kremu ar reikia palaukti kad pastovetu tortas ir tada puosti,nes ryt ansti mes isvaziuojam ir nebus kada man puosti.Tai noriu pasidaryti jau snd
Atsakyti
oi aciu merginos 4u.gif , pamacius jusu komentarus taip gera wub.gif
Na pagaliau ir Olesta tortuku parode, o jau grazumo ir idealumo thumbup.gif wub.gif
Olesta, o kaip ta vienetuka pastatet?

Dar klausimelis, kodel dengiant mase man iplysta sonai butent kai lyginu iplysta g.gif gal per daug nutempiu mase i apacia belyginant?

Surmute, nu seip tortui reik susistovet, bet jai neturi laiko tai ir iseities nera kitos kaip puosti iskart. Pries puosiant beze reikia aptept torta sviestiniu kremu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 09 balandžio 2011 - 16:55
Milux, vienetuką iškočiojau, išpjoviau, iš nugarinės pusės įspaudžiau dvi bambukines lazdeles, jų viršutinę dalį dar papildomai pritvirtinau plonos masės gabaliuku, leidau apdžiūti kol puošiau tortą, o truko tas viskas 5 valandas, taigi spėjo apdžiūti ir tada kiaurai per visą aukštį beveik sukišau paruoštą vienetuką, kitaip tai neturiu idėjų kaip pastatyti plono pagrindo detales 4u.gif

masė įplyšta dėl kelių galimų variantų:
1-jinai per plona
2-jinai per trapi, neturinti elastingumo
3-per smarkiai tempiat žemyn

bet kokį tortą dengiant masės turi būti tiek, kad sočiai liktų ir nereikėtų tampyti kad užtektų, tada gražiai apdengsit 4u.gif
Atsakyti
MiluxAciū uz patarimus,tai sviestinio kremo toks receptas,200g sviesto ir 100g kondenstuoto?Dar man iskilo klausimas,o darant beze ja reikia virti ir truputi bijau,kad gali nesigauti,gal apsimoketu puosti aisingu,kaip jus patartumet,visai nebesigaudau tuose reikaluose
Atsakyti
Olesta,aciu 4u.gif tai mases uztektinai buna, bet gal kai sonus lygini tada nereik nutempinet isvis , tiesiog labai svelniai priglaust ir tiek, nes manau mano problema kad per stipiai nuglostau i apacia.
Surmute, na as tokia patareja, tik ak zinau kad merginos raso, renkuosi info ie bandau tik labai letai ax.gif Sviestinis kremas tas, yra virsutinej puosimu temoj be komentaru ir kitu, bet tas paprasiausias.Del bezo, na daug kam jis tikrai nesigauna, bet yra virsutineje temoje idetas slapio beze receptas, tas tai turbut visom gaunasi, lengviau paprasciau.O galima ir su asingu, ziurint ka jus norit daryti.
Gal kas daugiau pakomentuotu , kas labiau zino,siuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 09 balandžio 2011 - 17:16
aš tai tik lengvai priglostau masę prie torto, nieko nenutempinėju, svarbu prikibtų ir viskas smile.gif

darykite šlapią bezė pagal Liktą, garantuotai gausis 4u.gif ir garantuotai laikysis ant sviestiniu kremu aptepto torto smile.gif einu ir aš dar vieną gigantę knygą sutepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 09, 15:14)
aš tai tik lengvai priglostau masę prie torto, nieko nenutempinėju, svarbu prikibtų ir viskas smile.gif

viskas aisku thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Kiek gražių tortų bigsmile.gif wub.gif šaunuolės thumbup.gif

Atnešu kempiniuką, medutis, pastilažas.
user posted image
Atsakyti