QUOTE(linette @ 2011 04 07, 09:48)
daluze 77 gerulis tas tavo tortukas , taip ir prašosi suvalgomas
Aguona jūs be kalbų tobulai ir patį tortą formuojat ir apie puokštes tai išvis nekalbu , dar širdis man suplyš , visą savaitę bandžiau puokštelę sudėliot , gaunas nu tikrai palyginus su jumis nekas , sakykit ar yra kokios taisyklės puokštės formavimo , gal kokių nuorodų turit , ar jau jei dievulis nedavė tos gyslelės tai nėr nė ko spangt , dar pasikartosiu jūsų tortai nuostabūs
Aguona jūs be kalbų tobulai ir patį tortą formuojat ir apie puokštes tai išvis nekalbu , dar širdis man suplyš , visą savaitę bandžiau puokštelę sudėliot , gaunas nu tikrai palyginus su jumis nekas , sakykit ar yra kokios taisyklės puokštės formavimo , gal kokių nuorodų turit , ar jau jei dievulis nedavė tos gyslelės tai nėr nė ko spangt , dar pasikartosiu jūsų tortai nuostabūs
as jus labai suprantu ,nes geles is cukraus supint i puokste sunkiau,nei gyvas,nes jei daugiau suspausi tai luzineja.Is pradziu ir man labai nesigaudavo ir jeigu jau padarote geles,tai tikrai ismoksit ir puoksteles suristi.Paimkit zieda ,kuris bus puokstes akcentas ir aplink ji,deliokit smulkesnius ziedus arba smulkiass gelytes,keleta lapeliu,viskas pavyks,jei galeciau pamatyti,ka jus ten darot,daugiau patarciau.