Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(linette @ 2011 04 07, 09:48)
daluze 77 gerulis tas tavo tortukas , taip ir prašosi suvalgomas  thumbup.gif

Aguona jūs be kalbų tobulai ir patį tortą formuojat ir apie puokštes tai išvis nekalbu , dar širdis man suplyš  blink.gif  biggrin.gif , visą savaitę bandžiau puokštelę sudėliot , gaunas nu tikrai palyginus su jumis nekas , sakykit ar yra kokios taisyklės puokštės formavimo , gal kokių nuorodų turit , ar jau jei dievulis nedavė tos gyslelės tai nėr nė ko spangt  lotuliukas.gif , dar pasikartosiu jūsų tortai nuostabūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as jus labai suprantu g.gif ,nes geles is cukraus supint i puokste sunkiau,nei gyvas,nes jei daugiau suspausi tai luzineja.Is pradziu ir man labai nesigaudavo ir jeigu jau padarote geles,tai tikrai ismoksit ir puoksteles suristi.Paimkit zieda ,kuris bus puokstes akcentas ir aplink ji,deliokit smulkesnius ziedus arba smulkiass gelytes,keleta lapeliu,viskas pavyks,jei galeciau pamatyti,ka jus ten darot,daugiau patarciau. biggrin.gif
Atsakyti
jei nebus gėda ir nesigaus visiškas absurdas savaitgalį į dėsiu ax.gif , ačiū už patarimus , aš tai kažkodėl nuo puokštės galo pradėjau doh.gif biggrin.gif , nu nieko žmogus gyveni ir mokais lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmą kartą dariau tvorelę ir rožytes blush2.gif labai nepeikit biggrin.gif bet pati rezultatu buvau gana patenkinta ax.gif
Tortas
Atsakyti
aguOna, apžavėjo iki kaulų smegenų jūsų tortas ir puokštelės user posted image user posted image narcizų gražesnių kogero nesu mačius wub.gif

daluze77, koks dailus tortukas thumbup.gif

julioske, kamuolys tavo superinis thumbup.gif ogo tikrai čia aukštoji matematika su apskaičiavimu wacko.gif

feminell'a, sveikinu 4u.gif kaip pirmam kartui tai puikiai tortukas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
julioske, kamuolys labai dailus, bet taip ir turėjo būti, kadangi apskaičiuotos kamuolio sudedamosios
aguOna, žaviuosiu Jūsų tortais ir puokštėmis, viskas iki smulkmenų suderinta, neperkrauta. Nuostabu.
daluze77, kuklus dailus tortas

Atsakyti
mergaites ar uztenka vieno sokolado 100 g padaryti tvorele 24 cm tortui?
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2011 04 07, 11:26)
mergaites ar uztenka vieno sokolado 100 g padaryti tvorele 24 cm tortui?

as tai is 100gr dariau 16cm tvora,tai 24 manau reiktu 200gr.bet cia dar ziurint kokio storio darysi tas keverzones ir kiek ju darysi smile.gif
va,kaip mano pirma tvora atrode biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 07, 11:36)
as tai is 100gr dariau 16cm tvora,tai 24 manau reiktu 200gr.bet cia dar ziurint kokio storio darysi tas keverzones ir kiek ju darysi  smile.gif
va,kaip mano pirma tvora atrode  biggrin.gif

as is 100gr sokolado padariau tvorele 21cm tortui irdar liko, tai sisa grozi sugadinau antra sluoksni uzvarydama.... o linksmiausia kad dargerokai perauksta padariau teko pakirpti... tai atrode labai netvarkingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 07 balandžio 2011 - 11:40
Man laisvai uztenka 100 g 24 cm tortui.
Atsakyti
jus gal labai storai liejat ? as pirma karta dariau, tai man ne tik kad uzteko bet ir liko nuo 100 gr, juosiau apie 24 cm torta. bet mano virsus nebuvo toks aukstas kaip *saules zuikucio* torto:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 07 balandžio 2011 - 11:54
tai va mano ir aukstoka tvora ir turbut storoka.na,as parasiau is kiek dariau ir parodziau kaip gavosi,o kepejelem jau paciom spresti smile.gif
Atsakyti
Aguona,na geles fantastiskos!!! Turiu klausimeli,o is kokios tu mases geles darai, ne is tos pacios kur tortu dengimui?
Man narcizai labai tikroviski,gal galetum kokia nuoroda imesti kaip jas daryt? 4u.gif
Atsakyti