Spygli2 , o kaip tu raideles padarai? ir tas katinukais taip blizga, cia kazkokia gudrybe, nes man nei pastilazas nei saldainiu mase neblizga
QUOTE(michele @ 2011 04 09, 11:42)
Spygli2 , o kaip tu raideles padarai? ir tas katinukais taip blizga, cia kazkokia gudrybe, nes man nei pastilazas nei saldainiu mase neblizga
na kazkiek pabliginti galima su vandeniu, vienoj tortu laidoj maciau ir isiminiau ateiciai kaip rozes blizgina tiesiog sekundele palaiko virs verdancio vandens garu oraideles tai ciasu formelemis, as tokias pat turiu jos ant tokios liniuotes.... vis darsunkoka man su jom,nes kai kur sieneles vos 1mm storumo, truksta traukiant
QUOTE(julioske @ 2011 04 09, 11:48)
na kazkiek pabliginti galima su vandeniu, vienoj tortu laidoj maciau ir isiminiau ateiciai kaip rozes blizgina tiesiog sekundele palaiko virs verdancio vandens garu oraideles tai ciasu formelemis, as tokias pat turiu jos ant tokios liniuotes.... vis darsunkoka man su jom,nes kai kur sieneles vos 1mm storumo, truksta traukiant
Aciu reiks pabandyt virs garu pablizgint o liniuote is ebay siuntetes ar kazkur kitur?
QUOTE(michele @ 2011 04 09, 12:14)
Aciu reiks pabandyt virs garu pablizgint o liniuote is ebay siuntetes ar kazkur kitur?
ebay
specialiai katytes neblizginau, cia is pastiliazo
o raideles siunciausi is surbitono
o raideles siunciausi is surbitono
Spygliuk,ten Cypciukas jau atsake,del torto auksto "neproporcingumo" tokio norejo valgytojai
As dar su klausimeliu
Noreciau pasidaryti pastilazo, figureliu lipdymui, reiketu rusvos spalvos, noriu daryti meskiukus Kazkuri forumiete patare ideti kakavos. Gal galit patarti, kurioj gaminimo eigos dalyje man ja deti?
Ar vis tik bandyti daryti is Marsmalow? Ar geriau is pastilazo?
Geles esu darius is Marshmalow, o va figureliu ne...
Labai aciu uz patarimus
Noreciau pasidaryti pastilazo, figureliu lipdymui, reiketu rusvos spalvos, noriu daryti meskiukus Kazkuri forumiete patare ideti kakavos. Gal galit patarti, kurioj gaminimo eigos dalyje man ja deti?
Labai aciu uz patarimus
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 09, 10:17)
čia mano toks paprastutis, eilinis, tokio norėjo, tai greitukas čia
rafaelo, pastiliažas, svoris 2,2 kg
Sveiki, labai grazu, noriu paklaust su kokia formele tas mazas mazas gelytes spaudziat...as turiu tokias batas is surbikono, na bet man neissiima graziai, tas mazas ziedukas lieka apkibes nereikalinga mase nors ir nuvalau svariai ta formele, kaip jus padarot tokias grazias mazas gelytes
QUOTE(airius @ 2011 04 09, 15:05)
Sveiki, labai grazu, noriu paklaust su kokia formele tas mazas mazas gelytes spaudziat...as turiu tokias batas is surbikono, na bet man neissiima graziai, tas mazas ziedukas lieka apkibes nereikalinga mase nors ir nuvalau svariai ta formele, kaip jus padarot tokias grazias mazas gelytes
o kokios jusu formeles?spyglis tai jas turut is surbitono pirko, mano tokios is cia http://cgi.ebay.co.u...=item1e6216d8b5 viskas labai graziai issiima
QUOTE(airius @ 2011 04 09, 15:05)
aš naudoju šitas minėtam tortui daryta su didžiausia iš šitų trijų kažkaip neprikimba man taip smarkiai, išsiima gražiai
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 09, 14:48)
As dar su klausimeliu
Labai aciu uz patarimus
Labai aciu uz patarimus
jei tik kutei reikia tai daryciau is sokoladines roziu mases, amerikonai visokias figureles is jo daro ir vadina 'modeling chocolate'