Mergaitės, o kaip daromi, formuojami tokie kreivi tortai, kaip šitas:
Spyglis2, kuo toliau tuo dailiau, bet vis dar negaiu atsigauti nuo torto Genio
Ačiū mergytės už gerą žodį, Jūsų visų tortai taip pat kiekvienas atskirai gražus, savotiškas ir be jokios abejonės skanus
Milux, mane pakerėjo tavo tortas
labai sunki savaitė buvo, dirbau dirbau dirbau ir po darbo dirbau, taigi ne kompas buvo galvoj
Cipciuko medutis, pastilažas
Snikersas apačioje, varškės vyšnių tortas antrame aukšte, pastilažas, Minordijos masytė, vielutės...
Varškės, persikų tortas, šlapias bezė ir iš visokių masių likučių Bartas...
Vaisinis tortas, pastilažas ir valgomi pinigai...
Ačiū mergytės už gerą žodį, Jūsų visų tortai taip pat kiekvienas atskirai gražus, savotiškas ir be jokios abejonės skanus
Milux, mane pakerėjo tavo tortas
labai sunki savaitė buvo, dirbau dirbau dirbau ir po darbo dirbau, taigi ne kompas buvo galvoj
Cipciuko medutis, pastilažas
Snikersas apačioje, varškės vyšnių tortas antrame aukšte, pastilažas, Minordijos masytė, vielutės...
Varškės, persikų tortas, šlapias bezė ir iš visokių masių likučių Bartas...
Vaisinis tortas, pastilažas ir valgomi pinigai...
Milux,tortas kaip tortas,bet jau gėliu grožis.....
Olesta,kokie gražus ir kiek daug tortu......
Olesta,kokie gražus ir kiek daug tortu......
Miliux, pritariu kirbei, gėlytės NUOSTABIOS
oi aciu merginos , pamacius jusu komentarus taip gera
Na pagaliau ir Olesta tortuku parode, o jau grazumo ir idealumo
Olesta, o kaip ta vienetuka pastatet?
Dar klausimelis, kodel dengiant mase man iplysta sonai butent kai lyginu iplysta gal per daug nutempiu mase i apacia belyginant?
Surmute, nu seip tortui reik susistovet, bet jai neturi laiko tai ir iseities nera kitos kaip puosti iskart. Pries puosiant beze reikia aptept torta sviestiniu kremu
Na pagaliau ir Olesta tortuku parode, o jau grazumo ir idealumo
Olesta, o kaip ta vienetuka pastatet?
Dar klausimelis, kodel dengiant mase man iplysta sonai butent kai lyginu iplysta gal per daug nutempiu mase i apacia belyginant?
Surmute, nu seip tortui reik susistovet, bet jai neturi laiko tai ir iseities nera kitos kaip puosti iskart. Pries puosiant beze reikia aptept torta sviestiniu kremu
Milux, vienetuką iškočiojau, išpjoviau, iš nugarinės pusės įspaudžiau dvi bambukines lazdeles, jų viršutinę dalį dar papildomai pritvirtinau plonos masės gabaliuku, leidau apdžiūti kol puošiau tortą, o truko tas viskas 5 valandas, taigi spėjo apdžiūti ir tada kiaurai per visą aukštį beveik sukišau paruoštą vienetuką, kitaip tai neturiu idėjų kaip pastatyti plono pagrindo detales
masė įplyšta dėl kelių galimų variantų:
1-jinai per plona
2-jinai per trapi, neturinti elastingumo
3-per smarkiai tempiat žemyn
bet kokį tortą dengiant masės turi būti tiek, kad sočiai liktų ir nereikėtų tampyti kad užtektų, tada gražiai apdengsit
masė įplyšta dėl kelių galimų variantų:
1-jinai per plona
2-jinai per trapi, neturinti elastingumo
3-per smarkiai tempiat žemyn
bet kokį tortą dengiant masės turi būti tiek, kad sočiai liktų ir nereikėtų tampyti kad užtektų, tada gražiai apdengsit
Olesta,aciu tai mases uztektinai buna, bet gal kai sonus lygini tada nereik nutempinet isvis , tiesiog labai svelniai priglaust ir tiek, nes manau mano problema kad per stipiai nuglostau i apacia.
Surmute, na as tokia patareja, tik ak zinau kad merginos raso, renkuosi info ie bandau tik labai letai Sviestinis kremas tas, yra virsutinej puosimu temoj be komentaru ir kitu, bet tas paprasiausias.Del bezo, na daug kam jis tikrai nesigauna, bet yra virsutineje temoje idetas slapio beze receptas, tas tai turbut visom gaunasi, lengviau paprasciau.O galima ir su asingu, ziurint ka jus norit daryti.
Gal kas daugiau pakomentuotu , kas labiau zino,siuo klausimu.
Surmute, na as tokia patareja, tik ak zinau kad merginos raso, renkuosi info ie bandau tik labai letai Sviestinis kremas tas, yra virsutinej puosimu temoj be komentaru ir kitu, bet tas paprasiausias.Del bezo, na daug kam jis tikrai nesigauna, bet yra virsutineje temoje idetas slapio beze receptas, tas tai turbut visom gaunasi, lengviau paprasciau.O galima ir su asingu, ziurint ka jus norit daryti.
Gal kas daugiau pakomentuotu , kas labiau zino,siuo klausimu.
aš tai tik lengvai priglostau masę prie torto, nieko nenutempinėju, svarbu prikibtų ir viskas
darykite šlapią bezė pagal Liktą, garantuotai gausis ir garantuotai laikysis ant sviestiniu kremu aptepto torto einu ir aš dar vieną gigantę knygą sutepsiu
darykite šlapią bezė pagal Liktą, garantuotai gausis ir garantuotai laikysis ant sviestiniu kremu aptepto torto einu ir aš dar vieną gigantę knygą sutepsiu
QUOTE(Olesta @ 2011 04 09, 15:14)
aš tai tik lengvai priglostau masę prie torto, nieko nenutempinėju, svarbu prikibtų ir viskas
viskas aisku aciu
Kiek gražių tortų šaunuolės
Atnešu kempiniuką, medutis, pastilažas.
Atnešu kempiniuką, medutis, pastilažas.