Labas rytas, nebuvau kelias dieneles, ir vos spėju pasivyti...
Labai labai gražūs Agu0nos, Cipciuko tortai...žiūriu žiūriu, vis tiek reikia būti neeilinių sugebėjimų, ech, na gal kada nors...
sveikos ir aš su gal kam ir kavailu klausimu,bet juk tema ir yra ši tam kad klausinėti
o suteptą tortuką su kremu laikote šaldytuve,kad susigertų kremas,ar kambario temperatūroje?
o suteptą tortuką su kremu laikote šaldytuve,kad susigertų kremas,ar kambario temperatūroje?
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 09, 09:12)
sveikos ir aš su gal kam ir kavailu klausimu,bet juk tema ir yra ši tam kad klausinėti
šaldytuve brangute, šaldytuve, išskyrus medutį, sutepus šiek tiek laiko gali palaikyti kambario temperatūroje, bus minkštesnis, nei kad iš karto pakišus į šaldytuvą
sveikos kepejeles.. rodau savo ketvirta blyna siandien mazio gimtadienis tai vakar nakti bludinejau... nors tai jau ketvirtas bandymas dengti torta vis tiek pridariau lepsusu milijona.. neturiu dazu tad spalva bandau isgauti tirpindama saldainius spalvotus.... ir visai nepagalvojau kad tie saldainiai kuriuos dejau tirps ilgiau nei marshmalow saldainiai tai kad nesudegtu minkiau jau tokia kokia buvo.. ir gavos tokia marmurine tesla .. pats tortas is meducio ... kad ir kiek bartumet.. pati manau kad vienu zinksneliu nuo praeitu tortu patobulejau... o iki jusu sedevru milijonas metu man
QUOTE(linette @ 2011 04 08, 20:24)
gal galima plačiau , nelabai supratau , kaip tai ir plikyta masė ir pastilažas , gražiai atrodo tai ir prikibau
iš plikytos masės padariau šakeles,išdžiovinau,tada ir pastilažo prilipinau pumpurus ir vel palikau išdžiuti...prieš dedant ant torto pumpurus suvilgiau vandeniu ir apibarsčiau dažytom manu kruopom.....
labai gražūs tortukai visų aš tik cipciuko norėjau paklaust, ar foto iškreipta, ar to trijų aukštų apačia didoka neieškau šiknoj aguonų, alia, man norėtųsi arba apatinio torto mažesnio, arba vidurinio didesnio
čia mano toks paprastutis, eilinis, tokio norėjo, tai greitukas čia
rafaelo, pastiliažas, svoris 2,2 kg
"Meškučių šeimyna" jogurtinis vyšninis su juodo šokolado mūsu, šlapias bezas, trupinukai, figūrėlės iš visokių likučių, svoris irgi 2,7 kg. man žiauriai patinka su žolyte dirbti - fantastika
čia mano toks paprastutis, eilinis, tokio norėjo, tai greitukas čia
rafaelo, pastiliažas, svoris 2,2 kg
"Meškučių šeimyna" jogurtinis vyšninis su juodo šokolado mūsu, šlapias bezas, trupinukai, figūrėlės iš visokių likučių, svoris irgi 2,7 kg. man žiauriai patinka su žolyte dirbti - fantastika
QUOTE(agu0na @ 2011 04 08, 20:36)
Kirbe
labai grazus tortukas ,sokoladine tvorele nereikalinga ,labai grazi geliu kompozicija
labai grazus tortukas ,sokoladine tvorele nereikalinga ,labai grazi geliu kompozicija
ačiu Agu0na,labai vertinu jusu nuomone......
Spygli,labai faini torčiukai...su meškiukais ypač linksmas ir gražus.....
Meka, saunuole kad stengies
Spyglis2, labai grazus tortukai o meskuciai
Papildyta:
Olesta jusu tortai nuostabus!beje pasilgom ju
Spyglis2, labai grazus tortukai o meskuciai
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 04 09, 06:12)
ech, na gal kada nors...
Olesta jusu tortai nuostabus!beje pasilgom ju
Ojei, kiek tortuku. Labai grazus visu
Ikeliu rytini: Rafaelo ir pastilazas. Yra lepsusu yra.. Bet po truputi, po truputi galbut ismoksiu ju nebedaryti
Ikeliu rytini: Rafaelo ir pastilazas. Yra lepsusu yra.. Bet po truputi, po truputi galbut ismoksiu ju nebedaryti
QUOTE(mallena @ 2011 04 08, 15:50)
Ir as ilgai sekusi jusu tema, pabandziau nulipdyti tortuka drauges vestuvems (savu draugu rate). Matau kas blogai, bet jau kaip pirmas darytas toks tortas, tai gal nenupeiksite Medutis, pastilazai (asseni ir cipciuko), aisingas
gražus torčiukas...o dar jeigu tikrai pirmas ,tai išvis šaunu........ateity tikrai bus dar gražiau......
olesta ačiū už atsakymą
nu ir vėl grožybių kiek gražūs jūsų torčiukai labai
nu ir vėl grožybių kiek gražūs jūsų torčiukai labai