Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

Nu va vel buvo proga buvo padaryti 4u.gif

Balti biskvitai, mascarpone-grietineles kremas, mandarinai. Puostas slapia beze, marcipanu, wilton modeliavimo mase. 3.7 kg

user posted image

user posted image
Atsakyti
slapia beze galima is vakaro puosti? nenubegs pastovejus saldytuve? tarkim ryt vakare papuosiu, sestadieni valgom;)?
Atsakyti
Labas noriu paklausti, gal kuri nepatingės ir atsakys

Sūnaus gimtadieniui noriu torta papuošti piešiniu, kurį užpildysiu marmaladiniais saldainiais, vitražą daryti. Gal kuri bandėt?Ant kokio pagrindo geriausia tą piešinuką daryti?Biskvito?Grietinėlės?Ar tai nėra daug sunkiau nei atrodo? Esu nesutverta tokiems darbams, bet stengsiuos... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 04 07, 14:18)
Aguona,na geles fantastiskos!!! Turiu klausimeli,o is kokios tu mases geles darai, ne is tos pacios kur tortu dengimui?
Man narcizai labai tikroviski,gal galetum kokia nuoroda imesti kaip jas daryt? 4u.gif

geles darau ne is pastilazo, siuo metu esu parsisiuntus gum pasta skirta geliu darymui

as geles darau is knygos,nors spec.formeliu skirtu narcizams neturiu ,pritaikiau skirtas orchidejom.Veliau pabandysiu pafotografuoti eiga ir ikelti i papuosimu tema. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 04 07, 14:37)
slapia beze galima is vakaro puosti? nenubegs pastovejus saldytuve? tarkim ryt vakare papuosiu, sestadieni valgom;)?

drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 04 07, 14:54)
geles darau ne is pastilazo, siuo metu esu parsisiuntus  gum pasta skirta geliu darymui

as geles darau is knygos,nors spec.formeliu skirtu narcizams neturiu ,pritaikiau skirtas orchidejom.Veliau pabandysiu pafotografuoti eiga ir ikelti i papuosimu tema. g.gif

O kokia knyga, jei nepaslaptis?
Atsakyti
Laba diena kepejeles,
Reikalinga labai skubi pagalba. Nagi susiminkiau pastiliaza (tortų dekoracijų lipdymui) (pagal Asseni) ir praktiskai negaliu su sita konsistencija nieko lipdyti....nes beprotiskai kimba prie ranku....nors pats pastiliazas jau gana kietas ir sunkus minkyti.....zinoma cukraus pudros ir krakmolo sunaudojau jau daug daugiau...nesuprantu kas negerai...is kur toks kibimas?????
kaip isgelbeti sita mase?
aciu uz jusu pagalba
Atsakyti
Aguona labai lauksim pamokų 4u.gif

etoile esu darius tą pastilažą viskas buvo tvarkoj, gal bandyk vis rankas pasikrakmolint , ištikro tai nežinau nė ką patart smile.gif
Atsakyti
bandau....bet ta pati konsistencija tokia labai aju gumine...toks vaizdas kad per daug zelatinos...nors dejau kaip nurodyta recepte...nes net formos neimanoma padaryt....padarai koki islinkima...o ji traukiasi i senaja savo pizicija.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Aguona,ar i ta mase ieina tie milteliai tralialia.. nepamenu kaip vadinasi. Du receptus buvai ikelusi,ar as klystu? Esu isbandziusi gleiu darymui skirta mase, tai man gavosi kieta mase kaip akmuo,labai vargau bandydama su ja ka nors padaryt,bet galiausiai ismeciau schmoll.gif . Bet gal tu visai kita darai.
Papildyta:
etoile, gal pylei neatsaldziusi zelatina?
Atsakyti
Na siaip tai jo....istirpinau ir supyliau....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 07, 15:10)
O kokia knyga, jei nepaslaptis?

tikrai ne paslaptis

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 04 07, 15:51)
bandau....bet ta pati konsistencija tokia labai aju gumine...toks vaizdas kad per daug zelatinos...nors dejau kaip nurodyta recepte...nes net formos neimanoma padaryt....padarai koki islinkima...o ji traukiasi i senaja savo pizicija.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif

as bandyciau pataisyti ipilus sauksta aliejaus ir minkyti su cukraus pudra
Atsakyti