na tikru tikriausias kamuolys,tik nezinau ar man teip atrodo ar ant salikelio paskutine raide aukstyn kojom.o koks cia biskvitas sokoladinis karamelinis gal galima butu receptuka
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 06, 17:56)
darykit panos tortų parodą lietuvoj,pasisekimas garantuotas ateičiau būtinai pasižiūrėti
mesčiau visus reikalus atlekčiau gal dar koki blyna sutepčiau
Julioske, koks kamuolys
QUOTE(linette @ 2011 04 06, 18:55)
Julioske , ant šalikėlio kelis kleksiukus pastebėjau , bet kamuolys tai super , neisivaizduoju , kaip jūs proporcijas apskaičiuojat , kokio dydžio tuos penkiakampius dėt
zinau, dariau ji su mazevienoj rankoj dantys dygsta, o paziuret nebuvo kam radau internete formule kaiptuos kleckiukus tiksliai apskaiciuot antbet kokio diametro, jei reiks vakare ikelsiu aprasyma
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 06, 18:58)
O ten S raide ne i kita puse
ne nu bet kosmaras... jau antra karta gerai kad dar yralaiko pataisyti...
QUOTE(daluze77 @ 2011 04 06, 18:59)
na tikru tikriausias kamuolys,tik nezinau ar man teip atrodo ar ant salikelio paskutine raide aukstyn kojom.o koks cia biskvitas sokoladinis karamelinis gal galima butu receptuka
esu tortu temoj ikelus ta recepta - ten sokoladinis biskvitas kazkiek i rafaelo panasus tik kad baltymai atskirai plakti, man patinka nes mazai saldus, daznai ji namie kepu, o karamelinis tame torte musas.
Svekutes,
labai grazus visu tortukai, Julioska -kamuolys
atnesu ir as svo tortuka gimtadieniui, 3,5kg. sokoladinis biskvitas ir morenginis -riesutinis pusgaminis perteptas sviestiniu-karameliniu kremu su riesutais.Geles is cukrines mases ,o pastilazas savo kurybos
labai grazus visu tortukai, Julioska -kamuolys
atnesu ir as svo tortuka gimtadieniui, 3,5kg. sokoladinis biskvitas ir morenginis -riesutinis pusgaminis perteptas sviestiniu-karameliniu kremu su riesutais.Geles is cukrines mases ,o pastilazas savo kurybos
Geles fantastiskos! Tik man truksta kazko ant pacio torto, na gal taskiuku baltu, nu kazko ale cia man asmeniskai. Bet geles, pasikartosiu, nuostabios!
nuostabios geles ir tortas toks kuklus - visas grozis paprastume
aguona o geles susileidau, kaip tikros
QUOTE(julioske @ 2011 04 06, 19:51)
zinau, dariau ji su mazevienoj rankoj dantys dygsta, o paziuret nebuvo kam radau internete formule kaiptuos kleckiukus tiksliai apskaiciuot antbet kokio diametro, jei reiks vakare ikelsiu aprasyma
butu visai neblogai kamuolys
o geles tai tikai pagalvojau, kad tikros super
aguOnos geles kaip visada,super!
o koks yra savos kurybos pastilazas?gal galima smulkiau ?
o koks yra savos kurybos pastilazas?gal galima smulkiau ?
julioske-kamuoliukas super
aguona-gelytes fantastiskos,kaip tikros.Ir pritariu rugiageles nuomonei
aguona-gelytes fantastiskos,kaip tikros.Ir pritariu rugiageles nuomonei