Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(rivera @ 2011 04 08, 12:43)

KA SU JA DARYT KAD GALECIAU DARYT GELYTES? PRIDET CUKRAUS PUDROS?

Idek dar kokius 200g pudros, ismainkyk gerai kad nebutu gumuliuku, suversk viska i plevele , suviniok ir palik porai valandu 4u.gif

Wingaile, kaip grazu thumbup.gif

Agu0na, nu geles kokio grozio wub.gif

La Lobe thumbup.gif

mallena, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 04 08, 16:50)
Ir as ilgai sekusi jusu tema, pabandziau nulipdyti tortuka drauges vestuvems (savu draugu rate). Matau kas blogai, bet jau kaip pirmas darytas toks tortas, tai gal nenupeiksite biggrin.gif Medutis, pastilazai (asseni ir cipciuko), aisingas smile.gif

vau koks gražus thumbup.gif thumbup.gif gaila kad mano vestuvės jau senai buvo doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras .

julioske ... puikus kamuolys .
AguOuna , abu tortai nuostabūs , nieko nei pridėti , nei atimti .

------------------------------------------------------------------------------------------------

Braškinis tortas , medaus tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

Įvairūs tortai , pastilažas , aisingas .

user posted image

Medaus ir mandarininis tortai , pastilažas .

user posted image

Morenginis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 04 08, 15:08)
Aciu aguona uz receptuka,ismeginsiu. Gal numanai kam tas kiausinio baltymas dedasi,as manau kad jis tik kietina mase  g.gif  . Zodziu reiks bandyti  smile.gif

nenumanau ,bet galvoju del elastingumo.Mase gavosi tikrai gera tik imkit labai smulkia pudra.

labai aciu uz demesi ,geles cukrines mases,nededu ant tortu gyvu geliu.Siaip nesu dar savim patenkinta,nes dar toli man iki tobulumo 4u.gif ,dar vis ruosuosi isbandyti figureles,bet manau kad jas sunkiau padaryti nei geles g.gif

kepejeles labai grazus jusu tortai ,paeiliui nebevardinsiu thumbup.gif
Atsakyti
man Cipciuko triauksciui tortui proporcijos uzkliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 08, 18:04)
Labas vakaras .

julioske ... puikus kamuolys .
AguOuna , abu tortai nuostabūs , nieko  nei pridėti , nei atimti  .

------------------------------------------------------------------------------------------------

Įvairūs tortai , pastilažas , aisingas .

aciu ax.gif

o as net kelis kartus tatriauksti prisispaudus ziurejau, proporcijos taigal ir neblogai ziurisi, bet del tos tamsios klostes kaireje, atrodo kad tortas truputi isona pasislinkes... optine apgaule tskant....

cipciuk, pasiilgau jusu sia savaite taip su baime uzsukdavau nes nei spyglio nei asseni nei olestos nri tuo labaiu jusu savaitele nesimate ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 08 balandžio 2011 - 18:20
QUOTE(julioske @ 2011 04 08, 18:19)
aciu ax.gif

o as net kelis kartus tatriauksti prisispaudus ziurejau, proporcijos taigal ir neblogai ziurisi, bet del tos tamsios klostes kaireje, atrodo kad tortas truputi isona pasislinkes... optine apgaule tskant....

Visas tas šonas apšviestas , ten langas , atrodo juostos kreivos ...taip nėra aišku smile.gif ...kas dėl proporcijų , - blogos , bet ar gali išaiškinti , jei nori tokio , kokį atsispausdino kažkur , o dar teka pagyvenus moteris ...kaip kirviu nukirsta doh.gif .

Tas su taškučiais , žiauriai prašosi trečio aukšto , aš aiškinu , arba mažinam , tą antrą , arba dedam trečią aukštą ....pirmu variantu - žmogui atrodys kaip blynas unsure.gif , antru - svorio per daug ....nusprendžiau nesikišti , ką atsineša , tą ir darysiu .

Papildyta:
Šitas iš viršaus fotografuotas , jau ne taip kreivai atrodo , bet vistiek labai blizga juostos , saulutė padarė savo biggrin.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 04 08, 15:04)
Labas vakaras .

Cipciuk blink.gif blink.gif blink.gif atrodo kas kart grazesniu nebuna wub.gif
Man idomu kas rankineje sudeta biggrin.gif na kas jos viduje ax.gif
Ir del to triaukscio, aisingas sokoladinis, tai cia i aisinga ipylet istirpinto sokolado? g.gif koki kieki?
Ir va vis noredavau paklaust tas atlasines juosteles , galus jos kaip graziai priklijuojat, su kuo ir ta sujungimo taska kaip graziai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 08, 18:45)

Man idomu kas rankineje sudeta biggrin.gif na kas jos viduje ax.gif
Ir del to triaukscio, aisingas sokoladinis, tai cia i aisinga ipylet istirpinto sokolado? g.gif koki kieki?
Ir va vis noredavau paklaust tas atlasines juosteles , galus jos kaip graziai priklijuojat, su kuo ir ta sujungimo taska kaip graziai padaryt?

Rankinėje ....kas netilpo ant tortuko , tas liko rankinėje biggrin.gif
Baltas aisingas , dažytas dažais , rudi dviejų spalvų , bordo , juoda ...žodžiu , tol pyliau , kol gavai tokią kaip juostelė .

Atmatuoji juostelę , nukerpi , apdegini galus , kad nelystų siūlai , spiritu nuvalai adatą su bumbuliuku ir smeigi ,juostelė puse cm. užeina viena ant kitos , jei plati juosta , reikia dviejų adatėlių ....... taip radau parodyta knygoje , taip ir darau .
Atsakyti
na cipciukas kai dejo tai dejo doh.gif nerealiai grazu. kur buvot dingusi 4u.gif

napaleonas,pastilazas
user posted image

pas mane dabar vienetuku karstlige biggrin.gif i savaitgali po kelis , vakar dariau 5kg,bet nenufotografavau verysad.gif

pastilazas,beze,keksiukai
user posted image
Atsakyti
cipciuk tortai fantastiški thumbup.gif kokie dailučiai wub.gif
paklaust noriu: ar tas adateles reikia palikti g.gif gal kvailokas klausimas blush2.gif
Atsakyti
Kodėl kvailokas , pernai mano dukra tekėjo , dariau viską taip pat , kai pradėjo pjauti ištraukė adatėlę , už galiuko nuėmė juostelę , taip sekantis , ir dar sekantys aukštai , nei ji buvo aprūdijusi nei ką , kaip nauja .

Turiu vestuvinių tortų dekoravimo knygą , ten taip parodyta .

Tik žmones ( jaunuosius ) perspėti reikia , nors dauguma jau buvę vestuvėse ir sako , męs viską žinom .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 08 balandžio 2011 - 19:27