Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(Milux @ 2011 04 05, 15:47)
Na as ta prasme forma staciakampio turite tokia kaip ir apvaliu su atsegamais sonais?
nu va as ir taip galvoju, o tie sonai normaliai gaunasi, ar apipjaustyt juos reikia kad dailus , lygus butu? ir dar, kai traukiat ta biskvita karsta ar jis nesukrenta?

na jei neligus, tai apipjaustau, o kaip sau teplioji torta kremo užtepi ir nesimato neligumu, o del sukritimo g.gif žurint koki biskvita kepi, mano manau tai taspac ar formoi ar blete(nesijuokim lotuliukas.gif ) man kažkaip bletei labjau patinka ploniau papili, puresnis išsikepa smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Aciu Pasta222, galesiu tada drasiai pabandyt 4u.gif

O dar man idomu kas yra kepe torta dezute, kaip dangti dezutes padaryti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

bandau rasti pvz "jin jan" formos tortukų, nu nesekas doh.gif biggrin.gif gal kuri turite kokia foto ar nuorodą tokio tortuko puošto kokiu kremu, beze ir pan (ne mase)Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 04 05, 16:17)
Sveikos 4u.gif

bandau rasti pvz "jin jan" formos tortukų, nu nesekas doh.gif  biggrin.gif  gal kuri turite kokia foto ar nuorodą tokio tortuko puošto kokiu kremu, beze ir pan (ne mase)Ačiū 4u.gif

SOS temoje rodos pirmam psl yra, dar visai neseniai irgi pavyzdziu buvo imesta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 04 05, 16:21)
SOS temoje rodos pirmam psl yra, dar visai neseniai irgi pavyzdziu buvo imesta mirksiukas.gif

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif įtraukiau temą į favorites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 04 05, 15:42)
mergaites, o pagal sita recepta neturint gliukozes, deti medaus irgi 2 saukstus g.gif

taip
QUOTE(Milux @ 2011 04 05, 15:47)
Na as ta prasme forma staciakampio turite tokia kaip ir apvaliu su atsegamais sonais?

ne,paprasta,be atsegimu.ikloju kepimo popieriu,kad dugna ir siektiek krastus padengtu ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 05, 13:40)
ne,paprasta,be atsegimu.ikloju kepimo popieriu,kad dugna ir siektiek krastus padengtu ir viskas  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 05 balandžio 2011 - 15:44
sveikos 4u.gif
TORTAS VIDUI RAFAELO SVAJONE

gelytes is sokolado balto ir medaus ir raudono dazo o kitos is pienisko rudo sokolado ir medaus.

sirdutes is cukrines mases nepamenu kokios doh.gif

puosta grietinele plakta ir riesutais .

biski nekos nes vaikas uz kelniu tampe vaikstynej ,ir pirmas mano toks issukis cia buvo ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 05, 15:06)
biggrin.gif Aciu Pasta222, galesiu tada drasiai pabandyt 4u.gif

O dar man idomu kas yra kepe torta dezute, kaip dangti dezutes padaryti?

is apvaliu fafliu lakstu.kelis sudedu ir aptraukiu mase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 05, 18:09)
is apvaliu fafliu lakstu.kelis sudedu ir aptraukiu mase mirksiukas.gif

o tarp tu dveju vafliu nieko netepi g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 05, 17:17)
o tarp tu dveju vafliu nieko netepi g.gif

netepu,nes vafliai suminksteja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 05, 18:19)
netepu,nes vafliai suminksteja smile.gif

ačiu 4u.gif dabar žinosiu
Atsakyti