Nu va vel buvo proga buvo padaryti
Balti biskvitai, mascarpone-grietineles kremas, mandarinai. Puostas slapia beze, marcipanu, wilton modeliavimo mase. 3.7 kg
slapia beze galima is vakaro puosti? nenubegs pastovejus saldytuve? tarkim ryt vakare papuosiu, sestadieni valgom;)?
Labas noriu paklausti, gal kuri nepatingės ir atsakys
Sūnaus gimtadieniui noriu torta papuošti piešiniu, kurį užpildysiu marmaladiniais saldainiais, vitražą daryti. Gal kuri bandėt?Ant kokio pagrindo geriausia tą piešinuką daryti?Biskvito?Grietinėlės?Ar tai nėra daug sunkiau nei atrodo? Esu nesutverta tokiems darbams, bet stengsiuos...
Sūnaus gimtadieniui noriu torta papuošti piešiniu, kurį užpildysiu marmaladiniais saldainiais, vitražą daryti. Gal kuri bandėt?Ant kokio pagrindo geriausia tą piešinuką daryti?Biskvito?Grietinėlės?Ar tai nėra daug sunkiau nei atrodo? Esu nesutverta tokiems darbams, bet stengsiuos...
QUOTE(dome @ 2011 04 07, 14:18)
Aguona,na geles fantastiskos!!! Turiu klausimeli,o is kokios tu mases geles darai, ne is tos pacios kur tortu dengimui?
Man narcizai labai tikroviski,gal galetum kokia nuoroda imesti kaip jas daryt?
Man narcizai labai tikroviski,gal galetum kokia nuoroda imesti kaip jas daryt?
geles darau ne is pastilazo, siuo metu esu parsisiuntus gum pasta skirta geliu darymui
as geles darau is knygos,nors spec.formeliu skirtu narcizams neturiu ,pritaikiau skirtas orchidejom.Veliau pabandysiu pafotografuoti eiga ir ikelti i papuosimu tema.
QUOTE(Skorpe @ 2011 04 07, 14:37)
slapia beze galima is vakaro puosti? nenubegs pastovejus saldytuve? tarkim ryt vakare papuosiu, sestadieni valgom;)?
drasiai
QUOTE(agu0na @ 2011 04 07, 14:54)
geles darau ne is pastilazo, siuo metu esu parsisiuntus gum pasta skirta geliu darymui
as geles darau is knygos,nors spec.formeliu skirtu narcizams neturiu ,pritaikiau skirtas orchidejom.Veliau pabandysiu pafotografuoti eiga ir ikelti i papuosimu tema.
O kokia knyga, jei nepaslaptis?
Laba diena kepejeles,
Reikalinga labai skubi pagalba. Nagi susiminkiau pastiliaza (tortų dekoracijų lipdymui) (pagal Asseni) ir praktiskai negaliu su sita konsistencija nieko lipdyti....nes beprotiskai kimba prie ranku....nors pats pastiliazas jau gana kietas ir sunkus minkyti.....zinoma cukraus pudros ir krakmolo sunaudojau jau daug daugiau...nesuprantu kas negerai...is kur toks kibimas?????
kaip isgelbeti sita mase?
aciu uz jusu pagalba
Reikalinga labai skubi pagalba. Nagi susiminkiau pastiliaza (tortų dekoracijų lipdymui) (pagal Asseni) ir praktiskai negaliu su sita konsistencija nieko lipdyti....nes beprotiskai kimba prie ranku....nors pats pastiliazas jau gana kietas ir sunkus minkyti.....zinoma cukraus pudros ir krakmolo sunaudojau jau daug daugiau...nesuprantu kas negerai...is kur toks kibimas?????
kaip isgelbeti sita mase?
aciu uz jusu pagalba
Aguona labai lauksim pamokų
etoile esu darius tą pastilažą viskas buvo tvarkoj, gal bandyk vis rankas pasikrakmolint , ištikro tai nežinau nė ką patart
etoile esu darius tą pastilažą viskas buvo tvarkoj, gal bandyk vis rankas pasikrakmolint , ištikro tai nežinau nė ką patart
bandau....bet ta pati konsistencija tokia labai aju gumine...toks vaizdas kad per daug zelatinos...nors dejau kaip nurodyta recepte...nes net formos neimanoma padaryt....padarai koki islinkima...o ji traukiasi i senaja savo pizicija....
Aguona,ar i ta mase ieina tie milteliai tralialia.. nepamenu kaip vadinasi. Du receptus buvai ikelusi,ar as klystu? Esu isbandziusi gleiu darymui skirta mase, tai man gavosi kieta mase kaip akmuo,labai vargau bandydama su ja ka nors padaryt,bet galiausiai ismeciau . Bet gal tu visai kita darai.
Papildyta:
etoile, gal pylei neatsaldziusi zelatina?
Papildyta:
etoile, gal pylei neatsaldziusi zelatina?
Na siaip tai jo....istirpinau ir supyliau....
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 07, 15:10)
O kokia knyga, jei nepaslaptis?
tikrai ne paslaptis
Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 04 07, 15:51)
bandau....bet ta pati konsistencija tokia labai aju gumine...toks vaizdas kad per daug zelatinos...nors dejau kaip nurodyta recepte...nes net formos neimanoma padaryt....padarai koki islinkima...o ji traukiasi i senaja savo pizicija....
as bandyciau pataisyti ipilus sauksta aliejaus ir minkyti su cukraus pudra