Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

na tikru tikriausias kamuolys,tik nezinau ar man teip atrodo ar ant salikelio paskutine raide aukstyn kojom.o koks cia biskvitas sokoladinis karamelinis gal galima butu receptuka
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 06, 17:56)
darykit panos tortų parodą lietuvoj,pasisekimas garantuotas thumbup.gif ateičiau būtinai pasižiūrėti thumbup.gif

mesčiau visus reikalus atlekčiau bigsmile.gif gal dar koki blyna sutepčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Julioske, koks kamuolys bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 04 06, 18:55)
Julioske , ant šalikėlio kelis kleksiukus pastebėjau  ax.gif , bet kamuolys tai super  thumbup.gif , neisivaizduoju , kaip jūs proporcijas apskaičiuojat , kokio dydžio tuos penkiakampius dėt  doh.gif

zinau, dariau ji su mazevienoj rankoj doh.gif dantys dygsta, o paziuret nebuvo kam ax.gif radau internete formule kaiptuos kleckiukus tiksliai apskaiciuot antbet kokio diametro, jei reiks vakare ikelsiu aprasyma

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 04 06, 18:58)
O ten S raide ne i kita puse  g.gif  blush2.gif

ne nu bet kosmaras... jau antra karta doh.gif gerai kad dar yralaiko pataisyti...

QUOTE(daluze77 @ 2011 04 06, 18:59)
na tikru tikriausias kamuolys,tik nezinau ar man teip atrodo ar ant salikelio paskutine raide aukstyn kojom.o koks cia  biskvitas sokoladinis karamelinis gal galima butu receptuka

esu tortu temoj ikelus ta recepta - ten sokoladinis biskvitas kazkiek i rafaelo panasus tik kad baltymai atskirai plakti, man patinka nes mazai saldus, daznai ji namie kepu, o karamelinis tame torte musas. 4u.gif
Atsakyti
Svekutes, 4u.gif

labai grazus visu tortukai, Julioska -kamuolys thumbup.gif
atnesu ir as svo tortuka gimtadieniui, 3,5kg. sokoladinis biskvitas ir morenginis -riesutinis pusgaminis perteptas sviestiniu-karameliniu kremu su riesutais.Geles is cukrines mases ,o pastilazas savo kurybos

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Geles fantastiskos! Tik man truksta kazko ant pacio torto, na gal taskiuku baltu, nu kazko blush2.gif ale cia man asmeniskai. Bet geles, pasikartosiu, nuostabios!
Atsakyti
nuostabios geles ir tortas toks kuklus - visas grozis paprastume smile.gif
Atsakyti
Kepiau kuklu dukros draugei dovanu blush2.gif
Rafaelo svajone,pastilazas.
user posted image
Atsakyti
aguona o geles blink.gif blink.gif blink.gif susileidau, kaip tikros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 06, 19:51)
zinau, dariau ji su mazevienoj rankoj doh.gif dantys dygsta, o paziuret nebuvo kam ax.gif radau internete formule kaiptuos kleckiukus tiksliai apskaiciuot antbet kokio diametro, jei reiks vakare ikelsiu aprasyma

butu visai neblogai ax.gif kamuolys thumbup.gif

o geles tai tikai pagalvojau, kad tikros blink.gif super thumbup.gif
Atsakyti
aguOnos geles kaip visada,super!
o koks yra savos kurybos pastilazas?gal galima smulkiau ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 06 balandžio 2011 - 21:11
julioske-kamuoliukas super thumbup.gif

aguona-gelytes fantastiskos,kaip tikros.Ir pritariu rugiageles nuomonei ax.gif
Atsakyti