migle79 - nerealu
Anber, Ziu Ziu, Meliola kokie grazus tortukai
Migle79, na jusu tortukai tai idealumo pavizdys
nauja temele ir sitiek graziu tortuku kad netusciai atnesu ir as savo
Vaisinis,saldainiu mase
Vaisinis,saldainiu mase
Solen labai grazus tortukas. o po uzpakaliu meskinui patiesaliuko nenorejai uzdet???? gi susals meskiukas
kaip apacia padarei???
kaip apacia padarei???
SOLEN balta saldainių masė??? labai gražus tortas meškutis labai mielas ir labai gražus, o apačia jei akis neapgauna, tai turėtų būti su specialiu įrankiu gaminta lengva su juo??? aš vis žiūrėdavau žiūrėdavau ir nesirįždavau įsigyti
Solen, nu toks mielas
o su saldainiu mase ir dengti galima?
o su saldainiu mase ir dengti galima?
QUOTE(Solen @ 2011 03 30, 15:04)
nauja temele ir sitiek graziu tortuku kad netusciai atnesu ir as savo
Vaisinis,saldainiu mase
Vaisinis,saldainiu mase
keliu mm cia burbuliuku moldas?jei cia moldas?
Na mergaites, dabar noriu išsiaiškinti kodėl man nepavyko su pastilažu
minkiau kaip ir visada bet kai pradėjau kočioti ji man skilinėjo ką blogai padariau?gal kam yra taip nutikę ir žino kas ne taip?
minkiau kaip ir visada bet kai pradėjau kočioti ji man skilinėjo ką blogai padariau?gal kam yra taip nutikę ir žino kas ne taip?
visu labai grazu viskas
Migle tavo be zodziu
del mases supratau, kad sekmes dalykas ja atgaivinti
Migle tavo be zodziu
del mases supratau, kad sekmes dalykas ja atgaivinti
QUOTE(lotutee @ 2011 03 30, 16:56)
Na mergaites, dabar noriu išsiaiškinti kodėl man nepavyko su pastilažu
per daug cukraus pudros,arba per mazai i zelatina vandens ipilei
Sveikos, prisiziurejau as Jusu torciuku, ir kadngi ant nosies mano vestuves, tai labai ieskau, kas iskeptu ir papuostu vestuvini torciuka:)
Jeigu, kuri nors galetumet, parasykit man i az:)
Patogiausia butu, jei butumet is Kauno
atsiprasau uz off topic
Jeigu, kuri nors galetumet, parasykit man i az:)
Patogiausia butu, jei butumet is Kauno
atsiprasau uz off topic
Ačiū labai už atsiliepimus
Saldainių mase galima dengti tortus, taip pat iš jos lipdyti figūrėles. Man ji skanesnė už pastilažą, nors pati nevalgau jokių masių
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 30, 11:27)
tik labai idomu pasidare kaip jus ta mase dengiate, pirma sonus, o poto virsu, nes matosi jog is dvieju daliu?
Šį kartą dengiau dviem etapais, šonus ir viršų atskirai. Kadaise mačiau internete panašų dengimo būdą, kuris man patiko. Tik viršuje reikėjo daugiau masės, kad kampai būtų apvalesni. QUOTE(neramuole @ 2011 03 30, 12:59)
migle tortukas labai labai grazus, jei turi galimybe labai labai prasau nupaveiksluok saulyte is arciau, aciu tau
Neturiu šio torto saulutės arčiau. Įdedu iš kito torto:Saldainių mase galima dengti tortus, taip pat iš jos lipdyti figūrėles. Man ji skanesnė už pastilažą, nors pati nevalgau jokių masių