Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus, 58

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 05, 14:22)
na taip,reikejo palaukti kol sudzius mase,tik tada dazyti  mirksiukas.gif

pagalvojau, kad tada krapštuko neįsmeigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2011 04 05, 11:25)
pagalvojau, kad tada krapštuko neįsmeigsiu  biggrin.gif

dazyk pacia mase, o ne ant virsaus. man asmeniskai taip graziau, tada tolygi mase buna, nes kai dazai ant virsaus tai matosi itrukimai, kad ir labai nezymus. aisku jei dazyti reik tik minimaliai tai tada kaip ir viskas gerai. pasibandyk pamatysi pati.
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2011 04 05, 13:25)
pagalvojau, kad tada krapštuko neįsmeigsiu  biggrin.gif

tai ikisk krapstuka ir su juo tegu dziuna.pvz galvas as dziovinu su krapstuku- ismeigiu i kiausiniu dezute ir stovi ji man ten biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti merginos, kaip jus kepat biskvita kai reikalingas kvadratines formos.Na meducio kaip ir aisku, o kaip su tokiais kaip rafaelo- skystais? g.gif
Atsakyti
Miskouoga, labai saunus tortukai su katinukais. As irgi katinu myletoja smile.gif Kaip padarete balta sokoladine saldainiu mase? Nupjaudinejote marshmalow pagal spalvas? Ar kur nors baltu yra pirkti? Man saldainiu mase skaniausia, bet balta sunkiai gaunasi...
Atsakyti
Štai mano tortukas blush2.gif
tortas
Pirmą kartą bandžiau daryt tvorelę ir roželes. Buvau visai patenkinta, nors žinoma dar tobulintis ir tobulintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 05, 15:29)
Norejau paklausti merginos, kaip jus kepat biskvita kai reikalingas kvadratines formos.Na meducio kaip ir aisku, o kaip su tokiais kaip rafaelo- skystais?  g.gif

jei reikia staciakampio,tai turiu tiesiog staciakampe forma.o jei reikia lygiai kvadrato,tai...neteko dar taip,bet tektu apipjaustyti-tik toks variantas ,neturint tokios formos
Atsakyti
mergaites, o pagal sita recepta neturint gliukozes, deti medaus irgi 2 saukstus g.gif
PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Siaip turiu ir gliukozes, bet kadangi paskui dengimui darysiu pastiliaza su medumi pagal cipciuka, tai bijau, kad skirsis spalva (viskas bus balta) g.gif

Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 05, 15:29)
Norejau paklausti merginos, kaip jus kepat biskvita kai reikalingas kvadratines formos.Na meducio kaip ir aisku, o kaip su tokiais kaip rafaelo- skystais?  g.gif

aš kepu orkaites skardoi (iš skardos nesijuokit lotuliukas.gif ), pakloju sviestinio poperiaus , kai atvesta susipjaustau kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 04 05, 14:34)
Miskouoga, labai saunus tortukai su katinukais. As irgi katinu myletoja smile.gif Kaip padarete balta sokoladine saldainiu mase? Nupjaudinejote marshmalow pagal spalvas? Ar kur nors baltu yra pirkti? Man saldainiu mase skaniausia, bet balta sunkiai gaunasi...

Perku baltus Thomas Philipse.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 05, 12:36)
jei reikia staciakampio,tai turiu tiesiog staciakampe forma.o jei reikia lygiai kvadrato,tai...neteko dar taip,bet tektu apipjaustyti-tik toks variantas ,neturint tokios formos

Na as ta prasme forma staciakampio turite tokia kaip ir apvaliu su atsegamais sonais?

QUOTE(pasta222 @ 2011 04 05, 12:43)
aš kepu orkaites skardoi (iš skardos nesijuokit lotuliukas.gif ), pakloju sviestinio poperiaus , kai atvesta susipjaustau kaip noriu biggrin.gif

nu va as ir taip galvoju, o tie sonai normaliai gaunasi, ar apipjaustyt juos reikia kad dailus , lygus butu? ir dar, kai traukiat ta biskvita karsta ar jis nesukrenta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 05 balandžio 2011 - 14:48
QUOTE(miskouoga @ 2011 04 05, 14:47)
Perku baltus Thomas Philipse.

O geras, niekada nekilo mintis ten paziuret...Esu bishki pasipirkus tu spalvotu, tai reikes sunaudot, bet siaip ateiciai zinosiu. Aciu.
Atsakyti