Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

migle79 - nerealu wub.gif swoon.gif
Atsakyti

Anber, Ziu Ziu, Meliola kokie grazus tortukai thumbup.gif wub.gif

Migle79, na jusu tortukai tai idealumo pavizdys wub.gif
Atsakyti
nauja temele ir sitiek graziu tortuku 4u.gif kad netusciai atnesu ir as savo
Vaisinis,saldainiu mase mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Solen labai grazus tortukas. o po uzpakaliu meskinui patiesaliuko nenorejai uzdet???? gi susals meskiukas 4u.gif rolleyes.gif smile.gif
kaip apacia padarei??? blush2.gif
Atsakyti
SOLEN blink.gif wub.gif balta saldainių masė??? bigsmile.gif labai gražus tortas thumbup.gif meškutis labai mielas ir labai gražus, o apačia jei akis neapgauna, tai turėtų būti su specialiu įrankiu gaminta bigsmile.gif lengva su juo??? aš vis žiūrėdavau žiūrėdavau ir nesirįždavau įsigyti blush2.gif
Atsakyti
Solen, nu toks mielas wub.gif
o su saldainiu mase ir dengti galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 03 30, 15:04)
nauja temele ir sitiek graziu tortuku 4u.gif kad netusciai atnesu ir as savo
Vaisinis,saldainiu mase mirksiukas.gif

keliu mm cia burbuliuku moldas?jei cia moldas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 30 kovo 2011 - 15:33
Na mergaites, dabar noriu išsiaiškinti kodėl man nepavyko su pastilažu g.gif biggrin.gif
minkiau kaip ir visada bet kai pradėjau kočioti ji man skilinėjo g.gif ką blogai padariau?gal kam yra taip nutikę ir žino kas ne taip?
Atsakyti
visu labai grazu viskas biggrin.gif
Migle tavo be zodziu 4u.gif
del mases supratau, kad sekmes dalykas ja atgaivinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 30 kovo 2011 - 16:15
QUOTE(lotutee @ 2011 03 30, 16:56)
Na mergaites, dabar noriu išsiaiškinti kodėl man nepavyko su pastilažu g.gif  biggrin.gif
minkiau kaip ir visada bet kai pradėjau kočioti ji man skilinėjo g.gif ką blogai padariau?gal kam yra taip nutikę ir žino kas ne taip?

per daug cukraus pudros,arba per mazai i zelatina vandens ipilei
Atsakyti
Sveikos, prisiziurejau as Jusu torciuku, ir kadngi ant nosies mano vestuves, tai labai ieskau, kas iskeptu ir papuostu vestuvini torciuka:)
Jeigu, kuri nors galetumet, parasykit man i az:)
Patogiausia butu, jei butumet is Kauno smile.gif

atsiprasau uz off topic blush2.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsiliepimus 4u.gif

QUOTE(zibute77 @ 2011 03 30, 11:27)
tik labai idomu pasidare kaip jus ta mase dengiate, pirma sonus, o poto virsu, nes matosi jog is dvieju daliu?
Šį kartą dengiau dviem etapais, šonus ir viršų atskirai. Kadaise mačiau internete panašų dengimo būdą, kuris man patiko. Tik viršuje reikėjo daugiau masės, kad kampai būtų apvalesni.

QUOTE(neramuole @ 2011 03 30, 12:59)
migle tortukas labai labai grazus, jei turi galimybe labai labai prasau nupaveiksluok saulyte is arciau, aciu tau smile.gif
Neturiu šio torto saulutės arčiau. Įdedu iš kito torto:

user posted image

Saldainių mase galima dengti tortus, taip pat iš jos lipdyti figūrėles. Man ji skanesnė už pastilažą, nors pati nevalgau jokių masių mirksiukas.gif
Atsakyti