Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 30, 16:10)
per daug cukraus pudros,arba per mazai i zelatina vandens ipilei

del vandens sutikciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 30, 14:25)
Saldainių mase galima dengti tortus, taip pat iš jos lipdyti figūrėles. Man ji skanesnė už pastilažą, nors pati nevalgau jokių masių mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2011 03 30, 17:25)
del vandens sutikciau g.gif

jei į pastilažą tai tokiais atvejais , kai matau , kad masė nelabai elastinga po truputį daminkau aliejaus , man padėjo tas bent kelis kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 30, 15:00)
man niekada nepavyko atgaivinti masės  blush2.gif , nors visuomet lieka , ir pasilieku bet jau amen aleliuja jai būna  rolleyes.gif

Naktibalda, jeigu jau taip, tai tada reiktu padaryt taip: atkirpti maistinės plėvelės, ją lengvai padengti aliejaus sluoksniuku (vatos gabaliuką suvilgyti aliejum) ir tada masę įvynioti į šitą plėvelę. Labai sandariai.. turėtų laikyti savaitę.
Atsakyti
priminkit prašau kaip vadinasi tas ženklas kur tarsi du lašiukai sudėti į krūvą, na užmiršau doh.gif nors ne per seniausiai jis buvo paminėtas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 03 30, 19:43)
priminkit prašau kaip vadinasi tas ženklas kur tarsi du lašiukai sudėti į krūvą, na užmiršau doh.gif  nors ne per seniausiai jis buvo paminėtas blush2.gif

Jin jan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 30, 14:25)
Solen labai grazus tortukas. o po uzpakaliu meskinui patiesaliuko nenorejai uzdet???? gi susals meskiukas 4u.gif  rolleyes.gif  smile.gif
kaip apacia padarei??? blush2.gif

Gal ir galejau,nepagalvojau blush2.gif Apacia daryta su formele smile.gif va tokia
user posted image

QUOTE(Olesta @ 2011 03 30, 14:55)
SOLEN  blink.gif  wub.gif balta saldainių masė??? bigsmile.gif  labai gražus tortas  thumbup.gif meškutis labai mielas ir labai gražus, o apačia jei akis neapgauna, tai turėtų būti su specialiu įrankiu gaminta bigsmile.gif lengva su juo??? aš vis žiūrėdavau žiūrėdavau ir nesirįždavau įsigyti blush2.gif

taip,balta saldainiu mase smile.gif su tuo irankiu lengva dirbti ir labai lengvai issiima 4u.gif

QUOTE(Milux @ 2011 03 30, 15:10)
Solen, nu toks mielas wub.gif
o su saldainiu mase ir dengti galima? blush2.gif

su saldainiu mase galima ne tik dengti,bet ir lipdyti figureles,daryti geles mirksiukas.gif su ja as labai susidraugavus ir viska darau is jos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 03 30, 19:59)

bigsmile.gif dėkvoju notworthy.gif
Atsakyti
Labas mergaites.Rasiau i kita tema tai man patare i papuosimus parasyti.Va mokinuosi is jusu visu puosti rimciau jei galima taip pasakyti torciukus.Lyg siol budavo vaisiais apdeti arba kakava apiberdavau.Dabar pradejau dometis ir bandyti.Idesiu pirmus rimtesnius savo darbelius.Na broko matau labai daug bet cia mano pirmi blynukai nepykit.Vidus karamelinis as ji taip vadinu nes dedu i grietineles pertepima daug karameles.

user posted image
user posted image
Atsakyti
RimVilma, labai smagu, kad parodei mums savo darbelius, man tas šokoladinis koks gražus wub.gif drugelis iš balto šokolado, tiesa??? bigsmile.gif labai dailu thumbup.gif nepergyvenk, jei pas mus lankysies, bus tik dailyn ir dailyn, mes visos čia visko viena iš kitos išmokom smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 03 30, 21:03)
Labas mergaites.Rasiau i kita tema tai man patare i papuosimus parasyti.Va mokinuosi is jusu visu puosti rimciau jei galima taip pasakyti torciukus.Lyg siol budavo vaisiais apdeti arba kakava apiberdavau.Dabar pradejau dometis ir bandyti.Idesiu pirmus rimtesnius savo darbelius.Na broko matau labai daug bet cia mano pirmi blynukai nepykit.

Kad mano tokie pirmi bandymai su mase butu blush2.gif Pirmas buvo su saldainiu mase, su ja man nepavyko tai net torto nerodau doh.gif Na greit darysiu gimtadienio tortuka, tikiuosi bus sekmingiau ax.gif Sikart bandysiu pastiliaza.
Visu tokie nuostabus tortukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 03 30, 17:22)
taip,balta saldainiu mase smile.gif su tuo irankiu lengva dirbti ir labai lengvai issiima 4u.gif
su saldainiu mase galima ne tik dengti,bet ir lipdyti figureles,daryti geles mirksiukas.gif su ja as labai susidraugavus ir viska darau is jos smile.gif

Nu kad lipdyt, gelytes daryt ta tai zinojau, tik nezinojau kad ir dengimui tinka nes virsutineje temoje pamineta kad ji gelyciu darymui.Aciu 4u.gif

RIMVILMA tikrai dailus tortukai 4u.gif
Atsakyti